programování eclipse
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi včera při lazení modelu stala taková věc. Potřeboval sem trochu upravit výchylky křdélek a diferenciaci kvůli rovnějším výkrutům.
Na kanálu 1 a paměti č. 10 mi přestala fungovat v nastavení EPA funkce L/U-R/D. Můžu kniplem kroutit jak chci, ale stále svítí jen L/U. Samotné nastavování EPA stále funguje na obě strany, ale na stranu R/D mi to nezobrazí %. Tak sem si večer zapsal nastavení modelu a že paměť č. 10 resetnu a napíšu znova. Třeba se to chytne. Jenže rádio jaksi odmítá i resetovat.
Eclipse je takové modelářské SM.
Na kanálu 1 a paměti č. 10 mi přestala fungovat v nastavení EPA funkce L/U-R/D. Můžu kniplem kroutit jak chci, ale stále svítí jen L/U. Samotné nastavování EPA stále funguje na obě strany, ale na stranu R/D mi to nezobrazí %. Tak sem si večer zapsal nastavení modelu a že paměť č. 10 resetnu a napíšu znova. Třeba se to chytne. Jenže rádio jaksi odmítá i resetovat.
Eclipse je takové modelářské SM.
Ahoj.
Potřeboval bych poradit s výchylkou klapek při CROW.
Už si s tím fakt nevím rady, zkoušel jsem snad všechno co mě napadlo a co jsem si přečetl na fóru.
Takže k věci. Klapkové serva (GWS NARO SUPER D) mi při CROW dají výchylku na páčce serva tak 90° (EPA na max). Když přidávám na mixu hodnotu mixu klapek při CROW tak už serva nereagujou. To samé, když otáčím knoflíkem na nastavení klapek, tak po přejetí určité polohy už serva stojí a knoflík má do krajní polohy ještě daleko.
Neřešil jste někdo tenhle problém? Při téhle výchylce serva se mi vyklápějí klapky na max 55° dolů. Chtěl bych se dostat aspoň na 80°.
Ještě doplním, že upgrade od palíka mám.
Potřeboval bych poradit s výchylkou klapek při CROW.
Už si s tím fakt nevím rady, zkoušel jsem snad všechno co mě napadlo a co jsem si přečetl na fóru.
Takže k věci. Klapkové serva (GWS NARO SUPER D) mi při CROW dají výchylku na páčce serva tak 90° (EPA na max). Když přidávám na mixu hodnotu mixu klapek při CROW tak už serva nereagujou. To samé, když otáčím knoflíkem na nastavení klapek, tak po přejetí určité polohy už serva stojí a knoflík má do krajní polohy ještě daleko.
Neřešil jste někdo tenhle problém? Při téhle výchylce serva se mi vyklápějí klapky na max 55° dolů. Chtěl bych se dostat aspoň na 80°.
Ještě doplním, že upgrade od palíka mám.
Eclipse 7 - Tuning Palík (FM 35MHz - 71k, FRSKY 2,4GHz)
Re:
Doktor píše:Já se sem pokusim napsat návod na navolení plynu společně třeba s crowmixem na páku plynu v režimu GLIDE.
1) V základním menu musí být navolen režim "GLIDE"
...
Děkuji velmi Doktorovi za výše uvedený návod, velmi mi pomohl. Jenom mi ten crow mix funguje tak, že ho zapínám pohybem páky plynu k sobě. když ale budu přepínat mezi ovládáním plynu a crow mixu, tak při vypnutém plynu, což znamená plynová páka k sobě, což znamená plný crow mix... Měl jste někdo tento problém? nebo mám ještě jednou ten svůj set-up zreviddovat
díky, Martin
Re: programování eclipse
Už jsem na přišel - bylo to nastavením hodnoty SET v parametrech CROW. tu jsem měl chybně kladnou.