Orange T-SIX 2.4GHz DSM2 6CH Programmable Transmitter
Orange T-SIX 2.4GHz DSM2 6CH Programmable Transmitter
jyrry.webnode.cz
Re: Orange T-SIX 2.4GHz DSM2 6CH Programmable Transmitter
Vypadá to dobře
. Škoda že trochu opomíjejí FASST .
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne čtv 06.12.2012 12:48, celkem upraveno 2 x.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
No to je hnus velebnosti..
Ta skříňka je strašná a ani cena mi v porovnání s 9ch T9X mi nepřipadá úměrná.
Ta skříňka je strašná a ani cena mi v porovnání s 9ch T9X mi nepřipadá úměrná.
není to jenom opajcnuté spektrum se vším všudy? Na první pohled mi tak připadá.
Jinka přijde mi celkem logické že FAAS systém ignorují ono futaba přijímače pořád stojí o řád víc než levné oranžády takže pro číňana nejsou uživatelé FAASTu moc perspektivní skupina.
Jinka přijde mi celkem logické že FAAS systém ignorují ono futaba přijímače pořád stojí o řád víc než levné oranžády takže pro číňana nejsou uživatelé FAASTu moc perspektivní skupina.
kure87 píše:Jinak přijde mi celkem logické že FASST systém ignorují ono futaba přijímače pořád stojí o řád víc než levné oranžády takže pro číňana nejsou uživatelé FAASTu moc perspektivní skupina.
Orange přijímače se ovšem prodávají už i ve verzích FASST Compatible viz třeba tento osmikanál za cca $28 a oproti tomu stojí Orange DSM2 přijímač sedmikanál cca $20, a to už takový rozdíl není.
Takže teď už jen zbývá, aby činský kluci ubastlili levný Orange FASST VF modul podobně jako ubastlili levný Orange DSM2/DSMX VF modul a pak třeba vydají i nějakou podobnou RC soupravu pro FASST.
Toto sa da kupit aj blizsie a keby nieco neni problem s reklamaciou. http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... kompatibel
Futaba FX20; Ellipse 1, Elita, Durafly F4U Corsair, Sagita, Grace, ASW 19
PeterR píše:Toto sa da kupit aj blizsie a keby nieco neni problem s reklamaciou. http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... kompatibel
S reklamací může být problém i když to koupíš třeba za humny natož v jiné zemi i když je to v EU. Naopak se ukazuje, že Hobbyking přistupuje v poslední době např. k reklamacím Orange velmi vstřícně a třeba při zjištění výrobní vady u VF modulu Orange DSM2/DSMX zdarma rozeslal všem postiženým nové kusy už bez závad viz tento odkaz na téma kde jsou k tomu zmíněny podrobnosti a uživatelé při tom nemuseli ani vůbec nic posílat. Takže Orange z Hobbykingu ještě neznamená, že to z hlediska reklamace musí být nějaký problém.
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Ta skrinka je vylozene hnusna
btw, uz to mohli spravit rovno DSM2/DSMX, sak TX modul uz maju ...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Na toto me dnes upozornil kolega. Chtel jsem DX6i jako druhe radio. Nemam ho kvuli cene. Pokud toto bude ve stejne kvalite jako prijimace R610, tak ja to beru.
Vadi vam barva? Na barvu to nelita.
Ja pockam na recenze. SW upgrady budou casem taky.
A T9x? To byla jedina slusna alternativa za malo penez. Fakt vsichni vyuziji vzdy 8 kanalu? Ani prd. Bezne pet a mate plne letatelnej model.
Takze za me: ja to beru jako druhy radio s velkym potenciaĺem. A ta barva me fakt netrapi.
Vadi vam barva? Na barvu to nelita.
Ja pockam na recenze. SW upgrady budou casem taky.
A T9x? To byla jedina slusna alternativa za malo penez. Fakt vsichni vyuziji vzdy 8 kanalu? Ani prd. Bezne pet a mate plne letatelnej model.
Takze za me: ja to beru jako druhy radio s velkym potenciaĺem. A ta barva me fakt netrapi.
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
No, ako alternativa k DX6i je to rozhodne zaujimavy kusok. Aj tak som do DX6i hned dobastloval posvietenie displeja pre TG9x. Jediny technicky zaujimavy ( mozno) rozdiel je, ze DX6i je DSMX. ( Za seba to neviem posudit, so starou DX5e mi mCP X casto vypadaval, s novou DX6i ani raz. Ale tiez musim priznat, ze ta moja DX5e asi bude nejako nakopnuta, toz asi nie je reprezentativnym zastupcom DSM2 vysielaciek
)
Mozno, ked chces SW upgrady, by bolo zaujimavejsie - aj ked drahsie - TG9x + Open9x + Orange TX modul ( naviac podla popisu by ten TX modul mal vediet DSMX - ale mozno som to len zle pochopil).
Mozno, ked chces SW upgrady, by bolo zaujimavejsie - aj ked drahsie - TG9x + Open9x + Orange TX modul ( naviac podla popisu by ten TX modul mal vediet DSMX - ale mozno som to len zle pochopil).
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Ten šestikanál DSM2 je za $65 a prodává se samostatně bez přijímače. Z hlediska SW aktualizace i potenciálu bude výhodnější si pořídit T9X bez modulu, která je za $50 a Organge DSM2/DSMX modul, který je za cca $30 tj. rozdíl cca $15. Kdo nechce nemusí zatím využívat víc kanálů a může si k tomu pořídit za pár dolarů šestikanálový přijímač Orange R610 DSM2 viz tento odkaz a časem když by potřeboval může si pořídit třeba i devítikanálový přijímač Orange R910 viz tento odkaz.
Drondys píše:Ten šestikanál DSM2 je za $65 a prodává se samostatně bez přijímače. Z hlediska SW aktualizace i potenciálu bude výhodnější si pořídit T9X bez modulu, která je za $50 a Organge DSM2/DSMX modul, který je za cca $30 tj. rozdíl cca $15. Kdo nechce nemusí zatím využívat víc kanálů a může si k tomu pořídit za pár dolarů šestikanálový přijímač Orange R610 DSM2 viz tento odkaz a časem když by potřeboval může si pořídit třeba i devítikanálový přijímač Orange R910 viz tento odkaz.
Když už jsme u toho, tak Turnigy s Orange modulem by vyšel levněji než FRSKY DIY? Myslím tím i přijímače atd...
...škoda, že nedali pro připojení jack, aby se to dalo spárovat s DX.. bez nějakýho bastlení. Taky bych jí bral jako "žákovský rádio"
TheDawe píše:Když už jsme u toho, tak Turnigy s Orange modulem by vyšel levněji než FRSKY DIY? Myslím tím i přijímače atd...
Frsky DHT DIY VF modul je o něco levnější než Orange DSMX/DSM2, ale Orange přijímače zejména ty 6k jsou zas výrazně levnější než FrSky nicméně FrSky přijímače jsou telemetrické a Orange nikoli. Porovnej si to sám viz drobný výčet níže.
VF modul Orange DSMX/DSM2 ($29.99)
Netelemetrický přijímač 4k Orange R410 ($9.99)
Netelemetrický přijímač 6k Orange R610 ($5.49)
Netelemetrický přijímač 9k Orange R910 ($24.95)
VF modul FrSky DHT DIY ($23.40)
Telemetrický přijímač 4k FrSky D4R-II ($21.29)
Telemetrický přijímač 6k FrSky D6FR ($19.99)
Telemetrický přijímač 8k FrSky D8R-II ($25.01)
Pokud tedy telemetrii oželíš a jde ti spíš o přijímače 4k nebo 6k pak vyjde levněji Turnigy s Orange.
V každém případě klesnou bazarové ceny DX vysílačů, a to je pozitivní