Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Kabriolin »

Myslim, že v horizontu 14ti dní můžete být všichni v klidu.To kde to bude je jen přibližné (Praha - střední čechy).Doufám, že vám ty éra utáhnou 10 metrů krepového pásku (každý dostane na místě).Pokud si to rovnou ve vzduhcu nerozstřelíme a někdo příjde o kus stuhy, tak se to pak bude řešit metrem...kdo bude mít po dolétání delší ztuhu bude mít víc bodů....doufám, že se zmůžeme na víc jak jeden start, aby to bylo opravdové klání :wink:
georg
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od georg »

Já se přidám, ale nemám motor a letadlo, takže letadlo postavim, ale ten motor tu bude horší :( .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja musim koupit triclanek a uhlik na vyztuzeni kridel. A provest par uprav. Preci jen stroj ted slouzi predvsim k otloukani o zem a potreboval by trochu postelovat.

Jinak kombat jsem v podstate take nikdy neletal krome nekolika nesmelych pokusu ve dvojicich a bez stuhy. Tak nejak mlhave si vzpominam, ze se nam po znacnem usili podarilo konecne srazit se s Leosovym samokridlem a urazil mi zadek, ale to jsem celkem snadno slepil.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ted zrovna psal i Kokoumes, ze se prida se samokridlem Swift. V te souvislosti me ted napada, ze samokridlo ma nejen nevyhodu, ze si muze useknout vlastni stuhu tlacnym motorem, ale taky ma znacny handicap v sekani nepratelskych stuh!
blesk
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od blesk »

zelda píše:kde by se mela soutez uskutecnit??zase v praglu??to je diskriminace moravaku :D :D

žebychom to hodily u nás na letišti? vsetín,to je skoro středočeský kraj...
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od kokoumes »

Vzduchoplavec píše:Ted zrovna psal i Kokoumes, ze se prida se samokridlem Swift. V te souvislosti me ted napada, ze samokridlo ma nejen nevyhodu, ze si muze useknout vlastni stuhu tlacnym motorem, ale taky ma znacny handicap v sekani nepratelskych stuh!

NO jediny co me napada ze budu jako navnada pro ostani ale to by mi vubec nevadilo...jinak co se tyce mista zkusil bych dohodnout trnak maslim ze mistni by se i pridali
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Pokud bys dohodl Trnak, tak by to bylo bezva. Mozna bychom auta mohli ukryt za tim centralnim kroviskem. Ale mista na parkovani tam moc neni.
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od kokoumes »

no parkovat se da i preci naproti pres sinici to neni tak daleko a auta budou v bezpeci
Acroholic
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Acroholic »

Stuha u samobrka není problém, dávám ji na konec kroffky a éro dotrimovávám..Naposled jsme kombatili s Dromadérem(něco jako Čmelák) a bylo to docela drsný.. Jen ty stuhy-měli jsme 5 metrů a chce to tak 10...Pár stuh mám, můžem je kdyžtak použít...
wroum

#40 Příspěvek od wroum »

hmmmm...vali se mi tu ve 4 kusech mustang od LM, velkej modrej, nejaky pytliky s jahodama, vrtuli mam haldu, regl se taky vali v supliku... asi si dam tu praci a provedu zmrtvychvstani. a doufam ze to dopadne lip nez s bellankou :lol:

...a nebo splodim vlastniho kombata, ale urcite elektro :wink:
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od kokoumes »

kdyz sme u toho zmrtvyvstani tak me napada ze na pude mam zbytky space scootera :lol: jupi a je s cim litat :-)
zbek
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od zbek »

Vzduchoplavec píše:Ja se hodlam zucastnit s timto Mustangem:

http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=5

Proč nedojedeš s tím radši na EPA soutěž ? Startovat s tímto proti eru s 2,5cm je docela škoda :oops:

Spalováky bych vyloučil a vahu omezil na cca 500g
zbek

aircombat
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Vzduchoplavec »

zbek: No EPA litaji moc velci profici a taky jsou tam ta pravidla prilis svazujici. Ale pravdou je, ze jsem ho porizoval za ucelem ucasti v EPA.
zbek
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od zbek »

To jsou pověry :) Klidně dojed , v neděli je EPA v Bratislavě . Kluci jsou fajn , ty pravidla zas nejsou tak strašný .
zbek

aircombat
wroum

#45 Příspěvek od wroum »

ja osobne bych zaved:

hmotnostni omezeni - navrhovanych 0,5 kg mi prijde OK
rozpeti - ten metr by byl OK
helmu urcite
vymezenej letovej prostor
jde o kombat tedy zadny promin ja ti uplne zdevastoval ero - je nutno s tim pocitat

za sebe musim rict ze asi budu mit problem jit po stuze, tak nejak sem si zvyk ohrzovat primo letadlo :D
Odpovědět

Zpět na „Kombat“