HK komunikace se zákazníkem

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
H1N1
Kontaktovat uživatele:

HK komunikace se zákazníkem

#1 Příspěvek od H1N1 »

Zdar, v pondělí jsem objednával nějaké zboží a jedna položka byla nedostupná, nějak to nevadilo ale pro jistotu jsem kontaktoval "zoe" z horké linky HK a během 5minut, zboží vyměnila za jiné a nechala expedovat... myslím si že todle by u našich prodejců tak lehce nešlo...

Tím jsem chtěl jen poukázat na profesionalitu a ochotu našich čínskej kamarádů:-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
mior
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mior »

Záleží, na koho narazíš!
Mám za sebou zhruba 50 takýchto komunikácií, od zmeny položky, cez storno zásielky po reklamáciu už 8 mesiacov strateného balíka.
Niekedy to ide ľahko, tak ako píšeš, inokedy ani za svet - po československy!
Ak sa na druhý deň spojím s niekym iným, tú istú vec vyriešim okamžite...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od sharkcom »

To jo, ochotu maj, ale občas prostě nentudom. Nevím jestli je to jejich špatnou Angličtinou, nebo mým špatným google překladačem.... :lol: :lol:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od slavoo »

mior píše:Záleží, na koho narazíš!
Mám za sebou zhruba 50 takýchto komunikácií, od zmeny položky, cez storno zásielky po reklamáciu už 8 mesiacov strateného balíka.
Niekedy to ide ľahko, tak ako píšeš, inokedy ani za svet - po československy!
Ak sa na druhý deň spojím s niekym iným, tú istú vec vyriešim okamžite...

Tiež po čase v celku dobrá skúsenosť ale presne tak, že pokiaľ narazíš na toho správneho.. :lol:

Najlepšie v tomto LIVE SUPPORT HC vybavuje Ricky! Mne sa kolko krát i stalo, že chýbalo mi pár centov niekedy i dolár doplatiť pri zmene alebo doplnení tovaru v objednávke a odpustil mi ich. Inak všetko rieši rýchlo a bez problémov a hlavne pochopí ihneď Translate Google preklad..
mior
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mior »

Ricky je dobrý - mám pocit, že tomu tam trochu šéfuje - myslím tomu hotlajnu. V minulých verziách tam mal aj fotku a vypadal na taký európsky typ :D
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
72ka

Ricky

#6 Příspěvek od 72ka »

Z mé zkušenosti Ricky odpovídá rychle, ale ani jednou jsem s ním fakticky nic nevyřešil. Přišel albatros s poškozeným kusem trupu evidentně od špatného zabalení (hrubou silou), psali jsme si, posílal jsem fotky.. pak to vyšumělo, žádal jsem jen o drobnou slevu na příští nákup. To samé se pak stalo ještě s jednou věcí.. vpodstatě to vždy skončilo tak, že mi psal že to předává dál a pak už nic.. zdá se že dál nic není :D
jaroSK

#7 Příspěvek od jaroSK »

pridam aj ja svoju skusenost ked tu uz preberate konkretnych ludi na hotline ... mne tiez zahadne zmizol balik z 25.2.2010 a tiez mi to riesil Ricky, sice to trvalo, ale prachy prisli na ucet minuly tyzden :) ...
vzdy ked som ho vymakol na hotline chate tak sa mi ospravedlnoval a vravel aby som bol trpezlivy... asi dvakrat poslal maila ze mi prachy urcite vratia len cakaju na zaver badania HK posty ...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“