Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
karlosmikos

Re: Blade Nano CP X

#241 Příspěvek od karlosmikos »

U nas se ten kablik koupit neda co?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
freerider
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od freerider »

prochel píše:
freerider píše:
Jednoduše protože třeba deska cykliky praská (ramínka) a kovová je jen o kousek dražší ale předevšim je hezčí a výdržnější. Další věc co mi odešla jsou třeba úchyty na kabinku (měnit rám je docela opruz kuli takový drobnosti) odchází zde podobné věci jako u starýho kolibříka ty uchyty zkusim udělat z uhlíkový tyčky když to nepude koupim si rád bytelnější rám .
tak já mám asi nějakýho odolnýho naníka má za sebou takovejch ran a desky cykliky i držáky kabinky původní a to jsem ho i rozložil o zábradlí

To víš v paneláku neni moc místa tak s tim za den třisknu hodněkrát ono to spíš svádí dělat s tim blbovinky když neni hned tolik škody.
Ze 450tkou bych si podobný věci třebas v tělocvičně asi nedovolil.Jak sem psal uplně ty samý díly mi odešli i na colibřikovi .
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
freerider
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od freerider »

karlosmikos píše:U nas se ten kablik koupit neda co?

Určitě dá nic méně na 90% bude stejně pocházet z hc z pěknou přirážkou - hedej podle názvu.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
prochel
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od prochel »

karlosmikos píše:U nas se ten kablik koupit neda co?
mám trošku jinej kterej umí baterky mezi sebou balancovat a je jen na 3 článkyhttp://prochymodel.cz/blade-nano-cp-x/4173-nabijeci-kabel-pro-mcx-a-msr.html
karlosmikos

#245 Příspěvek od karlosmikos »

To sa pak chova jako jeden triclanek?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
prochel
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od prochel »

karlosmikos píše:To sa pak chova jako jeden triclanek?

Jo jako tříčlánek
buqi

#247 Příspěvek od buqi »

Jeste by me zajimalo, jake litate listy a co s nimi litate? Jestli ty s vystupkem, nebo obyc. Ja trenuju polohovky na zadech, takze jsem tam dal ty s vystupkem, protoze ty obyc mi prisly na zacatku hodne zivy, ale pak uz jsem je nezkousel.

Jinak ocas myho nCP X je trosku neklidny, mirne a nepravidelne se obcas zachveje. Me to nevadi a jinak normalne drzi. Tak jen jestli to mate stejne, nebo jsem sam :-)
Vaillante

#248 Příspěvek od Vaillante »

Lítám ty obyč,bez výstupku.žádnou hozenou motyku,nějaký loping,vývrtku a pokusy o vis v invertu(ten se ale nějak pořád nedaří) :D .
nevím co lítáš za vysílačku(já dx6i).ale ten ocásek se mi také chvěje a občas (jen hodně málo,tak jednou za 4baterky sebou hezky zakmitá při visu),proto jsem se tu ptal ostatních,ale sám nezkoušel :oops: ,zda je lepší nastavit ve vysílačce travel adjust na 0procent a nastavit si zisk jako u normálního vrtáku.jde o to zda to vůbec bude mít vliv.ale stále jsem se odpovědi nedočkal.
vylizplech

#249 Příspěvek od vylizplech »

Jestli myslíš nastavit si zisk gyra ve vysílačce,tak to nemusíš,nemá to na to vliv,gyroskop je nastaven na pevno v té řídící jednotce,pokud se nepletu.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Vaillante

#250 Příspěvek od Vaillante »

tak jsem si to myslel dobře,ale nebyl jsem si zcela jist.usoudil jsem to podle toho,že se vrtáček ani nemusí trimovat.
buqi

#251 Příspěvek od buqi »

Tak se to co chvili trosku zachveje. Nic velkyho, ano dlouhyho, proste se to zaklepe zleva doprava a pak zase chvili nic a pak zase. Videt to je, ale zatim mi to nijak neva. Tak nevim, jestli je to normalni :-) Vzhledem k tomu, jakym zpusobem je rizen ocas (regulace otacek motorku s pevnou vrtulkou) mi drzeni ocasu pripada neskutecny :-)

Jestli se ti nedari invert, tak si udelej kriz na invert - u toho prcka to je v pohode - z par uhlikovych tycek a hodne to v zacatcich invertu pomuze. Treba takhle: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1570396 (tohle je teda kravsky velky), udelal bych to jen tak velky aby se tam nCPX akorat vesel a udelal bych jen klasickej kriz. Co nejlehci.
Jakmile to spolehlive uvisis na miste, tak to sundej a zbytek trenuj bez krize. Pujde to uceni vyrazne rychleji, nez porad sbirat vrtulnik z podlahy. Nelita to s tim sice tak dobre, ale na to osvojeni navyku (smery packovani) to hodne pomuze. Potom uz muzes startovat v inevrtu z ruky. Ja v malym prostoru tak delam :-) Kdyz uz ti to trosku jde, tak pak uz se invert s prckem uci obre, zvlast nad hladkou podlahou(plovoucka, parkety, lino), kde kolikrat rotor funguje, jako kriz - proste si to zaplaca o zem, ale neprevratis se (pokud uz to teda neni nejaky vetsi uhel) ale musis umet to hned zvednout a pak srovnat.
karlosmikos

#252 Příspěvek od karlosmikos »

Mam odlitanych neco pres 120 baterek a zacal mi blbnout hlavni motor. Pri pridani plynu z nuly se zacne tocit jen zadni vrtulka. Tohle udela parkrat a pak se roztoci i hlavni. Pri letu drzi ale jakmile pristanu a chci znovu startovat zase blbne. Konektory jsem kontroloval. Nema nekdo zkusenost s touto zavadou?
shrubber
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od shrubber »

ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
hakes

#254 Příspěvek od hakes »

Začal som zvláštny problém s výkonom na mojom vrťasovi. Po zapojení novej nabitej baterky helina v pohode lieta ale veľmi rýchlo stratí výkon. Po cca. 1 minúte ide postupne k zemi. Potom ešte v pohode točí aj ďalšie 3 minúty ale nemá taký výkon aby sa poriadne odlepila od zeme. Skúšal som všetky baterky a pri všetkých sa to správa rovnako, takže stratu na výkone bateriek by som vylúčil, nakoľko pochybujem že by všetky zrazu naraz odišli. Ak by to mal byt motor, tak nechápem prečo by mal na začiatku baterky ísť v pohode a potom sa takto správať. Takže netuším čím to je :cry:
Aj keď teda pochybujem že je to baterkami, ale aká je vlastne životnosť bateriek? Všetky mám tieto: http://www.horizonhobby.com/products/ph ... FLB1501S25 a keď tak odhadom počítam, tak som mohol spraviť tak 30 nabití.
DX6i, Blade Nano CPx, T-REX PRO DFC, Phoenix
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od gamer007 »

Motorem to být může, jak se trochu víc zahřeje tak ztrácí výkon. Myslím že to je obvyklé odporoučení SS motorků...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“