Taky okolo 50,-USD-ecek, asi bude i 20% vypalny proti cin. zbozi, cize pocitam s cca 1.300,- penez na nase celkem.
Zajimalo by me jestli to pujde sparovat s f-45 radiem, pro samy radia nebude doma kam plivnout, hehe
Hansen píše:Dobrej, tak jsem taky nový majitel F45. Kompletně jsem toto forum dočetl ohledně stříďáku a našel jsem zajímavý odkaz:
http://www.topstoys.com/new-free-shippi ... 4a00c64d1d
Taurus píše:zdravim, take jsem se stal stastnym majitelem f45, pekny vanocni darek. je to muj prvni rc vrtulnik, takze nadseni nepolevuje. podarily se uz dva docela drsne pady, ale vrtulnik lita krasne dal. jen praskla jedna lyzina + praskla kabina zespodu (odneslo to ulozeni LEDky) - v plne rychlosti jsem nestacil zvysit plyn a sel hodne rychle k betonovemu parkovisti stylem kamikadze- od ty doby litam uz jen nad polem. forum jsem cele procetl a uz jsem take objednal ten kit na stridak z toho linku vyse, tak jsem zvedavy. jinak litam i za tohoto pocasi (pokud neni hodne vetrno) a super (zrovna ted jsem se vratil a krasny politani).
shimanista píše:Som úplný nováčik.Chcem si kúpiť Mjx F-45 ale ako čítam tak origo motor viac nevydrží ako 30 až 50 letov.Ale odrádza má tá prestavba motora.Dajte mi typ na stránku kde kúpim všetko potrebné na prestavbu F45-ky.Neaký odkaz na stránku celý kit som našiel,ale nechce sa mi to objednávať z číny.Radšej niečo z Cz.Ešte uvažujem radšej nad F39,ale tam je údajne problém z spotrebou baterie.Pomôžte mi prosím Vás.Veľmi pekne všetkým ďakujem.
Hansen píše:shimanista píše:Som úplný nováčik.Chcem si kúpiť Mjx F-45 ale ako čítam tak origo motor viac nevydrží ako 30 až 50 letov.Ale odrádza má tá prestavba motora.Dajte mi typ na stránku kde kúpim všetko potrebné na prestavbu F45-ky.Neaký odkaz na stránku celý kit som našiel,ale nechce sa mi to objednávať z číny.Radšej niečo z Cz.Ešte uvažujem radšej nad F39,ale tam je údajne problém z spotrebou baterie.Pomôžte mi prosím Vás.Veľmi pekne všetkým ďakujem.
od indiana...máš odkaz na motor, který se používá...ostatní věci potřebné jsou v tomto vlákně,čti výše.
shimanista píše:No a po tomto upgrade motora keď si kúpim silnejšiu bateriu vydrží tento motor v kuse 15 minut bez prehrievania?
shimanista píše:No a po tomto upgrade motora keď si kúpim silnejšiu bateriu vydrží tento motor v kuse 15 minut bez prehrievania?