Tákže dneska slunečno, bezvětří. Hned jsem toho využil. Kompletně seřízeno v režimu normál, opravdu to lítá a dokonce co dovolej moje pařáty tak i čistě. Problém byl hlavně v nastavení výchylek cykliky. Jak jsem zvyklej třeba z MT tak aby byli dostatečné odezvy klonění a klopení mám nastaveny docela velké výchylky na cyklice, je potřeba přemoct stabilizační vliv pádla (když tak mě opravte). Tady pádlo není takže je to brutálně citlivé na větší výchylku a ani 3D gyro s tím nic neudělá protože pokyn k naklonění dáváte vy a gyro ho akceptuje. Na cyklice mám nastaveno od oka +/- 5 stupňů opravdu jsem to neměřil. To je dobrý pro zálet . To nakopávání bylo tou citlivostí cykliky, prostě při velké výchylce dělal milimetr na kniplu odezvu heliny dobrou pro 3D akro. 3D gyro bude dostačující nic méně citlivost furt na 100%, Gyro pro ocas za letu velmi slušné, troufl bych si to přirovnat k origo 401, na zemi při roztáčení rotoru je to horší umí si při neopatrném rozběhu vyšvihnout půlotáčku, je fakt že krouťák je pořádnej.Taky jsem zapoměl dodat že helina postrádá volnoběžku! Nedalo mi to a lajznul jsem si přepnout do idle 1. Postupné zvýšení otáček, velké stažení kolektivu, prosedla ale dobrý. Příjemný je postupný nárůst otáček. Teď jdu laborovat jakže se to nastavují křivky v letovém režimu. U 6K vysílače je jen tří bod. Taky si to všechno sedlo a vůle jsou teď asi jako na novém plastovém MT. Konečně aspoň trochu přestávám litovat těch peněz

Koukal jsem na guru.cz ty díly jsou celkem v rozumné cenové relaci i na to že se jedná o novinku 2010