Zdar, v pondělí jsem objednával nějaké zboží a jedna položka byla nedostupná, nějak to nevadilo ale pro jistotu jsem kontaktoval "zoe" z horké linky HK a během 5minut, zboží vyměnila za jiné a nechala expedovat... myslím si že todle by u našich prodejců tak lehce nešlo...
Tím jsem chtěl jen poukázat na profesionalitu a ochotu našich čínskej kamarádů:-)
HK komunikace se zákazníkem
HK komunikace se zákazníkem
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Záleží, na koho narazíš!
Mám za sebou zhruba 50 takýchto komunikácií, od zmeny položky, cez storno zásielky po reklamáciu už 8 mesiacov strateného balíka.
Niekedy to ide ľahko, tak ako píšeš, inokedy ani za svet - po československy!
Ak sa na druhý deň spojím s niekym iným, tú istú vec vyriešim okamžite...
Mám za sebou zhruba 50 takýchto komunikácií, od zmeny položky, cez storno zásielky po reklamáciu už 8 mesiacov strateného balíka.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
mior píše:Záleží, na koho narazíš!
Tiež po čase v celku dobrá skúsenosť ale presne tak, že pokiaľ narazíš na toho správneho..
Najlepšie v tomto LIVE SUPPORT HC vybavuje Ricky! Mne sa kolko krát i stalo, že chýbalo mi pár centov niekedy i dolár doplatiť pri zmene alebo doplnení tovaru v objednávke a odpustil mi ich. Inak všetko rieši rýchlo a bez problémov a hlavne pochopí ihneď Translate Google preklad..
Ricky
Z mé zkušenosti Ricky odpovídá rychle, ale ani jednou jsem s ním fakticky nic nevyřešil. Přišel albatros s poškozeným kusem trupu evidentně od špatného zabalení (hrubou silou), psali jsme si, posílal jsem fotky.. pak to vyšumělo, žádal jsem jen o drobnou slevu na příští nákup. To samé se pak stalo ještě s jednou věcí.. vpodstatě to vždy skončilo tak, že mi psal že to předává dál a pak už nic.. zdá se že dál nic není 
pridam aj ja svoju skusenost ked tu uz preberate konkretnych ludi na hotline ... mne tiez zahadne zmizol balik z 25.2.2010 a tiez mi to riesil Ricky, sice to trvalo, ale prachy prisli na ucet minuly tyzden
...
vzdy ked som ho vymakol na hotline chate tak sa mi ospravedlnoval a vravel aby som bol trpezlivy... asi dvakrat poslal maila ze mi prachy urcite vratia len cakaju na zaver badania HK posty ...
vzdy ked som ho vymakol na hotline chate tak sa mi ospravedlnoval a vravel aby som bol trpezlivy... asi dvakrat poslal maila ze mi prachy urcite vratia len cakaju na zaver badania HK posty ...