cilek píše:Takže to je dvojitý regulátor a má BEC. Na co tam bude ta deska regulátorů? Pokud použiješ jen AC regulátor, tak ta deska je zbytečná.
Nutno regulovat ocasní stejnosměrný motor.
Taktéž jsou té desce potenciometry pro nastavení gyroskopu.
cilek píše:Takže to je dvojitý regulátor a má BEC. Na co tam bude ta deska regulátorů? Pokud použiješ jen AC regulátor, tak ta deska je zbytečná.
corona píše:cilek píše:Takže to je dvojitý regulátor a má BEC. Na co tam bude ta deska regulátorů? Pokud použiješ jen AC regulátor, tak ta deska je zbytečná.
Nutno regulovat ocasní stejnosměrný motor.
Taktéž jsou té desce potenciometry pro nastavení gyroskopu.
REX píše:Nic proti, ale když jsem viděl tu elektroinstalaci napadla mě hláška z filmu:
,,To je ale hnus velebnosti, fuj!,,![]()
![]()
komarek.lukas píše:REX píše:Nic proti, ale když jsem viděl tu elektroinstalaci napadla mě hláška z filmu:
,,To je ale hnus velebnosti, fuj!,,![]()
![]()
Ta elektroinstalace je pouze zkušební!!!(i baterie)Možná by si změnil názor kdyby si to letadlo viděl sestavený,ale uznávám,že to ted hezky nevypadá.
komarek.lukas píše:Jak si psal v tom prvním příspěvku,tak kdybys mi nakreslil schéma byl bych ti moc vděčnej
Jo, to je jak u těch prckovrtulníků Colibri V4 a V4.5 ...cilek píše:Kristepane, tam jsou aj serva!
corona píše:komarek.lukas píše:Jak si psal v tom prvním příspěvku,tak kdybys mi nakreslil schéma byl bych ti moc vděčnej
Moje zapojení:
- žlutý drát vlevo nahoře půjde do přijímače na bílý vodič konektoru pro hlavní motor (ten je zasunut do desky regulátorů).
- červený konektor vlevo bude trvale zapojen do desky regulátorů, tak, jak byl původní origo přívod od baterky.
Ale na ten tvůj Robin nebo co to máš, to asi nepůjde.
komarek.lukas píše:JJ díky a popřípadě ten převodník-pod čim ho mám vyhledat?
Žlutý jde do regulátoru do bílého, vyveden je z desky se signálu pro motor.komarek.lukas píše:Ten žlutej kabel je napojenej tam kde byl origo JR konektor?(černý,červený,bílý)Je to špatně vidět