F45 - Vše o tomto vrtulníčku

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
mugwai

Re: F45 - motorky

#496 Příspěvek od mugwai »

F-47 (mrnouse do obyvaku) mam objednanyho z E-Baye taky, mel by dorazit kazdou chvili.
Taky okolo 50,-USD-ecek, asi bude i 20% vypalny proti cin. zbozi, cize pocitam s cca 1.300,- penez na nase celkem.
Zajimalo by me jestli to pujde sparovat s f-45 radiem, pro samy radia nebude doma kam plivnout, hehe :D ..
mugwai

#497 Příspěvek od mugwai »

Tak uz je F-47 doma, vypalny vysumelo, cize me stal rovny litrik:)
Prvni dojmy skvely, je to zdarila zmensenina F-45, da se rict, ze nepatrna zvetsenina WL-911 akorat s podstatne kvalitnejsim radiem (a tim padem i dosahem) lita uplne bombove, super-stabilni vecicka, uzasnej mazel:).
Tak muzete jit do nej, pokud chcete neco na trenovani do obyvaku na zimu :D.
indian1958

#498 Příspěvek od indian1958 »

Hansen píše:Dobrej, tak jsem taky nový majitel F45. Kompletně jsem toto forum dočetl ohledně stříďáku a našel jsem zajímavý odkaz:
http://www.topstoys.com/new-free-shippi ... 4a00c64d1d

Ahoj.
Také jsem celkem spokojený majitel F45. Až na to že mi ochází převody na zadní vrtulce docela fajn polítání. Forum jsem přečetl pozorně a všem děkuji. Některé podněty super. Už se těším na lepší počasí. Možná také přijde na řadu stříďas jak všichni bájí. :D
Taurus

#499 Příspěvek od Taurus »

zdravim, take jsem se stal stastnym majitelem f45, pekny vanocni darek. je to muj prvni rc vrtulnik, takze nadseni nepolevuje. podarily se uz dva docela drsne pady, ale vrtulnik lita krasne dal. jen praskla jedna lyzina + praskla kabina zespodu (odneslo to ulozeni LEDky) - v plne rychlosti jsem nestacil zvysit plyn a sel hodne rychle k betonovemu parkovisti stylem kamikadze :) - od ty doby litam uz jen nad polem. forum jsem cele procetl a uz jsem take objednal ten kit na stridak z toho linku vyse, tak jsem zvedavy. jinak litam i za tohoto pocasi (pokud neni hodne vetrno) a super (zrovna ted jsem se vratil a krasny politani).
Hansen

#500 Příspěvek od Hansen »

Taurus píše:zdravim, take jsem se stal stastnym majitelem f45, pekny vanocni darek. je to muj prvni rc vrtulnik, takze nadseni nepolevuje. podarily se uz dva docela drsne pady, ale vrtulnik lita krasne dal. jen praskla jedna lyzina + praskla kabina zespodu (odneslo to ulozeni LEDky) - v plne rychlosti jsem nestacil zvysit plyn a sel hodne rychle k betonovemu parkovisti stylem kamikadze :) - od ty doby litam uz jen nad polem. forum jsem cele procetl a uz jsem take objednal ten kit na stridak z toho linku vyse, tak jsem zvedavy. jinak litam i za tohoto pocasi (pokud neni hodne vetrno) a super (zrovna ted jsem se vratil a krasny politani).

Hansen: Já zatím čekám na zprovoznění platební karty. Kdyby to došlo dřív než objednám , tak dej vědět.
indian1958

#501 Příspěvek od indian1958 »

shimanista

#502 Příspěvek od shimanista »

Som úplný nováčik.Chcem si kúpiť Mjx F-45 ale ako čítam tak origo motor viac nevydrží ako 30 až 50 letov.Ale odrádza má tá prestavba motora.Dajte mi typ na stránku kde kúpim všetko potrebné na prestavbu F45-ky.Neaký odkaz na stránku celý kit som našiel,ale nechce sa mi to objednávať z číny.Radšej niečo z Cz.Ešte uvažujem radšej nad F39,ale tam je údajne problém z spotrebou baterie.Pomôžte mi prosím Vás.Veľmi pekne všetkým ďakujem.
Hansen

#503 Příspěvek od Hansen »

shimanista píše:Som úplný nováčik.Chcem si kúpiť Mjx F-45 ale ako čítam tak origo motor viac nevydrží ako 30 až 50 letov.Ale odrádza má tá prestavba motora.Dajte mi typ na stránku kde kúpim všetko potrebné na prestavbu F45-ky.Neaký odkaz na stránku celý kit som našiel,ale nechce sa mi to objednávať z číny.Radšej niečo z Cz.Ešte uvažujem radšej nad F39,ale tam je údajne problém z spotrebou baterie.Pomôžte mi prosím Vás.Veľmi pekne všetkým ďakujem.

od indiana...máš odkaz na motor, který se používá...ostatní věci potřebné jsou v tomto vlákně,čti výše.
Hansen

#504 Příspěvek od Hansen »

Hansen píše:
shimanista píše:Som úplný nováčik.Chcem si kúpiť Mjx F-45 ale ako čítam tak origo motor viac nevydrží ako 30 až 50 letov.Ale odrádza má tá prestavba motora.Dajte mi typ na stránku kde kúpim všetko potrebné na prestavbu F45-ky.Neaký odkaz na stránku celý kit som našiel,ale nechce sa mi to objednávať z číny.Radšej niečo z Cz.Ešte uvažujem radšej nad F39,ale tam je údajne problém z spotrebou baterie.Pomôžte mi prosím Vás.Veľmi pekne všetkým ďakujem.

od indiana...máš odkaz na motor, který se používá...ostatní věci potřebné jsou v tomto vlákně,čti výše.

ještě vkládám video toho kitu z Číny http://www.youtube.com/watch?v=-UsQa2t2iqU
a letový test http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=6Ix ... =endscreen
shimanista

#505 Příspěvek od shimanista »

No a práve ja nechcem objednávať z číni.Chcem poslať neaký typ na striedavý motor a regulátor +pastorek z ktorým máte skúsenosti a lieta to z možnostou objednania z čiech z funčným linkom na Eshop.Ďakujem Vám všetkým
shimanista

#506 Příspěvek od shimanista »

No a po tomto upgrade motora keď si kúpim silnejšiu bateriu vydrží tento motor v kuse 15 minut bez prehrievania?
Hansen

#507 Příspěvek od Hansen »

shimanista píše:No a po tomto upgrade motora keď si kúpim silnejšiu bateriu vydrží tento motor v kuse 15 minut bez prehrievania?

Nabízejí do F45 i silněší aku. Podle nich ano,ale vem do úvahy,že to uváděj oni.
corona

#508 Příspěvek od corona »

shimanista píše:No a po tomto upgrade motora keď si kúpim silnejšiu bateriu vydrží tento motor v kuse 15 minut bez prehrievania?

Obvyklý začátečnický dotaz.

Je to nesmysl, pokud chceš chodit lítat, pořiď si několik baterek.
indian1958

#509 Příspěvek od indian1958 »

To jsem si všiml, ale stejně jak kolega se mi nechtělo nakupovat jinde než v osvědčených (českých) prodejnách.

pastorek co třeba tady
http://www.rc-modely-hruby.cz/obchod/pr ... 0t_xtreme/ ?
shimanista

#510 Příspěvek od shimanista »

Pre všetkých ako napísal člen indian1958
Ja chcem odkaz na český E-shop kde kúpim všetko v jednom E shope motorček,regler a pastorek.Veľmi pekne Vám ďakujem.
Zamčeno

Zpět na „Heli - začátečník“