Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady
Re: Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady
jednou zahnojuji vlakno, podruhe se musim doprosovat obycejne fotky, myslim, ze takove forum je k h ... odchazim do ilegality ...
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Tyvoe jsem to tady zabil
Nebo jste si založili ilegální forum

Nebo jste si založili ilegální forum
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že jsou dovolené, tak fórum "spí"
. Mimochodem, bude srpnové kolo ? Sice zatím nemám po tom masakru v červenci čím lítat a navíc tady budu mít svoje 2 holčičky a k nim ještě jako přídavek neteř, tak bych asi stejně nelítal, bo by na to nebyl klid, ale pokud bude "vůle" tak bychom se přijeli alespoň podívat, případně provětrat jejich házedla a gumáčky.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
no, tak navrhni termín 
- kope
- Kontaktovat uživatele:
No já myslím, že se na possledním kole mluvilo o 11/12. srpnu. Ale jelikož fakt asi lítat nebudu, tak by ode mne nebylo fér navrhovat termín 
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
to jako jediny vikend v srpnu nemůžu.
co až ten další - 18/19?
18-19 by šlo .
Kdo se přidá ?
Kdo se přidá ?
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mne to dopadlo tak, že 11/12 bych mohl (a kdybych v týdnu "zabojoval" a po nocích stavěl trup, tak bych snad měl i s čím lítat), protože robátka holátka jsou nakonec u příbuzných až do neděle a ne do pátku, jak to mělo být původně, ale toho 18/19 to je fakt špatný
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych teoreticky mohl toho 12. ale mam zlomeny kridlo a nejak se mi nechce ho opravovat (ikdyz je to prace na jeden vecer), protoze me uz stve ten letovy projev.
Protoze potom se az do zari k litani nedostanu, takze to vidim, ze misto Derponcupu radeji vezmu nejake jine stroje a pojedu je provetrat na letiste.
Protoze potom se az do zari k litani nedostanu, takze to vidim, ze misto Derponcupu radeji vezmu nejake jine stroje a pojedu je provetrat na letiste.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Při posledním kole, při okukování mého nového trupu, jste mi kluci radili, abych příště táhla vedl lanovodem uvnitř ocasní trubky. U toho trupu, co mám rozdělaný to tak chci udělat, ale nenapadá mi, jak v té trubce lanovod uchytit, aby se nekroutil při tom, když táhlo bude "tlačit". Na začátku a na konci trubky je to ok, to zakápnu lepidlem, ale jak to zařídit alespoň ještě na 2-3 místech uvnitř té 50 cm trubky ? Poraďte...
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
co třeba několik koleček z depronu který navlíkneš na lanovody a zakápneš lepidlem?
http://habakukcz.rajce.idnes.cz/Kamil/#MG_0425.jpg
http://habakukcz.rajce.idnes.cz/Kamil/#MG_0425.jpg
Jednoduché řešení je zašoupnout do trubky EPPčkový špuntíky , ty ten bovden krásně přidrží , a v budoucnu se dají tyčkou vhodného průměru (tou kterou jsi to nacpal dovnitř) vyšťouchnout ven.
Edit: Habakuk je rychlejší
Edit: Habakuk je rychlejší
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
BOSS8 píše: Edit: Habakuk je rychlejší![]()
Habakuk už půl roku staví novej trup na VDC a nějak se to ne a ne samo dodělat, a vzhledem k tomu, že mi od zítřka začínají galeje na novém vlastním bytě, tak se asi ani jen tak nedodělá :/
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Díky, v jednoduchosti je krása
to habakuk - koukal jsem na ty fotky ze stavby a v první chvíli jsem si říkal, jak je možné, že mne vychází u nového trupu spočítané VOP a SOP takové "plácačky"
. Pak jsem si změřil kolik má ta tužka ikeačka, kterou máš jako měřítko u té poloviny VOP a uklidnil jsem se, že až o tolik větší to nemám
. Vychází mi při SAT křídla 199 mm rozpětí VOP 400 mm a hloubka 140 mm, při těch hodnotách je mohutnost VOP vzhledem k ostatním rozměrům letadla v doporučovaných mezích. Tak snad to bude lítat...
to habakuk - koukal jsem na ty fotky ze stavby a v první chvíli jsem si říkal, jak je možné, že mne vychází u nového trupu spočítané VOP a SOP takové "plácačky"