Katana Hubený Podvozek???

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jiri.pechaty

Katana Hubený Podvozek???

#1 Příspěvek od jiri.pechaty »

Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od maroslong »

Vydržia. Mám to tak už tretí rok bez jediného problému. Kamarát to mal tiež tak, ale dvakrát tvrdšie pristál, šrouby sa strihli a raz pri tom mierne poškodil výfuk. Tak tam dal normálne oceľové. A pri ďalšom tvrdšom pristátí vďaka tomu odtrhol kus trupu. Takže tri plastové M6-ky sú ideálne na normálnu prevádzku aj na tráve a pri prípadnom zlom pristátí sa odstrihnú a zabránia väčším škodám.
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Katana Hubený Podvozek???

#3 Příspěvek od LV »

jiri.pechaty píše:Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.

Mám tam 3 oceľové imbusy a zlomil som už dva kompozitové podvozky (nikdy to nebola pilotná chyba) a preglejka a trup sú bez poškodenia. To nie je Sebart :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
ME

#4 Příspěvek od ME »

LV píše:
jiri.pechaty píše:Ahoj, mám katku od hubeného a podvozek jsem přidělal 3ma nylonovýma šroubama M6, šlo mi hlavně o to když se náhodou nepovede přistání aby to radši odnesly šrouby než překližka, a proto se ptám vydrží ty šrouby normální provoz přeci jen už je to velké éro??? Předem děkuji za odpovědi.

Mám tam 3 oceľové imbusy a zlomil som už dva kompozitové podvozky (nikdy to nebola pilotná chyba) a preglejka a trup sú bez poškodenia. To nie je Sebart :lol:

A co to je za podvozky? Myslím firmu.
LV
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od LV »

ME píše:
LV píše:

A co to je za podvozky? Myslím firmu.

Tož jedna známa moravská :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
ME

#6 Příspěvek od ME »

Tož která? :lol: To přece není žádná hamba,sdělit co je na to domácí polétání.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“