Cermi píše:Odpovídal na můj dotaz, kterým jsem trošku odbočil. Viz výše. Jestli to způsobilo nějakou újmu, tak se omlouvám. Vašek
aha - tak toho jsem si nevšiml - takže moje omluva.
Ale můžu Ti naznačit, jaká je situace.
Bývalý velmi dobrý kolega z doby před 89 pár let po 89 začal dělat pneumatická přesná měření rozměrů pro automotive a v těch měřících jednotkách (protože mj. je taky modelář) jako seřizovací prvek používal právě tyto jehly a brzdy (jako subdodávku). Někdy v roce 2018 přestaly být jehly a brzdy k dispozici, takže pro něj celkem nepříjemná situace. Když jsme se o tom v tom roce 2018 bavili (jestli by se nedaly použít nějaké jiné jehly - jestli nemáme nějaký jiný zdroj) tak se nakonec domluvilo, že se se jehly (s upravenou konstrukcí - tj. tělo mosaz, vlastní jehla ale ocelová a broušená a v více variantách rozměrů a kuželovitostí ) budou vyrábět přímo u nás. To "rádlování" je dělané odvalem, aby to mělo počet a přesnou geometrií. Brzdy (vzhledem k odhadnutelné zanedbatelné seriovosti) se udělaly pak u Aeropanu zcela jinak (tj. na motor nepoužitelně, ale do stanice lépe) protože aby se mohly udělat stejně jako byly původně, tak by se muselo udělat nově i to stříhadlo, což ekonomicky rozhodně nevyjde. Ale tu pasovinu (12050) mj. u nás furt asi máme, ještě z doby výroby plechových vidliček.
Takže pokud v budoucnosti budou třeba jako ND ty jehly, můžu se s ním zkusit domluvit, jak to udělat, aby šly oficiálně u nás koupit, protože se dělají, ale pro něco úplně jiného. Co se týče brzd, tak tam je podle mě naděje čistá nula - jedině, že by se našel nějaký silný sponzor
U třiapůlek byla v době ještě než se udělalo to střihadlo na tu planžetu brzda udělaná z běžného pružinového drátu - dokonce mám pocit, že motor s touto drátěnou brzdou (buď nějaký prototyp a nebo z první a nebo nulté serie) mám doma - pokud ano a najdu ho, tak to můžu vyfotit, jak to bylo udělaný.
narychlo fotky: