"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat"
P.S.: Argument, že nevím o čem mluvím neberu , já vím o čem mluvím.
Kovboj píše:Stačí se přidat mezi řady nás, mezi ty zlé a proti "obyčejným zaměstnancům " strašlivě zvýhodněné podnikatele. Jen by ti ale možná chyběla dovolená, stravenky, jen 8 hodinová pracovní doba, volné víkendy, nemocenská, nároky na kde co (které ti musí platit zaměstnavatel) a možná by ti ani nevyhovoval ten permanentní stres. Ale jak říkám, klidně se k nám přidej
bastoun22 píše:Lubosh. Já poslal jako živnostník DPH už minulý týden, ale na starý účet jako vždy. Nějaký centrální
účet na daně mi unikl. Jak to s tím je?
Díky. bastoun22
krtek2k píše:Cilek , ještě se tím chlub. Pak nemá bejt republika v pr... když má každej "nadměrné odpočty"
Pak každej nadává na velký firmy, ale ty jsou jediný kdo opravdu odvádí nějaký pořádný daně.
A pak obyčejný zaměstnanci. Já bych blyl.
bastoun22 píše:Ten nadměrný odpočet není žádná hanba. Pokud člověk nakupuje s 20% (loňský rok, letos 21%),
a dělá třeba nějaké montáže v nižší sazbě, tak je to normální, a také může koupit nějakou větší
investici v zákl. sazbě. Když kdysi bylo 23% a 5% (moje služby), měl jsem ho skoro pořád. Jinak
pokračuji v účetnictví, jsem u září a moje PC to zatím plive v pořádku.
bastoun22
krtek2k píše:Cilek , ještě se tím chlub. Pak nemá bejt republika v pr... když má každej "nadměrné odpočty"
Pak každej nadává na velký firmy, ale ty jsou jediný kdo opravdu odvádí nějaký pořádný daně.
A pak obyčejný zaměstnanci. Já bych blyl.
googie píše:Vôbec aj keby živnostník neplatil dane a čo? Štát by im mal byť vďačný, že nesedia na pracákoch a vôbec ísť v ústrety.
jio píše:Každá činnost má své plusy i mínusy, takže zkuste ubrat trošku páry.