Katana Hubený Podvozek???
- jiri.pechaty
Katana Hubený Podvozek???
Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Vydržia. Mám to tak už tretí rok bez jediného problému. Kamarát to mal tiež tak, ale dvakrát tvrdšie pristál, šrouby sa strihli a raz pri tom mierne poškodil výfuk. Tak tam dal normálne oceľové. A pri ďalšom tvrdšom pristátí vďaka tomu odtrhol kus trupu. Takže tri plastové M6-ky sú ideálne na normálnu prevádzku aj na tráve a pri prípadnom zlom pristátí sa odstrihnú a zabránia väčším škodám.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Katana Hubený Podvozek???
jiri.pechaty píše:Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.
Mám tam 3 oceľové imbusy a zlomil som už dva kompozitové podvozky (nikdy to nebola pilotná chyba) a preglejka a trup sú bez poškodenia. To nie je Sebart
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:jiri.pechaty píše:Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.
Mám tam 3 oceľové imbusy a zlomil som už dva kompozitové podvozky (nikdy to nebola pilotná chyba) a preglejka a trup sú bez poškodenia. To nie je Sebart
A co to je za podvozky? Myslím firmu.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
ME píše:LV píše:jiri.pechaty píše:Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.
A co to je za podvozky? Myslím firmu.
Tož jedna známa moravská
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk