Graupner mc-22+duplex
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
Graupner mc-22+duplex
rádio fungovalo parádně až do doby kdy jsem potřeboval vyzkoušet spárování přijímače, vymazal jsem nastavenou pamět jeti boxu a od te doby mi rádio nechce spárovat původní přijímač, ani kolegovi co má stejné radio, vůbec hoto nebere ani přes jeden i druhý system, poradte čím by to mohlo být??
Re: graupner mc-22+duplex
Zkoušeli jste spárování přijímače bez jetiboxu, jenom pomocí bindovací propojky?
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
zkoušeli jsme možnost, do přijímače jsme dali origo spojku od EXT. vývodu který je u anten, zapojili bateriky, zapli vysílač a nic, druhá metoda, propojili s jetiboxem a taky nic
obadal.rada píše: vymazal jsem nastavenou pamět jeti boxu a od te doby mi rádio nechce spárovat původní přijímač.....
Tohle nějak nechápu. Jeti box snad žádnou paměť nemá?
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
no prostě dali jsme puvodní nastavení RX co se ukazujena jetiboxu a už se to nechce spárovat no ani nevíte jak mě to sere
- pert
- Kontaktovat uživatele:
obadal.rada píše:no prostě dali jsme puvodní nastavení RX co se ukazujena jetiboxu a už se to nechce spárovat no ani nevíte jak mě to sere
A nezkoušeli jste to spárovat s jiným přijímačem?
Na TX by mělo být PCM18 nebo PCM24.
PS:Při bindování se zapojuje nejdřív RX do baterek ale to je asi jasný.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
mám objednanýnový tak uvidíme ale městačilo že ten muj přijímač nespároval nikdo z nás tří
ano nejdříve zapojit přijímač, pak vysílač
ano nejdříve zapojit přijímač, pak vysílač
pert píše:Na TX by mělo být PCM18 nebo PCM24.
No to tedy nevím zda je správná volba. Podle mne by měl být vysílač v režimu PPM.
Jinak klasická odpověď. Doplň odkud jsi a možná se najde někdo, kdo to má k Tobě blízko a bude ochoten na to kouknout. 
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Ked neviem kudy kam, precitam si navod, bol som v podobnej situaci
Občas se to u duplexu stává, nějaký popletený soft přijímače, nevím co tu ještě řeší, jasně jsem mu přez sz psal, aby ten přijímač vyreklamoval, mě se to stalo s novou desítkou,v pohodě jsem ho spároval a po dalším zapnutí začal trucovat, na spolehlivost letu to vliv nemá, bud se načte a jede, nebo je mrtvej už na zemi a napořád.
mnov píše:pert píše:Na TX by mělo být PCM18 nebo PCM24.
No to tedy nevím zda je správná volba. Podle mne by měl být vysílač v režimu PPM.
pert se jenom spletl--PPM 18--aktivovaných 8 kanálu--PPM 24--aktivovaných 12 kanálu, na pcm samozřejmě duplex nefunguje.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
přijímačjsem koupil s vysílačem, jasně že mám nastavené PPM18
- pert
- Kontaktovat uživatele:
mnov píše:pert píše:Na TX by mělo být PCM18 nebo PCM24.
Sry
Pepin to vystihl přesně, díky
Re: Graupner mc-22+duplex
A nemáš ten přijímač nastavený jako CLONE? Pro párování musí být nastavený na NORMAL. Jednou se mi to "povedlo", že jsem to přepnul na JETIboxu připojeném k vysílači, ale pro vrácení na NORMAL, musí být JETIbox připojený přímo na přijímač, protože pak RX jenom "poslouchá" a nevysílá.
Edit: Je to popsané na 3. stránce návodu k RX
Edit: Je to popsané na 3. stránce návodu k RX