Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Abu
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Abu »

Uz jsem to psal nekde jinde, o vikendu jsem vylital dvoje baterky s Mustangem a trochu ho sesteloval. Jsem zvedav jak moc ovlivni letove chovani stuha. Jo a taky jsem nacvicil ten spravny kombatarsky hod spodem od boku.
Jak dlouhe budou soutezni lety? A jak to vlastne bude s hodnocenim?? Vim ze previdla EPA jsou pomerne slozita (mereni casu, seky, uchraneni stuhy, trest za pasivitu atd...)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
zbek
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od zbek »

Ale vubec to není složité :D letoví čas je sedum minut 8O . když si jenom lítaš a nebojuješ tak máš pasivitu tu jsem ještě neviděl že by ji někdo dostal.
Uchraněná stuha je 50 bodu a seknutí stuhy je 100 bodu ,přeletění bezpečnostní linie -200 :( . Za tří sekundy letu je 1bod. No a každý má rozhodčího sveho ( nebod důvěřuj , ale prověřuj :D ) který hlídá pilota počítá mu čas a zásahy, překročení safety
zbek

aircombat
Abu
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Abu »

Jasne, ja to vim, ale jen jestli to vi taky organizatori akce... ostatne pochybuju ze se podari sehnat patricny pocet rozhodcich.

Kdyz jsem se podilel na pravidlech pro "depronove vetrone", tak slo o to zjednodusit pravidla RCEJ tak, aby to slo litat jen s jednim rozhodcim, popr i uplne bez nej (treba jen s mluvicima stopkama).
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od kokoumes »

no nebude to jednoduchy koukam :-)
diablotin

#95 Příspěvek od diablotin »

necet sem cely forum(uz je to nejaky moc dlouhy)ale v privnim pripade bezpecnost HELMY(poradny ja osobne mam na aircombat original ceskoslovenskou helmu z prvni rebubliky takze zadnej vydlabanej meloun :twisted: :twisted: :twisted: )vsichni v okoli bezpecnostni linie jinak tam nema co delat staci vzit bezpecnost z aircombatu tam zatim funguje bez problemu.ty era kolem metru by docela sli jenom sem se nedocet maximalni omezeni motoru byl bych rad kdyby mi nekdo objasnil kam jste se dobrali v pravidlech docela rad bych si sel taky zalitat a jinak muzu pripadne pomoc a poradit prece jen po nekolika letech aircombatu uz nejakou zkusenost mam
Naděje umírá až po nás.
diablotin

#96 Příspěvek od diablotin »

jinak jeste k tem rozhodcim,vetsinou to funguje tak ze je delaj piloti z predchoziho kola nebo je zajisti organizator
Naděje umírá až po nás.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Abu »

diablotin píše:jinak jeste k tem rozhodcim,vetsinou to funguje tak ze je delaj piloti z predchoziho kola nebo je zajisti organizator

Jasny, ale kdyz se nas tam sejde nejakejch 5-6, tak moc "predchozich kol" bohuzel nebude. Jeste ze to neorganizuju, ja jsem spis pres ty vetrone :D
Nicmene prepokladam ze i v kombatu vyhraju :D :D :D
(teda pokud neprijede Wroum, samozrejme :oops: )
wroum

#98 Příspěvek od wroum »

Abu píše: (teda pokud neprijede Wroum, samozrejme :oops: )

dam ti sanci :wink:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Kabriolin »

No jsem na vás chlapci zvědav :wink: K těm pravidlům: bude se jednat o zjednodušenou formu, ale jen v hodnocení nikoli v bezpečnosti.Bezpečnostní linie a podobné drobnosti se tu již probírali tak se zaměřím na bodování.Každý nebude mít svého rozhodčího to už je teď na 100% jasné takže body za pasivitu se budou špatně rozdávat až bych to spíš zrušil.Jdeme si tam zasoutěžit né honit termiku.Takže předpokládám, že všichni co se dostavíte se budete AKTIVNĚ účastnit.Aby nevznikal veliký bodový odskok mezi jednotlivými soutěžícími, tak bych bonus za uchráněnou stuhu taktéž nezavedl a každý dostane tolik bodů, kolik metrů stuhy mu po PĚTI minutách
souboje zůstane.Takže maximálně 10 bodů (10 metrové stuhy jsou stále v řešení - utáhnou to vaše elektrické storje?? ) :| .Samozřejmě nic není dané a o všem se dá nadále jednat.Pokud máte někdo další nápad jen to uvítám.Jinak mile rád zopakuji, že se jedná o přátelské polétání a pokud možno se vynasnažíme jít po soupeřově stuze(né letadlu).Povolené ztráty na civilistech 3% na modelářích cc 0% a co se týče techniky tak se bojím odhadovat kolik karambolů se může přihodit, ale s tím se musí dopředu počítat.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja hlasim, ze sjem zakoupil krepak, tak zkusim vyrobit 10 m stuhy. Behem tydne zajdu pro abterky a v nedeli bych rad potrenoval se stuhou.

Jinak vitezem budu samzorejme ja, protoze si to zaslouzim. Ve vetronich posledni - v kombatu prvni - to je fer, ne? :lol: :lol:
diablotin

#101 Příspěvek od diablotin »

merit stuhu bude dost zdlouhavy a 10 bodu za stuhu???? to at mi ji ratsi vezmou rovnou celou ja bych nechal tech 50 za uchranenou.jo a jeste sem nezazil ze by nekdo na aircombatu dostal -50bodu za pasivitu(on si te stejne nekdo najde a 30 vterin je starsne moc casu)
Naděje umírá až po nás.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Abu »

A co kdyz stuhu utrhnu o travu pri pristani ???
zbek
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od zbek »

Tak máš smulu 8O . Jinak konec stuhy se označuje a po přistání tam musíš mít značku :( .
zbek

aircombat
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Kabriolin »

Abu píše:A co kdyz stuhu utrhnu o travu pri pristani ???

Tak jelikož to bude opravdu ve volnějším stylu tak ji prostě změříme takovou jaká bylo pře poškozením o trávu(člověka,auto,strom..atd..) :wink: A nebo pro urychlení po dolétání dáme éra vedle sebe a to bude hned jasné jak má kdo dlouhou...a nemusejí se dávat vůbec body, ale jen umístění dle délky stuhy a bude po ptákách.Je to rychlé a tak křišťálově čisté, že už to kříšťálovějc čisčí být nemůže :lol:

DIABLOTIN: je fuk jestli pak výsledek vynásobíme 1x či 100x ,ale pokud máš lepší pocit z víceciferných čísel může být :wink: Ale pokud uháší jsi první (může být více prvních ale to se s dalším kolem může lehce změnit) tak proč za to dostat ještě extra body.Pak nasbíráš tolik, že poslední kolo bude jasné kdo má už nahrabáno a jsme bez motivace takže bych to nechal napínavjěší a je větší pravděpodobnost "převratu" výsledků.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Hoki »

To Diablotin: Dělal jsem říďu na kombatu a napomínal jsem za pasivitu, ale bez bodové újmy. Za to "Sejf" jsem řval a neodpustil nikomu.

To Abu: Při přistání asi nevadí, ale při utržení při startu, to je špatný. To jsou body dolů, musíš sednout a znovu navázat. Tudíž přijdeš o body za odlítaný čas. Stejně se tak odčítaj body za neodlítanej čas při opravách během letového kola.
Odpovědět

Zpět na „Kombat“