Katana MX - Precision Aerobatics

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LukeKluke

Re: Katana MX - Precision Aerobatics

#76 Příspěvek od LukeKluke »

jozop píše:Mam otazku na vas co uz katanu mate. Mam doma 6 clankove baterky 2650 MaH. Uvazujem o tej katane, chcel by som v nej pouzit tieto baterky. NIekde som ale cital v anglictine, ze by sa tam mozno nemuseli zmestit, neviem preco, predpokladam ze mozno je tam trubka a 3 clanky sa pod nu zmestia. Ale mozno sa mylim, takze:
Zmestia sa 6 clakove? Kolko mm rozmer sa vlezie?

Nemam doma sesticlanek teda, ale mozna nalezato by se tam mohl vlezt.. na vysku se nevleze, leda ze bys ho dal pred trubku, tam by se vesel, ale nevim, jak by to pak bylo s tezistem..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Vojc29 »

Vleze se ti tam ta 2650mAh naprosto v pohodě dokonce prý i 6S 4000mAh :D :D :D
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
HonzaS

#78 Příspěvek od HonzaS »

Ahoj, samozřejmě nezjistím jak to bude s těžištěm. Ale když změříš rozměr baterek, zjistím, jestli se vejdou :-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
LukeKluke

#79 Příspěvek od LukeKluke »

Tak bych to vcera byval dodelal.. ale z extry jsou kratke kabely k servum i od reglu k baterkam.. :(
Takze dneska musim pro prodluzky a kabely nastavit + prepajet rozdvojku + koupit nejake jine vruty na uchyceni serv.. ty puvodni jsou moc dlouhe.. resp. maji pod hlavickou moc dlouhe prazdne misto, nez zacne samotny rez.. v extre jsem to mel uchycene jeste pres nastaveni takovou tou gumickou.. tady v navodu ale pisou, ze by hlavne na VOP a AILE mela byt serva uchycena napevno bez nejakych nastaveni..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
HonzaS

#80 Příspěvek od HonzaS »

Dostal jsem vynadáno, že jsem se nepochlubil, a co že jsem vlastně celej den s kým dělal. No já měl za čtvrtek a pátek hrozně moc práce, byl jsem nakupovat oblečení a trénovat v hale (dnes 5 hodin!) a tak... tak jsem Katanku aspoň trošku složil a nafotil během noční směny :-)

IMG_7601.JPG

Ano, kryt motoru má maličko jinou barvu než folie, v reálu to ale nevypadá na takový rozdíl. Asi blbý světlo :-)
IMG_7431.JPG

Takhle vypadá, když přijde :-)
IMG_7584.JPG

Nějaké věci.
IMG_7593.JPG

Nějaké věci uvnitř trupu.

MOC se na ní těším! Zítra asi začnu přemýšlet, co se mi nelíbí v návodu (takže si vezmu k ruce Bandita) a co si udělám po svém. Zdá se, že vše bude fungovat tak jak je ve stavebnici, ale já chci zkusit trošku vlastní tvořivosti :-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
honzis

#81 Příspěvek od honzis »

Tohle éro musí být za hodinu hotový :D
Tam už toho moc nevymyslíš.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Vojc29 »

Je krása Honzo nic naplat sem zvědavý na tu tvou lidovou tvořivost :D Já ji konečně dovezu přiští týden :) :) ) mooc těšíím :)
LukeKluke

#83 Příspěvek od LukeKluke »

Ja jsem na vikend pryc, takze az v nedeli se s ni zase budu moct pomazlit a snad uz to dodelam.. pak hodim tez foto.
Ale mel jsem si vzit cervenou.. :? dost mi to pripomona mou modrou extru.. zas takovej rozdil to neni.. myslel jsem, ze to bude svetlejsi metaliza..
HonzaS

#84 Příspěvek od HonzaS »

honzis píše:Tohle éro musí být za hodinu hotový :D
Tam už toho moc nevymyslíš.

Ale vymyslím. Chci zkusit servo sop dát na lanka do trupu - je tam pro něj ouhlíkovaný rámeček! Takže by tam klidně mohl být těžší Hyperion 16FMD. Na vop přijde nejspíš druhý Hyperion do zadní části trupu.

Sop asi přehážu na panty s osičkou od MP Jetu, aby ty lanka nelámaly ty papírové. A ještě mám pár nápadů jak to letadlo udělat o něco komplikovanější :-) :lol:
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Vojc29 »

Chci to vidět pak to nafot pokud možno :)
HonzaS

#86 Příspěvek od HonzaS »

První změna! Návod říká, že máme vyříznout díru do letadla a pak jí zalepit kouskem balzy nabarvené liháčem. To se mi nelíbí. Proto jsem folii rozřízl, čátečně sloupl - zachránil. Díru pak zalepím balzou a folii zpět přižehlím.

IMG_7602.JPG
jozop

#87 Příspěvek od jozop »

Honza, ta baterka nalezalo ma sirku aj so suchacom 45mm a vysku 34mm. Cize fajn by bolo 34 mm a uplny ideal keby sa zmestila aj nastojato 45mm, ak by to pomohlo vyvazeniu v druhej osi (ale to mozno nebude treba) . Napisal si ze nevies ako to bude s taziskom, ze mi iba mozes zmerat rozmer - nechapem, snad ked sa vlezie baterka pod trubku, uz mam iste ze tazisko bude ok? Radsej sa vzdy pytam ako hlupak, usetrim si sklamanie.
HonzaS

#88 Příspěvek od HonzaS »

Porovnání velikosti s Banditem
IMAGE_393.jpg
LukeKluke

#89 Příspěvek od LukeKluke »

Chtel bych se zeptat na unasec.. jestli tam s tou vrtuli pujde nejaky normalni.. myslim ne primo od PA. Po mirnem roztoceni motoru je videt, ze se konec unasece malicko kmita.. vzal bych si primo z pamodels, ale zase tam maji jen prepravni sluzbou za 120.. to je skoro cena unasece :)
A Kuba psal, ze hridel uz zadnou nenasel.. tak pripadne i nejakou radu ohledne tohoto.. kdyby to nebylo unasecem :)

Edit:
Jeste.. jake vam to da vychylky? I na extre mi to slo docela malo..a ted to same.. 45 stupnu a vic ani tuk :( Nevim, jestli ta serva jsou slaba nebo maji maly travel.. na radiu mam na max tzn. 125% a mam vsude HS 5085MG. Na Aileronech by to asi stacilo, ale na ocase pisou priblizne 55 stupnu :P

Edit2:
http://i.nyx.cz/files/00/00/08/71/87165 ... 7ad89e.jpg
http://i.nyx.cz/files/00/00/08/71/87165 ... e69fec.jpg
HonzaS

#90 Příspěvek od HonzaS »

V noci jsem o kousíček pokročil - nalepil jsem motorový domek a sestavil podvozek. (ještě musím domek olaminovat a dolepit vzpěry)
Přílohy
IMG_7648.JPG
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“