tadik píše:No jak se to vezme. Je sice fakt, že když člověk sečte pořizovací cenu F45 + nějaké ty upgrady tak se to zdá jako celkem vysoká pálka, a může pak lehce nabýt dojmu že by asi bylo lepší trochu připlatit a mít rovnou dospělou CP helinu. Je tady ale několik závažných ALE.
Pokud jsi opravdový začátečník a nemáš s helinami vůbec žádné zkušenosti je opravdu velmi pošetilé myslet si, že bude ideální začít rovnou s CPčkem. Po netu lze najít velké množství podobně smýšlejících lidí, kteří takto začnou, "polétají" si pár sekund a pak kupují náhradní díly aby opravili tu spoušť co za tu chvilku natropili. Mnoho lidí to pak po dvou/třech takovýchto "letech" vzdají a už se k helinám třeba ani nikdy nevrátí. Když začneš s touto hračkou, která je oproti CP MNOHEM poslušnější a vydrží opravdu neskutečné pády, tak se při troše trpělivosti celkem rychle naučíš páčkovat a celkem pěkně si polítáš. Ano je to hračka ale za nesrovnatelně menší peníz se naučíš základy (orientace v prostoru atd.) a ještě si u toho užiješ spoustu zábavy. A až tuhle potvůrku přerosteš, tak můžeš jít zase dál.
Máš v podstatě pravdu, mýlíš se v jedné věci a sice v tom, že poslušnější je naopak pořádná helina oproti těmto 4ch. , chci říct, že 4ch sice visí prakticky sám, ale to je tak vše, ve skutečnosti ho stabilizátor a pevnej úhel listů dost omezuje, člověk se s tim pořád pere, reakce jsou pomalejší, řídí se to trochu jinak než CP a lítání se tomu musí přispůsobit, naopak pořádnej vrtulník dělá přesně to, co dostane za povely, pochopitelně je to o zkušenostech a mnohem větším respektu, takže je člověk limitovanej spíš vlastními schopnostmi než neposlušnou technikou jako je tomu v případě 4ch. Jinak souhlas taky jsem začínal s podobnou hračičkou jako je F45 a dodnes i když lítám s MiniTitanem si s tím zablbnu. Samozřejmě začínat rovnou na třeba 450tce bez simulátoru je opravdu náročné a málokdo má na buď velmi pomalé a opatrné učení nebo neustálé opravy při hurá začátcích, trpělivost, čas a finance. Každopádně z vlastní zkušenosti, můžu říct, že při poctivém nadrcení visu a základních prvků letu na simulátoru není přechod do reálu nijak bolestivý, naopak mě překvapilo že Phoenix je mnohem přísnější než reálný minititan v základním nastavení. Mám za sebou letošní sezónu na MT, měl jsem 2bouračky, které byly vyloženě zbytečné, stačilo trochu víc opatrnosti a troufám si říct, že bych letošek odlítal bez kolize se zemí.