Belt cpx popř.honey bee king 4
Belt cpx popř.honey bee king 4
Zdravím chci se optat zda má někdo tento vrtulník,jak se chová atd.velký rozdíl mezi belt cpx a hbk 4 asi nebude.... díky
Re: Belt cpx popř.honey bee king 4
Belt CPx jsem "zalétával" kamarádovi, jestli se tomu dá říkat zálet. Už s vrtulníky skončil a nedivím se tomu. Ta hračka neletí nikdy stejně. Od E-Sky už si držím VELMI uctivý odstup.
Tom
wiseco píše:Zdravím chci se optat zda má někdo tento vrtulník,jak se chová atd.velký rozdíl mezi belt cpx a hbk 4 asi nebude.... díky
HB-K4 je menší a lehčí.
Jestli nechceš moc solit, pořiď HB V2. Ušetříš.
Po pravdě, za ty samé peníze bych raději koupil Blade mCPx. Je sice menší, ale aspoň létá z krabice.
Tom
Škoda já myslel že když to nebude walkera bude to snad ok.Ten blade mcpx je moc fajn,několikrát jsem ho viděl v akci venku a dokonce ze větrnějšího počasí a lítal bezvadně.Chlápek ho měl jako živý simulátor ke svému protosu.
Popravdě měto trochu mrzí,myslel jsem že esky nebude mít špatný stroje
.To mcpx nechci jen proto že je tak malej.
Pak ještě pokukuju po blade 400,jenže jeto také esky,tak nevím.
Dík všem za názory,doufám že ještě přibudou
Popravdě měto trochu mrzí,myslel jsem že esky nebude mít špatný stroje
Pak ještě pokukuju po blade 400,jenže jeto také esky,tak nevím.
Dík všem za názory,doufám že ještě přibudou
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Blade 400 je od E-Flite. E_sky nekupuj. Maji tam divně řešené přepákování na cykliku, tudíž na cestě od serva až po list se nestřádaji takové vůle, že to ani lítat stejně nemůže. Měl jsem Belta a pokud tam nevyměníš všechnu elektroniku a nedáš hliníkovou hlavu z trexe a tuning přepákování, tak to na učení neni.
Walkera a E-Sky jsou stejna liga, konkurence v nizke kvalite. Zalezi co hledas, ale pokud chces a)vrtulnik a b)usetrit, mas silne protichudne a svym zpusobem nerealne pozadavaky.
Pokud chces neco velikosti a stylu "skoro 450", koukni na E-Flite Blade 450. Jestli chces vylozene usetrit, bez do Blade mCPx, ktery bude levny i na provoz. No a kdybys mel nahodou zajem o trochu toho letani namisto placani se, radsi nasetri nejake kacky a pockej si do jara na nekterou tady bezne probiranou helinu. Na tom nic noveho nevymyslis
Edit: mimochodem, dnes se jeste porad koupit kit mini titana e325 za srandovni ceny (do 4000.-). Kdyz to slusne vybavis, bude to litat kvalitne.
Pokud chces neco velikosti a stylu "skoro 450", koukni na E-Flite Blade 450. Jestli chces vylozene usetrit, bez do Blade mCPx, ktery bude levny i na provoz. No a kdybys mel nahodou zajem o trochu toho letani namisto placani se, radsi nasetri nejake kacky a pockej si do jara na nekterou tady bezne probiranou helinu. Na tom nic noveho nevymyslis
Edit: mimochodem, dnes se jeste porad koupit kit mini titana e325 za srandovni ceny (do 4000.-). Kdyz to slusne vybavis, bude to litat kvalitne.
Tom
Dík chlapi asi nakonec opravdu počkám do jara,napadl mě ještě grifin 450,zrovna jsem naněj koukal v ostravě pv model.
Tak mi ještě pisněte názor na tuto heli a už dám pokoj
Tak mi ještě pisněte názor na tuto heli a už dám pokoj