Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
je to asi tři měsíce, co jsem si pořídil k mé plné spokojenosti výše zmíněný LRS systém pracuje opravdu dobře dokonce až moc dobře . Vetknul jsem ho bez jakýchkoliv problémů do své staré FC 16 a vše pracuje tak jak má. Avšak dneska jsem se rozhodnul vyzkoušet nový systém venku, udělal jsem výšku asi 300m a vzdálenost cca 1500m a rozhodl se vyzkoušet Return To Home (používám Eagle Tree) k mému údivu však telemetrie nebyla schopna po vypnutí Tx zaznamenat výpadek signálu a RTH nespustila. Pravděpodobně Rx dokáže nějak šikovně maskovat výpadky signálu tak že to ET nepozná. V telemetrii bylo vše nastaveno dobře jako safe mode byl vybraný RTH a safe mode byl zapnutý. Před tímto LRS jsem používal k řízení svou Turnigy T9X a vše fungovalo tak jak mělo to jest po vypnutí Tx se nahodio RTH a éro se vrátilo. Nesetkal jste se s tím někdo někdy s něčím podobným pokud ano mohl bych poprosit o radu ?
...nastavoval som si to uz davno, tak len princip -ale viac asi netreba: nastav si failsafe tak aby v tomto mode boli hodnoty /kanal throtle/ tak nizke , ze znamenaju failsafe pre Eagle (a tym ziskas moznost simulovat RTH aj vypnutim throtle cez sw na tx = vies si prepnutie ET do RTH otestovat aj bez vypinania vysielacky, co pouzivam radsej ked chcem aby sa model vratil domov....).
Co máš přesně na mysli tím "nastav si failsafe tak aby v tomto mode boli hodnoty /kanal throtle/ tak nizke , ze znamenaju failsafe pre Eagle" ? myslíš tím nastav FS v ET ? v ET jsem žádný FS nenastavoval, tam mi ho to prostě nadetekuje a basta FS jsem nastavoval akorát na tom chainlinku. Jinak znova jsem rozběhnul servo analysis wizzard a na LRS nastavil FS a po vypnutí Tx mi to už funguje.
...ved som pisal , ze si to u z nepamatam - preto len v skratke. No ale OK, pozrel som to - RTH sa aktivuje ked je "plyn" nizsie ako hodnota parametra ThrottleFailsafe, u mna napr. :
" ThrottleFailsafe="1980
(akym sposobom to docielis <ci TX Off, alebo THR switch> je uz na komforte/potrebe kazdeho individualne)