BOSS8 píše:Pepin hobluje fošny na podzimní aerovleky. Hawk dělá zagorku
. O ostatních nevím.
A ja jsem linej (jako ostatne obvykle).
. O ostatních nevím.
. O ostatních nevím.
Abu píše: A ja jsem linej (jako ostatne obvykle).
BOSS8 píše:Čéče nevím jestli se Pepin ještě chytne (snad ho přiláká povolení kompozitu) , má celkem našlapaný termíny () . Dělá velkýho Foxe, u Valenty se mu chystá Volcano , a snad by ještě měl zprovoznit toho zajebanýho Blaníka(
) aby jsme ho vespolek rozmlátili na podzimní Raný .
BOSS8 píše:Teplej bonz - na terase ti místní osazenstvo jede grilovačky o stošestNechtěli se podělit tak je aspoň prásknu
.
pepin píše:
připrav na sobotu Vosu,má fučet SZ
kope píše:Mám v šuplíku ještě 30A ze setu Sky Climbera, ale o tom reglu nevím absolutně nic - v setu byl připojený na 3S a já netuším, jestli výběr mezi 2S a 3S děla automaticky nebo jestli je nutné to naprogramovat...
Abu píše:Dej tam vrtuli 10x6 !!!
(jedinej duvod proc tam davat tak nesmyslne maly stoupani by byl model velice pomalu letici = treba neco s rozpetim 2.5m a bachratym trupem, jinak se tim jenom uplne zbytecne pripravujes o stoupavost a na zavodech se budes divit, proc ses opet o 150m niz nez ostatni)
Regl 20A by mel vydrzet pokud bude aspon trochu chlazenej. Taky jde o to JAKEJ 20A regl to je, nektery "radoby 20A" chcipnou uz pri 19A, jiny vydrzej bezproblemu 30A.
(Ja lital tenhle motor s 10x6 a reglem MGM 18A, s dobrym chlazenim vydrzel i minutu motoru, 30s bezproblemu i v letnim horku).
Termin VDC - ja to mam ted dost zasekany, videl bych to bud na dnesek(no nevadi, pujdu potrenovat s Etalonem) nebo pak az na 22 - 23.zari. Snad do ty doby slepim to praskly kridlo....