Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Re: Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady
23. můžu. Děcka se tam nějak zabaví.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
U mě také dobrý! Termín také dobrý! A co místo? Také dobrý? Klasika Dívčáky, nebo mové Ohrada?
Je mi to v zásadě jedno.
Míro, ty si vem pevné a dlouhé lano, ať se ti děti nezaběhnou
. V nejhorším jim dáš za límec jeden přijímač GPS a baterku, abys je v případě zaběhnutí našel
.
Je mi to v zásadě jedno.
Míro, ty si vem pevné a dlouhé lano, ať se ti děti nezaběhnou
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera večer napájel konektory na o 20 g lehčí baterku a byl jsem zkusit jak to s ní lítá. Spokojenost a velká. Jen musím vyřešit vůli na páce VOP - díra v páce je o dost větší než je průměr struny na táhle a vachlá to. Zkusím na konec táhla dát slabou smršťovačku, drát bude silnější a bude to pak ok.
2 DAF: Tak toho se fááááákt nebojím - holčičky si dávají sakra velký pozor, aby tatínka neztratily z dohledu
2 DAF: Tak toho se fááááákt nebojím - holčičky si dávají sakra velký pozor, aby tatínka neztratily z dohledu
Už nevím, který písničkář to zpívá, ale v jedné písničce je refrén s textem: "...tři ženský na krku, kus pořádnýho lana a větev na buku..."
Ber to jako přátelské poštouchnutí. Já už mám holku relativně velkou, ale když byla menší, tak s ní byla také sranda. Naštěstí se nezaběhla.
Jó pánové a zatím bez reakce, Ohrada x Dívčáky. Přiznám se, že vzhledem k mým pochroumaným zádům, kdy sice chodím, ale stále mírně nalomen, bych se přikláněl k Ohradě, protože tam se to nemusí tak daleko nosit.
Jó pánové a zatím bez reakce, Ohrada x Dívčáky. Přiznám se, že vzhledem k mým pochroumaným zádům, kdy sice chodím, ale stále mírně nalomen, bych se přikláněl k Ohradě, protože tam se to nemusí tak daleko nosit.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Předpovědi zatím hlásí, že pokud bude trochu foukat, tak bude foukat od západu. To by (jestli si dobře vzpomínám) snad i ta Ohrada šla ne ? A kdyby ne, tak já ti to pomůžu odnosit Pavle
.
Tady nejde o hmotnost, či velikost, ale o vzdálenost. Já toho zas tolik nemám a tak těžké to také není. Tak bych holt vzal jen jednu baterku na sosání, ne dvě. Až mě uvidíš, jak se hrabu, když už se vyhrabu z auta, tak se smíchy potrháš. § je proti mně v tu chvíli rovný jak pravítko. Já se po chvíli narovnám, ale až po chvíli
. Záleží na mnoha okolnostech, někdy to jde, někdy z těžka. Na olympiádu to nebude, bohužel už ani na tu para
.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Neděle se blíží, tak jak to vidíte ? Yr.no i windguru shodně hlásí vítr kolem 3 m/s, beze srážek,to by šlo, ne?
Pro dafa idealni zdiby 
Ja bych pro ne byl taky
PCHe
Ja bych pro ne byl taky
PCHe
Není problém někam dojet, problém je se pak vyhrabat z auta. Po chvíli se jakžtakž narovnám a jdu. Holt mládí v temnotách analního otvoru a do důchodu daleko, vlastně s ohledem na reformy ještě dál
.
No, Zdiby by nebyly k zahození, byl by to výjezdní závod. Abu to tam nemá osahané, kde to nosí, ale ten stejně najde stoupák všude. Tady je odkaz na kluky http://www.natrisky.com/ . Můžeme dát dotaz, jestli by jim naše přítomnost nevadila.
P.S. Samozřejmě nemám problém přijet jak na Dívčáky, tak na Ohradu. Záda ještě cítím, ale zas tak špatné to už není.
No, Zdiby by nebyly k zahození, byl by to výjezdní závod. Abu to tam nemá osahané, kde to nosí, ale ten stejně najde stoupák všude. Tady je odkaz na kluky http://www.natrisky.com/ . Můžeme dát dotaz, jestli by jim naše přítomnost nevadila.
P.S. Samozřejmě nemám problém přijet jak na Dívčáky, tak na Ohradu. Záda ještě cítím, ale zas tak špatné to už není.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
No chlapi, neříkejte, že VDC "umře" zrovna když to vypadá, že mám letadlo, který vypadá, že bude alespoň trochu lítat

-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo zatim neumira (VDC litaji elektrikari, ne methylaci
)
Ja jen cekam, kdy se dohodnete kde a v kolik to v nedeli vypukne a pak tam prijedu (snad).
Ja jen cekam, kdy se dohodnete kde a v kolik to v nedeli vypukne a pak tam prijedu (snad).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Dobře, Abu má pravdu tak poslední slovo do pranice. Nebude to lámat, necháme klasiku - Dívčáky a sraz v 10.00 hod. Já se tam dohrabu, aspoň se po cestě narovnám
.
Hitec Aurora 9X
DAF píše:Dobře, Abu má pravdu tak poslední slovo do pranice. Nebude to lámat, necháme klasiku - Dívčáky a sraz v 10.00 hod. Já se tam dohrabu, aspoň se po cestě narovnám.
Proc ne Ohrada? Tam se nikam hrabat nemusis...
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo - sraz v 10 na Ohradě, foukat by mělo z dobrýho směru. Zatím to tedy vypadá že dorazí- DAF, Abu, Luzr, Genagen (?), já,... Co ostatní ?
Mně je to fackt jedno. Dal jsem to proto, že to je "osvědčené" místo a hlavně jako definitivní. Ano, záda v pořádku nemám, ale chodit můžu. Nechci vypadat jak lazar (i když po vystoupení z auta tak možná vypadat budu
), dojdu kam se řekne. Hlavní je, že tedy jsme se dohodli na čase, v 10.00 hod. přesně. Takže místo kde? Přeci na poslední chvíli nezavedeme hlasování!
. Takže dva řekli, že jsou pro Ohradu, Abu přijede kam se mu řekne, tedy napíše. Takže definitivně a opravdu už naposled Ohrada?
Hitec Aurora 9X