Tx wild hawk a simulátor

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
slepice
Kontaktovat uživatele:

Tx wild hawk a simulátor

#1 Příspěvek od slepice »

Zdravim, mám problém připojil jsem rádio od wild hawka k simulátoru přes zvukovku a po delší době konfigurování se mi to povedlo rozchodit, ale pořád mi fungujou jen 3 kanály 4. nemůžu rozchodit neměl někdo podobný problém?
Wild Hawk

Extra 330 3D - Ve stavbě
Jano
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jano »

Sice ešte nikdy som to neskušal takto pripojiť ale niektoré sety obsahovali len 3kanal vysielač.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
slepice
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od slepice »

Jano píše:Sice ešte nikdy som to neskušal takto pripojiť ale niektoré sety obsahovali len 3kanal vysielač.

To vim ale já mám 4 kanál. četl jsem že se to občas stává když je tam špatná nějaká knihovna ale vůbec nevim jakou tam dát aby to fungovalo.
Wild Hawk

Extra 330 3D - Ve stavbě
slepice
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od slepice »

Nikdo neví??
Wild Hawk

Extra 330 3D - Ve stavbě
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Walhalla »

prosim te.. jak se ti podarilo propojit ten ovladac s pocitacem? dyt nema vystup pro jacka.. teda aspon ten od wildhawka (ctyrkanal) co mam ja ho nema... nebo jsi to nejak rozebral (jak?) a propojil?
slepice
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od slepice »

Walhalla píše:prosim te.. jak se ti podarilo propojit ten ovladac s pocitacem? dyt nema vystup pro jacka.. teda aspon ten od wildhawka (ctyrkanal) co mam ja ho nema... nebo jsi to nejak rozebral (jak?) a propojil?

Rozebral jsem to a vyvedl jsem si výstup modulace podle článku v RCR napiš mi tvůj email pošlu ti scan toho článku
Wild Hawk

Extra 330 3D - Ve stavbě
gyzmo777

rc wild hawk

#7 Příspěvek od gyzmo777 »

Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi pro začátek doporučovali wild hawk nebo jiné letadlo :) . A ještě bych se chtěl zeptat jak je to s vysílačkou u wild hawku jestli je 3 nebo 4 kanálová. :D
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

Re: rc wild hawk

#8 Příspěvek od Walhalla »

gyzmo777 píše:Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi pro začátek doporučovali wild hawk nebo jiné letadlo :) . A ještě bych se chtěl zeptat jak je to s vysílačkou u wild hawku jestli je 3 nebo 4 kanálová. :D

dnes uz wild hawka sotva sezenes.. v podstate je nahrazen modelem Focus.

WH se da sehnat i se tri i se ctyr kanalovou vysilackou. U te ctyr je vsak v zakladu vyuzivano jen tri z onech ctyrech kanalu. Ctvrty lze pouzit, pokud WH upravis a pridas na nej kridelka.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“