Belt cpx popř.honey bee king 4

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wiseco

Belt cpx popř.honey bee king 4

#1 Příspěvek od wiseco »

Zdravím chci se optat zda má někdo tento vrtulník,jak se chová atd.velký rozdíl mezi belt cpx a hbk 4 asi nebude.... díky
baui

Re: Belt cpx popř.honey bee king 4

#2 Příspěvek od baui »

Belt CPx jsem "zalétával" kamarádovi, jestli se tomu dá říkat zálet. Už s vrtulníky skončil a nedivím se tomu. Ta hračka neletí nikdy stejně. Od E-Sky už si držím VELMI uctivý odstup.
Tom
corona

#3 Příspěvek od corona »

wiseco píše:Zdravím chci se optat zda má někdo tento vrtulník,jak se chová atd.velký rozdíl mezi belt cpx a hbk 4 asi nebude.... díky

HB-K4 je menší a lehčí.

Jestli nechceš moc solit, pořiď HB V2. Ušetříš.
baui

#4 Příspěvek od baui »

Po pravdě, za ty samé peníze bych raději koupil Blade mCPx. Je sice menší, ale aspoň létá z krabice.
Tom
wiseco

#5 Příspěvek od wiseco »

Škoda já myslel že když to nebude walkera bude to snad ok.Ten blade mcpx je moc fajn,několikrát jsem ho viděl v akci venku a dokonce ze větrnějšího počasí a lítal bezvadně.Chlápek ho měl jako živý simulátor ke svému protosu.
Popravdě měto trochu mrzí,myslel jsem že esky nebude mít špatný stroje :( .To mcpx nechci jen proto že je tak malej.
Pak ještě pokukuju po blade 400,jenže jeto také esky,tak nevím.
Dík všem za názory,doufám že ještě přibudou :)
chastra
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od chastra »

Blade 400 je od E-Flite. E_sky nekupuj. Maji tam divně řešené přepákování na cykliku, tudíž na cestě od serva až po list se nestřádaji takové vůle, že to ani lítat stejně nemůže. Měl jsem Belta a pokud tam nevyměníš všechnu elektroniku a nedáš hliníkovou hlavu z trexe a tuning přepákování, tak to na učení neni.
baui

#7 Příspěvek od baui »

Walkera a E-Sky jsou stejna liga, konkurence v nizke kvalite. Zalezi co hledas, ale pokud chces a)vrtulnik a b)usetrit, mas silne protichudne a svym zpusobem nerealne pozadavaky.
Pokud chces neco velikosti a stylu "skoro 450", koukni na E-Flite Blade 450. Jestli chces vylozene usetrit, bez do Blade mCPx, ktery bude levny i na provoz. No a kdybys mel nahodou zajem o trochu toho letani namisto placani se, radsi nasetri nejake kacky a pockej si do jara na nekterou tady bezne probiranou helinu. Na tom nic noveho nevymyslis :wink:

Edit: mimochodem, dnes se jeste porad koupit kit mini titana e325 za srandovni ceny (do 4000.-). Kdyz to slusne vybavis, bude to litat kvalitne.
Tom
wiseco

#8 Příspěvek od wiseco »

Dík chlapi asi nakonec opravdu počkám do jara,napadl mě ještě grifin 450,zrovna jsem naněj koukal v ostravě pv model.
Tak mi ještě pisněte názor na tuto heli a už dám pokoj :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“