Prohnutý trup EPP - nejde srovnat
Re: Prohnutý trup EPP - nejde srovnat
Osobně si myslím, že to "zakřivení" bude mít vliv spíš estetický a na letových vlastnostech to skoro nepoznáš. Já mám menšího akrobatického dvojplocha a ten je jak luk. Lítá pěkně.
cilek píše:Osobně si myslím, že to "zakřivení" bude mít vliv spíš estetický a na letových vlastnostech to skoro nepoznáš. Já mám menšího akrobatického dvojplocha a ten je jak luk. Lítá pěkně.
Je to skoro 2cm, když to měří na rozteči křídla a konců výškovky. Minimálně to bude muset trvale korigovat směrovkou. Proč? když to jde srovnat.
( na tom dvouplochovi to určitě poznáš, když poletíš nůž na jednu a pak na druhou stranu, nebo souvrat, budeš s tím viset.......)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Takže všem děkuji za rady, problém je vyřešen. Horká voda nejprve zdánlivě nepomohla a trup zůstal zakřiven, tak jsem se na to vykašlal, ale asi po hodině jsem si všiml, že se trup záhadně rovná... Teď už je rovný úplně.
Zřejmě ta voda lehce narušila pevnost trupu a vlepená tyčka to pak pomalu rovnala to své původní polohy. Tak doufám, že to vydrží a zůstane rovný. Všem děkuji za rady. Původně jsem se horké vody "bál", ale už vím, že není proč
Zřejmě ta voda lehce narušila pevnost trupu a vlepená tyčka to pak pomalu rovnala to své původní polohy. Tak doufám, že to vydrží a zůstane rovný. Všem děkuji za rady. Původně jsem se horké vody "bál", ale už vím, že není proč
Nikdy neříkej, že něco NEJDE. Vždycky se najde hlupák, který neví, že to nejde a udělá to !
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Teraz skontroluj, či netreba prilepiť tú tyčku, zrejme sa odlepila, preto trup povolil!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk