Reklamace Hobby King
- michalodatrs
Reklamace Hobby King
Zdravím pánové,
před časem jsem koupil v Hobbykingu 100A regl a při pokusu u naprogramování mi nejdřív odpařil konektor na baterce a reglu samotném. Při připojení menší baterie se z reglu zahulilo a odešel do věčných lovišť. A teď se dostáváme k jádru pudla. Hobbyking nereaguje ani na 3. urgenci reklamace. Prostě hraje mrtvýho brouka. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak je donutit vyřídit reklamaci?
Díky
Michal
před časem jsem koupil v Hobbykingu 100A regl a při pokusu u naprogramování mi nejdřív odpařil konektor na baterce a reglu samotném. Při připojení menší baterie se z reglu zahulilo a odešel do věčných lovišť. A teď se dostáváme k jádru pudla. Hobbyking nereaguje ani na 3. urgenci reklamace. Prostě hraje mrtvýho brouka. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak je donutit vyřídit reklamaci?
Díky
Michal
- michalodatrs
Zatím jsem poslal jenom maila s informacema, co se stalo a co sem měl k reglu připojený. Tak, jak to na jejich stránce chtějí. Je to už měsíc.
Naposledy upravil(a) michalodatrs dne pon 04.07.2011 15:12, celkem upraveno 1 x.
- michalodatrs
michalodatrs píše:Zatím jsem poslal jenom maila s informacema, co se stalo a co sem měl k reglu připojený. Tak, jak to na jejich stránce chtějí. Je to už měsíc.
No ja nevim, standardni postup je ziskat RMA, vec zabalit, na obalku napsat RMA a poslat do HK (tedy, aktualne do Ciny).
V popisu reklamacniho rizeni maji toto explicitne uvedeno. Tak vlastne nevim co resis...
- michalodatrs
Přesně jak psal Luzr.
Zažádáš si o reklamaci (RMA) a vybereš zboží ke kterému se to vztahuje a popíšeš problém. Následně ti bude vygenerováno RMA ID (číslo) a adresa na balík v podobě štítku kam máš danou věc poslat. Nalepíš štítek na balík, dopíšeš číslo RMA a odešleš. Dokud jim věc nedorazí, tak s tebou nebudou nic řešit.
Zažádáš si o reklamaci (RMA) a vybereš zboží ke kterému se to vztahuje a popíšeš problém. Následně ti bude vygenerováno RMA ID (číslo) a adresa na balík v podobě štítku kam máš danou věc poslat. Nalepíš štítek na balík, dopíšeš číslo RMA a odešleš. Dokud jim věc nedorazí, tak s tebou nebudou nic řešit.
- bohdan0000
- Kontaktovat uživatele:
Ak si im napísal, že si do toho šahal tak je to jasné,že reklamáciu neuznajú. Písali volakde na HC, že kvantum reklamácií REG majú kôli tomu, že zákazníci ich jednoducho prepólujú. Inak zažil som už čínsku dosku (nie reg) kde mali prehodené značenia +-, zneistilo ma to poriadne. No po dôkladnej prehliadke bolo aj mne jasné,že zem označujú +... Neprehodil som to a fungovalo to. Hold čínsky kopírovací inžinier to nezmákol 
- michalodatrs
ten regl je tady.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=4691
A je to i na něm jasně daný,... Ale když čtu ty reviews,... Škoda, že tam před tím nebyly,...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=4691
A je to i na něm jasně daný,... Ale když čtu ty reviews,... Škoda, že tam před tím nebyly,...
Zdravím chlapi,
možná jsem slepej, ale nemužu najít žádnou mailovou adresu na stánkách HC. Mužete mě jí prosím vás někdo napsat. Mám 14 dní objednaný baterky a ještě je neposlali, tak je potřebuju trochu popostrčit. Nevím když to odešlu na adresu kde mě potvrdili objednávku jestli se to k někomu dostane, jestli to není jen robot.
Díky ***winter***
možná jsem slepej, ale nemužu najít žádnou mailovou adresu na stánkách HC. Mužete mě jí prosím vás někdo napsat. Mám 14 dní objednaný baterky a ještě je neposlali, tak je potřebuju trochu popostrčit. Nevím když to odešlu na adresu kde mě potvrdili objednávku jestli se to k někomu dostane, jestli to není jen robot.
Díky ***winter***