Úchylka?
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
frantaletec píše:Odkaz pro zdekar-startuji taky z ruky a přistávám do trávy.Občas to udělá kotrmelec.Ale podvozek jse mi nechce oddělávat kvůli maketovosti,aby to ero vypadalo dobře,takže co s tím.
Litat v silnem vetru a mit pomocnika, ktery to chytne do ruky
Tady maji celkem velkou vyhodu vrtulnikari, kteri muzou pristavat na strechu sveho auta
frantaletec píše:Odkaz pro zdekar-startuji taky z ruky a přistávám do trávy.Občas to udělá kotrmelec.Ale podvozek jse mi nechce oddělávat kvůli maketovosti,aby to ero vypadalo dobře,takže co s tím.
jelikož všude kolem máme jen pole a žádnou přístávací dráhu, tak jsem si ani nepořizoval letadla s podvozkem
- přistávat na cestu
- vyprdnout se na maketovost a oddělat podvozek
- přistávat do vzrostlého obilí
- chytat to do ruky
- smířit se s tím, že to dělá občas kotrmelce
- přistávat na stromech
- nepřistávat vůbec
No rada je to těžká. Pokud se ti při těch kontrmelcích nelámou vrtule a neničí podvozkové lože, tak to tak nech.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem byl lítat s Cesnou.Lítám na kopci s travnatým povrchem.Pokud přistanu proti větru,tak se mi většinou povede přistát na podvozek i když trochu krkolomně.Při posledním kole s poslední baterkou,už skoro nebyl vítr,takže to bylo přistání jako po větru,takže trochu rychleji.Ero udělalo v trávě kotrmelec a převrátilo se,narazilo prudce na směrovku,která praskla.Kdyby nebyl podvozek,tak si myslím,že by to přistálo na břicho bez úrazu.Jenže mě je líto podvozek oddělat,že by to nevypadalo pěkně,takže nevím co s tím.

frantaletec
- hlavataci
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím ještě k té úchylce koukám že jsme postižený všichni stejně
Taky pořád koukám po obloze kde to točí nějací kamarádi s pařáty a zahnutým zobákem
dříve jsem to nějak nevnímal je to protě návikové a to dost silně
Nejhorší to je v práci při odpolední
Klukům jsem pro prd.. kdy koukám z okna říkají že mám zase hlavu v oblacích
Dnes jsem byl provětrat Focuse i když docela funělo byl jsem docela vysoko když ani nevím kde se vzaly kroužil jsem snad s třceti kán'aty
Musela být asi docela termika jinak si to nedokážu vysvětlit tolik línejch ptáků skoro v prosinci tak ve 400 metrech
Nejlepší zážitek jsem měl když jsem točil s Juniorem spolu s orlem to byla bomba
ale i čápy jsou parádní ale ti mají velký dostup to jsem si už netroufl mám Juniora docela rád
Fuj to jsem se vypsal tak at' to létá.
Taky pořád koukám po obloze kde to točí nějací kamarádi s pařáty a zahnutým zobákem
Nejhorší to je v práci při odpolední
Dnes jsem byl provětrat Focuse i když docela funělo byl jsem docela vysoko když ani nevím kde se vzaly kroužil jsem snad s třceti kán'aty
Musela být asi docela termika jinak si to nedokážu vysvětlit tolik línejch ptáků skoro v prosinci tak ve 400 metrech
Nejlepší zážitek jsem měl když jsem točil s Juniorem spolu s orlem to byla bomba
Fuj to jsem se vypsal tak at' to létá.
frantaletec píše:Včera jsem byl lítat s Cesnou.Lítám na kopci s travnatým povrchem.Pokud přistanu proti větru,tak se mi většinou povede přistát na podvozek i když trochu krkolomně.Při posledním kole s poslední baterkou,už skoro nebyl vítr,takže to bylo přistání jako po větru,takže trochu rychleji.Ero udělalo v trávě kotrmelec a převrátilo se,narazilo prudce na směrovku,která praskla.Kdyby nebyl podvozek,tak si myslím,že by to přistálo na břicho bez úrazu.Jenže mě je líto podvozek oddělat,že by to nevypadalo pěkně,takže nevím co s tím.![]()
Ještě mě napadla jedna věc, co už jsem předtím zapoměl napsat. Řešením by mohlo být udělat si skládací podvozek na pružinu. V letu bys to měl jako je to teď a při přistání by se to nárazem složilo dozadu a přístával bys jako bez podvozku. Lepší řešení mě zatím nenapadá.
Případně mít podvozek nacvakávací a těsně před přistáním ho pomocí třeba 5. kanálu odhodit
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele: