Dík předem za odpověď.
Help: airbrush, nebo nástřik kabiny Morava
Help: airbrush, nebo nástřik kabiny Morava
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně mého trexe 600n. Chtěl bych mu udělat pěknou novou kabinu, ale vůbec nevím jak na to. Mám zatím akorát kabinu a to tu základní plastovou bílou. Našel by se tady na fóru někdo kdo by byl schopen to stříknout podle mého návrhu? Nešlo by o nic složitého. Nevím jestli bych to zvládl sám se sprejem, a nebo se mi rovnou vyplatí dát to někomu ať to udělá.
Dík předem za odpověď.
Dík předem za odpověď.
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
Dík za rady, asi si jí pořídím nastříkanou, ale to co bych chtěl tam nemají a pochybuji že to udělají podle předlohy.
To fox: Opravdu dík za radu.
myslím že bych základní tvary zvládnul ale stínování a dokreslování detailů asi těžko.
Ale našel jsem ještě v na netu firmu conopyfx a jsou lepší cenou i něktré masky se mi víc líbí.
To fox: Opravdu dík za radu.
Ale našel jsem ještě v na netu firmu conopyfx a jsou lepší cenou i něktré masky se mi víc líbí.
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
No nějak si se nepochválil tím co na to vlastně chceš. a jsetli že si budeš pořizovat jinou tak nemáš důvod to nezkusitGidy píše:Dík za rady, asi si jí pořídím nastříkanou, ale to co bych chtěl tam nemají a pochybuji že to udělají podle předlohy.
To fox: Opravdu dík za radu.myslím že bych základní tvary zvládnul ale stínování a dokreslování detailů asi těžko.