Zdravim, mám problém připojil jsem rádio od wild hawka k simulátoru přes zvukovku a po delší době konfigurování se mi to povedlo rozchodit, ale pořád mi fungujou jen 3 kanály 4. nemůžu rozchodit neměl někdo podobný problém?
prosim te.. jak se ti podarilo propojit ten ovladac s pocitacem? dyt nema vystup pro jacka.. teda aspon ten od wildhawka (ctyrkanal) co mam ja ho nema... nebo jsi to nejak rozebral (jak?) a propojil?
Walhalla píše:prosim te.. jak se ti podarilo propojit ten ovladac s pocitacem? dyt nema vystup pro jacka.. teda aspon ten od wildhawka (ctyrkanal) co mam ja ho nema... nebo jsi to nejak rozebral (jak?) a propojil?
Rozebral jsem to a vyvedl jsem si výstup modulace podle článku v RCR napiš mi tvůj email pošlu ti scan toho článku
Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi pro začátek doporučovali wild hawk nebo jiné letadlo . A ještě bych se chtěl zeptat jak je to s vysílačkou u wild hawku jestli je 3 nebo 4 kanálová.
gyzmo777 píše:Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi pro začátek doporučovali wild hawk nebo jiné letadlo . A ještě bych se chtěl zeptat jak je to s vysílačkou u wild hawku jestli je 3 nebo 4 kanálová.
dnes uz wild hawka sotva sezenes.. v podstate je nahrazen modelem Focus.
WH se da sehnat i se tri i se ctyr kanalovou vysilackou. U te ctyr je vsak v zakladu vyuzivano jen tri z onech ctyrech kanalu. Ctvrty lze pouzit, pokud WH upravis a pridas na nej kridelka.