Úchylka?
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
Úchylka?
Také trpíte,snad úchylkou modeláře,že celý den koukáte z okna,jestli nefouká vítr a říkáte"dnes by to šlo lítat",nebo to mám jenom já?Franta.
frantaletec
Taky to mam. Dneska jsem dvě hodiny sledoval jestli už se uklidnil vítr, že bych si šel zalítat. Když to vypadalo jako, že jo, tak jsem vše naložil do auta a mazal na letiště. Vylezu z auta a fučák jako blázen. Tak jsem hodinu čekal jestli se vítr uklidní. Jasně, že ne. Tak jsem sedl do auta a jel zpátky domů. Někdy se to holt nepovede. ***winter***
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úchylka?
frantaletec píše:Také trpíte,snad úchylkou modeláře,že celý den koukáte z okna,jestli nefouká vítr a říkáte"dnes by to šlo lítat",nebo to mám jenom já?Franta.
No, jenom s tou obměnou že koukám na web blízké meteostanice...
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
winter píše:Taky to mam. Dneska jsem dvě hodiny sledoval jestli už se uklidnil vítr, že bych si šel zalítat. Když to vypadalo jako, že jo, tak jsem vše naložil do auta a mazal na letiště. Vylezu z auta a fučák jako blázen. Tak jsem hodinu čekal jestli se vítr uklidní. Jasně, že ne. Tak jsem sedl do auta a jel zpátky domů. Někdy se to holt nepovede. ***winter***
já to dnes nevydržel a pustil to do vichru, šlo to, ale byl to boj.
Re: Úchylka?
Som rád, že nás je viac.frantaletec píše:Také trpíte,snad úchylkou modeláře,že celý den koukáte z okna,jestli nefouká vítr a říkáte"dnes by to šlo lítat",nebo to mám jenom já?Franta.
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Jojo zafuněný okno a placatej nos od skla a kontrolní body venku ( strom a zachycený igelit.pytlík) popřípadě "Aladin"
http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/resu ... test&ff=on
Už jsem myslel, že jsem v tom sám
http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/resu ... test&ff=on
Už jsem myslel, že jsem v tom sám
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...