Help: airbrush, nebo nástřik kabiny Morava

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gidy

Help: airbrush, nebo nástřik kabiny Morava

#1 Příspěvek od Gidy »

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně mého trexe 600n. Chtěl bych mu udělat pěknou novou kabinu, ale vůbec nevím jak na to. Mám zatím akorát kabinu a to tu základní plastovou bílou. Našel by se tady na fóru někdo kdo by byl schopen to stříknout podle mého návrhu? Nešlo by o nic složitého. Nevím jestli bych to zvládl sám se sprejem, a nebo se mi rovnou vyplatí dát to někomu ať to udělá. 8O

Dík předem za odpověď. :idea:
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mad_Box »

Pořiď laminátku a pak uvažuj o nástřiku ten plast jen tak a kvalitně nestříkneš.

Nebo koukni na kabinky od CanoMod
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Fox
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fox »

To zkus sám...
Gidy

#4 Příspěvek od Gidy »

Dík za rady, asi si jí pořídím nastříkanou, ale to co bych chtěl tam nemají a pochybuji že to udělají podle předlohy.

To fox: Opravdu dík za radu. :? myslím že bych základní tvary zvládnul ale stínování a dokreslování detailů asi těžko.

Ale našel jsem ještě v na netu firmu conopyfx a jsou lepší cenou i něktré masky se mi víc líbí.
Fox
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fox »

Gidy píše:Dík za rady, asi si jí pořídím nastříkanou, ale to co bych chtěl tam nemají a pochybuji že to udělají podle předlohy.

To fox: Opravdu dík za radu. :? myslím že bych základní tvary zvládnul ale stínování a dokreslování detailů asi těžko.

Ale našel jsem ještě v na netu firmu conopyfx a jsou lepší cenou i něktré masky se mi víc líbí.
No nějak si se nepochválil tím co na to vlastně chceš. a jsetli že si budeš pořizovat jinou tak nemáš důvod to nezkusit ;)
Gidy

#6 Příspěvek od Gidy »

Jasné asi jsem to málo nastínil o co se jedná, ale ono to po debatách s pár lidma tak jednoduché nebude. Takže to je ten důvod proč si to nenastříkám sám.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“