Blade 130 X
Re: Blade 130 X
Koupil jsem lepsi pastorek ktery je z lepsiho materialu nez origo. Dale tam mam kovovy tuning drzacek motoru a konecne jsem vyresil problem s vibracema a velkou vuli mezi kolem a pastorkem... Stalo to par korun z ebaye. Kdyz jsem videl ze maji akci postovne zdarma pri koupi 5kusu z jejich nabidky, tak nsem vzal jeste vynezovaci krouzek z kovu na hlavni hridel a drzak ozubeneho kola.
Pak poslu nejake fotky, momentalne jeste cekam na nejake dily z nemecka.
Pak poslu nejake fotky, momentalne jeste cekam na nejake dily z nemecka.
Mam na prodej od microheli tyto dily:
- vymezovaci krouzek hlavni hridele (ten co je nad vrchnim loziskem prisroubovany na hridel), stribrny, kovovy
- vymezovaci krouzek ozubeneho kola, ktery se dava pod nej - stribrny, kovovy
cena 60kc/ks!
Fotky ci dalsi info mohu zaslat, staci me kontaktovat...
Je to nove, original baleno... bohuzel jsem toho koupil trochu vic nez potrebuju
- vymezovaci krouzek hlavni hridele (ten co je nad vrchnim loziskem prisroubovany na hridel), stribrny, kovovy
- vymezovaci krouzek ozubeneho kola, ktery se dava pod nej - stribrny, kovovy
cena 60kc/ks!
Fotky ci dalsi info mohu zaslat, staci me kontaktovat...
Je to nove, original baleno... bohuzel jsem toho koupil trochu vic nez potrebuju
- Kimi.K44@gmail.com
RadekCe: Tak mi konečně přišly náhradní díly na celej zadek. Nastavil jsem hodnoty co jsi mi poslal a šel to zkusit. Nastartoval jsem to, udělal jsem kolečko, přepnu do stunt módu, udělám flip a najednou se mi vrtulnik roztočil a plesk ho o zem. Já deb*l nevyměnil zadní ozubené kola a nechal tam ty staré, takže se to pravděpodobně protočilo a nazdar. Naštěstí jsem tam měl náhradní, tak jsem je tam švihnul a šel to zkusit znova. Flipy už jdou líp, takže paráda, ale potom pádu se asi něco ohlo a vrtulník má menší vibrace. Když chci letět hodně rychle nahoru, tak to ale ten vrtulník rozhází a začne kmitat ocas ze strany na stranu asi 1cm na každou stranu (rychle), když uberu tak je to zase ok, nevíš čím to může být ? Předtím jediné vibraco co jsem měl byli na ocase, což vyřešila nová T osička, ale teď to jsou jiné vibrace.
Blade 130X, T-REX 600 E - NA PRODEJ, T-REX600 EFL, Spektrum™ DX7 - NA PRODEJ
Prohlídni ocasní trubku, zda se při pádu nepoškodila - podélné praskliny. Pak to kmitá a je nutná výměna. Postihlo mě to také při pádu.
Mini Titan E325S ARFTF, Blade 130X, Blade mCPx, Blade nano CPX, Blade mSR X, DX8
Tak hlásím servo na cyklice kaput. Po rozebrání: nános šel vyčistit, ale co horší, plíšky jsou opotřebovaný a jeden byl ulomený. Pokusně jsem servo složil, ale zasekává se stejně, jako se mi zaseklo při letu. Takže jsem objednal nové.
Mini Titan E325S ARFTF, Blade 130X, Blade mCPx, Blade nano CPX, Blade mSR X, DX8
- Kimi.K44@gmail.com
tak takhle vypadá kovové ozubené kolečko po jedné baterii!!!
ještě ke všemu jsem musel trochu ubrousit T osičku, abych na to to kolečko vůbec narval, v jednom místě šel převod dost z tuha a tohle je výsledek... za 507kč, nejrači bych jim to omlátil o hlavu
ještě ke všemu jsem musel trochu ubrousit T osičku, abych na to to kolečko vůbec narval, v jednom místě šel převod dost z tuha a tohle je výsledek... za 507kč, nejrači bych jim to omlátil o hlavu
Tak to mas divne... Na kovovem kolecku nahonu kardanu mam asi 20baterek a porad jako nove. Musis dodrzet spravnou vuli
- Kimi.K44@gmail.com
Elfew píše:Tak to mas divne... Na kovovem kolecku nahonu kardanu mam asi 20baterek a porad jako nove. Musis dodrzet spravnou vuli
ja nevím no, napsal jsem email na astru jestli to jde reklamovat...
mimochodem jsem tam dal zpátky plastové (poslední nové) a šel si zalítnout.. jen co jsem se dostal do vzduchu tak se vypnul rotor a vrtulnik spadnul na zem - ohoblovany to velky kolo motoru
Tak to máš blbé
. Chce to vrťas správně poskládat a seřídit (lehce se to řekne, ale hůře dělá - chce to praxi). Já dal teď navečer 6 baterek (celkem už 294) a super polítání.
PS: A ten kovový kulový čep už mám i v druhém gripu a oba jsou jako nové (resp. pevnější než nové)
.
PS: A ten kovový kulový čep už mám i v druhém gripu a oba jsou jako nové (resp. pevnější než nové)
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- Kimi.K44@gmail.com
vyplatí se zainvestovat do tohohle kola s titanovou hřídelí nebo stačí origo hřídel i kolečko ? http://www.ebay.com/itm/MicroHeli-MH-13 ... 5aef5dad20
a ještě by mě zajímalo jakej máte názor na tuhle baterii a origo motor z blade http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 130X_.html
a ještě by mě zajímalo jakej máte názor na tuhle baterii a origo motor z blade http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 130X_.html
Já si hřídel dělám z plného uhlíku (už 5ks) a ocas z dutého hranolu (už asi 8ks). Osobně bych si tu hřídel nekoupil (vyhozené peníze a větší váha), ale co člověk to názor. Plastové ozubené kolo jsem měnil jen jednou, když jsem vyměnil motor za SPIN a na 100% otáčky jsem to napálil do země
. Jinak jsou zuby pořád jak nové. PS: Ty baterky jsem neměl, ale nešel bych do nich, protože nemají vodiče se silovým konektorem a nechtělo by se mi to předělávat jako u origo baterky. Co se týká motoru, tak ten origo bych si tam zpátky už nedal.
Takže moje odpověď zní ne, ne, ne, ne
.
Takže moje odpověď zní ne, ne, ne, ne
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- Kimi.K44@gmail.com
RadekCe píše:Já si hřídel dělám z plného uhlíku (už 5ks) a ocas z dutého hranolu (už asi 8ks). Osobně bych si tu hřídel nekoupil (vyhozené peníze a větší váha), ale co člověk to názor. Plastové ozubené kolo jsem měnil jen jednou, když jsem vyměnil motor za SPIN a na 100% otáčky jsem to napálil do země. Jinak jsou zuby pořád jak nové. PS: Ty baterky jsem neměl, ale nešel bych do nich, protože nemají vodiče se silovým konektorem a nechtělo by se mi to předělávat jako u origo baterky. Co se týká motoru, tak ten origo bych si tam zpátky už nedal.
Takže moje odpověď zní ne, ne, ne, ne.
a co takhle nabíječka na 2 baterie s vývodem do balancéru ?
Kimi.K44@gmail.com píše:[quote="Elfew"]Tak to mas divne... Na kovovem kolecku nahonu kardanu mam asi 20baterek a porad jako nove. Musis dodrzet spravnou vuli
ja nevím no, napsal jsem email na astru jestli to jde reklamovat...
mimochodem jsem tam dal zpátky plastové (poslední nové) a šel si zalítnout.. jen co jsem se dostal do vzduchu tak se vypnul rotor a vrtulnik spadnul na zem - ohoblovany to velky kolo motoru
Hold nevimco teda vyvadis... Neco delas blbe, je to rukama. Vsichni bez problemu a ty dva problemy za jeden den?!
Hlavni ozubene kolo jsem vymenil jednou, kdyz mi Blade prisel do rukou od prvniho majitele. V tom jsem vymenil i loziska, nahod kardanu a hridel. U motorku jsem si poridil kovove loze, protoze se mi nedarilo motor uchytit tak, aby mel optimalni vuli. Timto se to vyresilo.
Ten vrtas lita sam, napipat a letet. Nic vic, nic min... Neni tam ani co nastavit.
-----
Druha vec - tu kovovou hridel s tuning kolem bych nebral, vypada to pekne ale kazdy vetsi pad se ti pekne prodrazi.
Origo motorek je slabota, taky uvazuju o novem lepsim.
Baterky - klidne vezmi ty turnigy nanotech, jen udelej vyvod na silovej kablik JST. Je to otazka 5minut.
-----
A ted otazka pro ty, kteri maji tuning motorek - zahriva se, je potreba chladic? Jaky typ doporucujete? Spin? A muze zustat puvodni pastorek s 11t?
Diky
Kimi.K44@gmail.com píše:a co takhle nabíječka na 2 baterie s vývodem do balancéru ?
Jsou 2 možnosti. Buď nechat baterku, která má jen balanční konektor tak a udělat redukci pro silový kabel k nabíječce. Nebo rovou udělat na vrťasu redukci na silový konektor a upravit baterku. Já používám tu druhou možnost a silové konektory mini-deans, protože jsou až do 10A (JST se může přehřát).
Co se týká nabíječky, tak už jen záleží, kolik má výstupů => tolik nabiješ baterek najednou (pokud bys to nenabíjel jako 4 článek, což z důvodu různého vybití nepreferuju).
Já mám 2 nabíječky Equilibrum 3.0 a 3.5 a v každé nabíjím po jedné.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Elfew píše:A ted otazka pro ty, kteri maji tuning motorek - zahriva se, je potreba chladic? Jaky typ doporucujete? Spin? A muze zustat puvodni pastorek s 11t? Diky
Doporučuju SPIN, zahřívání neřeším (ani mě nenapadlo to zkoušet, mimochodem SPIN je outrunner s obíhajícím pláštěm, takže chladič nelze použít). Původní pastorek (resp. 11T, který u SPINu je) zůstat MUSÍ, protože s 10T a posunutí motoru z důvodu vůle je v origo rámu složité, ale hlavně - motor s pastorkem 10T už dře o přední servo! 10T se dá použít jen s tuning rámem, který to má jinak usazené (psal jsem to několik stran nazpět) viewtopic.php?f=104&t=47897&start=1020#p970561.
PS: A ještě jedna věc - se SPINem se mi snížil letový čas o 1min (z 3:40 na 2:40).
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix