Orange T-SIX 2.4GHz DSM2 6CH Programmable Transmitter
Re: Orange T-SIX 2.4GHz DSM2 6CH Programmable Transmitter
Mě se líbí - je to takové vtipné...... 
-
beginner99
Co by jste si vybrali vy? turnigy t6xs nebo toto?
beginner99 píše:Co by jste si vybrali vy? turnigy t6xs nebo toto?
Turnigy 9xr
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
to je marast
za chvilku to bude z
PET lahve od matoni
PET lahve od matoni
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
určitě začnou dělat pro konzervativce i nějakou šedou-černou verzi.
tahle má výhodu, že bude vidět v trávě
tahle má výhodu, že bude vidět v trávě
Mám takový skromný dotaz: Neobjednal si náhodou už někdo tento vysílač?
Potřeboval bych něco jednoduchého levného s levnými přijímači pro ovládání mých prckoletů. Na seriózní stroje si nechám ověřenou kombinaci FF9 + Jeti Duplex, ale těch drahých přijímačů je do mých malých experimentů škoda a přehazovat se mi je nechce. A taky mi už v FF9 došla paměť na modely...
Pokud má toto opravdu dvojí výchylky a expa, tak mi to prakticky jistě bude stačit. A DSM2 přijímače za šest dolarů jsou velmi pádný argument.
Potřeboval bych něco jednoduchého levného s levnými přijímači pro ovládání mých prckoletů. Na seriózní stroje si nechám ověřenou kombinaci FF9 + Jeti Duplex, ale těch drahých přijímačů je do mých malých experimentů škoda a přehazovat se mi je nechce. A taky mi už v FF9 došla paměť na modely...
Pokud má toto opravdu dvojí výchylky a expa, tak mi to prakticky jistě bude stačit. A DSM2 přijímače za šest dolarů jsou velmi pádný argument.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
není lepší T9X s DSM2 modulem?
kure87 píše:není lepší T9X s DSM2 modulem?
T9X mne naprosto neoslovuje, ale důvody tu rozepisovat nebudu.
Takže T-SIX mám doma. Pokud by někdo něco potřeboval ověřit či vyzkoušet, tak to můžu zkusit.
Na první pohled se zdá, že to bude splňovat to, co jsem od toho očekával a potřeboval.
Je trošku větší, než jsem si myslel, ale to není problém, v ruce se drží velmi dobře.
Na první pohled se zdá, že to bude splňovat to, co jsem od toho očekával a potřeboval.
Je trošku větší, než jsem si myslel, ale to není problém, v ruce se drží velmi dobře.
Ahoj, chtel bych nejaky spektrum na mensi poletuchy a pokusy kam muzu dat levny orange prijimace, premejlsim zda vzit toto nebo nejakou bazarovou DX5 nebo DX6.
Jake jsou zkusenosti po delsi dobe pouzivani, nespadlo ti na to neco? Je k tomu nejake prohlaseni o shode s konkretnim cislem, nebo to CE je v manualu jen pro efekt?
Diky
Jake jsou zkusenosti po delsi dobe pouzivani, nespadlo ti na to neco? Je k tomu nejake prohlaseni o shode s konkretnim cislem, nebo to CE je v manualu jen pro efekt?
Diky
Nespadlo nic, ale je pravda, že víc lítám s DX7s, tato je jen jako záložní nebo do batůžku na výlet a pro děti.
Já bych se toho nebál vůbec, ale je fakt, že s DPH a dopravou to asi levněji, než bazarová DX6, nevyjde.
Nějaký oficiální papír u toho nebyl, pouze ten několikamálostránkový manuál. A jestli je v nějaké prohlášení, to netuším.
Já bych se toho nebál vůbec, ale je fakt, že s DPH a dopravou to asi levněji, než bazarová DX6, nevyjde.
Nějaký oficiální papír u toho nebyl, pouze ten několikamálostránkový manuál. A jestli je v nějaké prohlášení, to netuším.
Crempa píše:Je k tomu nejake prohlaseni o shode s konkretnim cislem, nebo to CE je v manualu jen pro efekt?
Samotné označení CE na výrobku, obalu nebo v návodu nestačí. Podle informací uvedených na webu ČTU musí být k vysílacímu zařízení v daném případě tedy k vysílačce Orange T-SIX k dispozici kopie prohlášení o shodě, vystaveného výrobcem, dovozcem nebo osobou odpovědnou za uvedení výrobku na trh EU. V manuálu k Orange T-SIX prohlášení o shodě uvedeno není. Zkus se na elektronickou kopii prohlášení o shodě pro EU (anglicky Declaration of Conformity for EU) poptat buď přímo na Hobbykingu nebo u českého prodejce viz tento odkaz, který by toto prohlášení o shodě měl mít k dispozici buď přímo v elektronické podobě a nebo by měl znát přinejmenším přímý webový odkaz, na kterém je prohlášení o shodě určené přímo pro Orange T-SIX zveřejněno. Na webu Hobbykingu zatím prohlášení o shodě určené pro Orange T-SIX zveřejněno není a není ani na webu http://orangerx.com/.
Pokud není k dispozici prohlášení o shodě může být problém např. v souvislosti s řešením případné škodní události přes pojišťovnu při škodě způsobené provozem modelu řízeným Orange T-SIX.