Velke open kombatove klani - prvotni napady
Myslim, že v horizontu 14ti dní můžete být všichni v klidu.To kde to bude je jen přibližné (Praha - střední čechy).Doufám, že vám ty éra utáhnou 10 metrů krepového pásku (každý dostane na místě).Pokud si to rovnou ve vzduhcu nerozstřelíme a někdo příjde o kus stuhy, tak se to pak bude řešit metrem...kdo bude mít po dolétání delší ztuhu bude mít víc bodů....doufám, že se zmůžeme na víc jak jeden start, aby to bylo opravdové klání 
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ja musim koupit triclanek a uhlik na vyztuzeni kridel. A provest par uprav. Preci jen stroj ted slouzi predvsim k otloukani o zem a potreboval by trochu postelovat.
Jinak kombat jsem v podstate take nikdy neletal krome nekolika nesmelych pokusu ve dvojicich a bez stuhy. Tak nejak mlhave si vzpominam, ze se nam po znacnem usili podarilo konecne srazit se s Leosovym samokridlem a urazil mi zadek, ale to jsem celkem snadno slepil.
Jinak kombat jsem v podstate take nikdy neletal krome nekolika nesmelych pokusu ve dvojicich a bez stuhy. Tak nejak mlhave si vzpominam, ze se nam po znacnem usili podarilo konecne srazit se s Leosovym samokridlem a urazil mi zadek, ale to jsem celkem snadno slepil.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Ted zrovna psal i Kokoumes, ze se prida se samokridlem Swift. V te souvislosti me ted napada, ze samokridlo ma nejen nevyhodu, ze si muze useknout vlastni stuhu tlacnym motorem, ale taky ma znacny handicap v sekani nepratelskych stuh!
NO jediny co me napada ze budu jako navnada pro ostani ale to by mi vubec nevadilo...jinak co se tyce mista zkusil bych dohodnout trnak maslim ze mistni by se i pridali
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Ja se hodlam zucastnit s timto Mustangem:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=5
Proč nedojedeš s tím radši na EPA soutěž ? Startovat s tímto proti eru s 2,5cm je docela škoda
Spalováky bych vyloučil a vahu omezil na cca 500g
zbek
aircombat
aircombat
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
ja osobne bych zaved:
hmotnostni omezeni - navrhovanych 0,5 kg mi prijde OK
rozpeti - ten metr by byl OK
helmu urcite
vymezenej letovej prostor
jde o kombat tedy zadny promin ja ti uplne zdevastoval ero - je nutno s tim pocitat
za sebe musim rict ze asi budu mit problem jit po stuze, tak nejak sem si zvyk ohrzovat primo letadlo
hmotnostni omezeni - navrhovanych 0,5 kg mi prijde OK
rozpeti - ten metr by byl OK
helmu urcite
vymezenej letovej prostor
jde o kombat tedy zadny promin ja ti uplne zdevastoval ero - je nutno s tim pocitat
za sebe musim rict ze asi budu mit problem jit po stuze, tak nejak sem si zvyk ohrzovat primo letadlo