Velke open kombatove klani - prvotni napady
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem to psal nekde jinde, o vikendu jsem vylital dvoje baterky s Mustangem a trochu ho sesteloval. Jsem zvedav jak moc ovlivni letove chovani stuha. Jo a taky jsem nacvicil ten spravny kombatarsky hod spodem od boku.
Jak dlouhe budou soutezni lety? A jak to vlastne bude s hodnocenim?? Vim ze previdla EPA jsou pomerne slozita (mereni casu, seky, uchraneni stuhy, trest za pasivitu atd...)
Jak dlouhe budou soutezni lety? A jak to vlastne bude s hodnocenim?? Vim ze previdla EPA jsou pomerne slozita (mereni casu, seky, uchraneni stuhy, trest za pasivitu atd...)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Ale vubec to není složité
letoví čas je sedum minut
. když si jenom lítaš a nebojuješ tak máš pasivitu tu jsem ještě neviděl že by ji někdo dostal.
Uchraněná stuha je 50 bodu a seknutí stuhy je 100 bodu ,přeletění bezpečnostní linie -200
. Za tří sekundy letu je 1bod. No a každý má rozhodčího sveho ( nebod důvěřuj , ale prověřuj
) který hlídá pilota počítá mu čas a zásahy, překročení safety
Uchraněná stuha je 50 bodu a seknutí stuhy je 100 bodu ,přeletění bezpečnostní linie -200
zbek
aircombat
aircombat
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ja to vim, ale jen jestli to vi taky organizatori akce... ostatne pochybuju ze se podari sehnat patricny pocet rozhodcich.
Kdyz jsem se podilel na pravidlech pro "depronove vetrone", tak slo o to zjednodusit pravidla RCEJ tak, aby to slo litat jen s jednim rozhodcim, popr i uplne bez nej (treba jen s mluvicima stopkama).
Kdyz jsem se podilel na pravidlech pro "depronove vetrone", tak slo o to zjednodusit pravidla RCEJ tak, aby to slo litat jen s jednim rozhodcim, popr i uplne bez nej (treba jen s mluvicima stopkama).
necet sem cely forum(uz je to nejaky moc dlouhy)ale v privnim pripade bezpecnost HELMY(poradny ja osobne mam na aircombat original ceskoslovenskou helmu z prvni rebubliky takze zadnej vydlabanej meloun
)vsichni v okoli bezpecnostni linie jinak tam nema co delat staci vzit bezpecnost z aircombatu tam zatim funguje bez problemu.ty era kolem metru by docela sli jenom sem se nedocet maximalni omezeni motoru byl bych rad kdyby mi nekdo objasnil kam jste se dobrali v pravidlech docela rad bych si sel taky zalitat a jinak muzu pripadne pomoc a poradit prece jen po nekolika letech aircombatu uz nejakou zkusenost mam
Naděje umírá až po nás.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
diablotin píše:jinak jeste k tem rozhodcim,vetsinou to funguje tak ze je delaj piloti z predchoziho kola nebo je zajisti organizator
Jasny, ale kdyz se nas tam sejde nejakejch 5-6, tak moc "predchozich kol" bohuzel nebude. Jeste ze to neorganizuju, ja jsem spis pres ty vetrone
Nicmene prepokladam ze i v kombatu vyhraju
(teda pokud neprijede Wroum, samozrejme
No jsem na vás chlapci zvědav
K těm pravidlům: bude se jednat o zjednodušenou formu, ale jen v hodnocení nikoli v bezpečnosti.Bezpečnostní linie a podobné drobnosti se tu již probírali tak se zaměřím na bodování.Každý nebude mít svého rozhodčího to už je teď na 100% jasné takže body za pasivitu se budou špatně rozdávat až bych to spíš zrušil.Jdeme si tam zasoutěžit né honit termiku.Takže předpokládám, že všichni co se dostavíte se budete AKTIVNĚ účastnit.Aby nevznikal veliký bodový odskok mezi jednotlivými soutěžícími, tak bych bonus za uchráněnou stuhu taktéž nezavedl a každý dostane tolik bodů, kolik metrů stuhy mu po PĚTI minutách
souboje zůstane.Takže maximálně 10 bodů (10 metrové stuhy jsou stále v řešení - utáhnou to vaše elektrické storje?? )
.Samozřejmě nic není dané a o všem se dá nadále jednat.Pokud máte někdo další nápad jen to uvítám.Jinak mile rád zopakuji, že se jedná o přátelské polétání a pokud možno se vynasnažíme jít po soupeřově stuze(né letadlu).Povolené ztráty na civilistech 3% na modelářích cc 0% a co se týče techniky tak se bojím odhadovat kolik karambolů se může přihodit, ale s tím se musí dopředu počítat.
souboje zůstane.Takže maximálně 10 bodů (10 metrové stuhy jsou stále v řešení - utáhnou to vaše elektrické storje?? )
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Abu píše:A co kdyz stuhu utrhnu o travu pri pristani ???
Tak jelikož to bude opravdu ve volnějším stylu tak ji prostě změříme takovou jaká bylo pře poškozením o trávu(člověka,auto,strom..atd..)
DIABLOTIN: je fuk jestli pak výsledek vynásobíme 1x či 100x ,ale pokud máš lepší pocit z víceciferných čísel může být
To Diablotin: Dělal jsem říďu na kombatu a napomínal jsem za pasivitu, ale bez bodové újmy. Za to "Sejf" jsem řval a neodpustil nikomu.
To Abu: Při přistání asi nevadí, ale při utržení při startu, to je špatný. To jsou body dolů, musíš sednout a znovu navázat. Tudíž přijdeš o body za odlítaný čas. Stejně se tak odčítaj body za neodlítanej čas při opravách během letového kola.
To Abu: Při přistání asi nevadí, ale při utržení při startu, to je špatný. To jsou body dolů, musíš sednout a znovu navázat. Tudíž přijdeš o body za odlítaný čas. Stejně se tak odčítaj body za neodlítanej čas při opravách během letového kola.