Dinoklub - Dinoletiště

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
msob

Re: Dinoklub - Dinoletiště

#406 Příspěvek od msob »

sgames píše:kecy kecy :)
kluci v sobotu je soutez na dinoletisti a ja na ni shanim pomocniky.
muze byt kdokoliv (holka,kluk, dite) kdo umi zmacknout stopky !

potrebuju tak 8 lidi dohromady, a mam 3 :-/

Jestli se můžu vyjádřit, tak u uživatelů DINOLETIŠTĚ kteří nebudou soutěžit je účast předpokládaná automaticky - platí jak pro letadlovce, tak pro mixérové - aspoň si myslím, že by to bylo fér předsedovi helfnout.

P.S. Dnes jsem nebyl, neb mě seklo v zádech, ale příští sobotu se zúčastním i se synátorem pochopitelně :-)
EXTRA 330S, VENTUS 2bx, FW 190 A-4, Super Zoom, IL-10, JAK-3, ...
a taky nějaké lodě :-)
Howking
Kontaktovat uživatele:

#407 Příspěvek od Howking »

msob píše:...je účast předpokládaná automaticky - platí jak pro letadlovce, tak pro mixérové...
- tak z hlediska mixerových je to jaksi smůla, neboť všichni co mohou jedou na helislet do Trnavy a ti co nemohou, nemohou jen proto, že budou v zahraničí ;-)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
msob

#408 Příspěvek od msob »

Howking píše:- tak z hlediska mixerových je to jaksi smůla, neboť všichni co mohou jedou na helislet do Trnavy a ti co nemohou, nemohou jen proto, že budou v zahraničí ;-)

Ano - smůla ...

Když vyšší váhu má nesoutěžní setkání než oficiální soutěž na domácím letišti.... je to fakt smůla.
(kór, když za nějakou krátkou dobu se koná podobný helislet tuším u Kroměříže...)

Holt případná ostuda domácí soutěže z důvodu chybějících časoměřičů a pomocníků (soutěž ofiko v kalendáři SMČR) mixérovým nejspíše nevadí.... divné... mi by to vadilo tedy dost - asi jsem ze staré školy...

No jen jsem řekl svůj názor - nic víc.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#409 Příspěvek od Howking »

msob píše:Holt případná ostuda domácí soutěže z důvodu chybějících časoměřičů a pomocníků (soutěž ofiko v kalendáři SMČR) mixérovým nejspíše nevadí.... divné... mi by to vadilo tedy dost - asi jsem ze staré školy...

No jen jsem řekl svůj názor - nic víc.
- tak já bych to viděl právě naopak. Z pozice helínáře, který platí stejné příspěvky jako letadláři a solidárně mlčí, neboť on nepotřebuje posekanou přistávací plochu, není mu nic po pořádaných vlaštovkářských akcích a za tuto solidární akci si po svých odlítaných 4-5 minutách s klidem počká až si kluzáci odbudou svých někdy i 3x 20 minut koukání do jednoho místa s zakloněnou hlavou. Takže drzost stavět pomoc při zábavě druhých, která mu vůbec nic neříká nad největší akci na Slovensku mu příjde poněkud hodně nefér. Howgh.
youtube.com/heyingosl
sgames
Kontaktovat uživatele:

#410 Příspěvek od sgames »

a tak se nehadejte :)
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
msob

#411 Příspěvek od msob »

Howking píše: - tak já bych to viděl právě naopak. Z pozice helínáře, který platí stejné příspěvky jako letadláři a solidárně mlčí, neboť on nepotřebuje posekanou přistávací plochu, není mu nic po pořádaných vlaštovkářských akcích a za tuto solidární akci si po svých odlítaných 4-5 minutách s klidem počká až si kluzáci odbudou svých někdy i 3x 20 minut koukání do jednoho místa s zakloněnou hlavou. Takže drzost stavět pomoc při zábavě druhých, která mu vůbec nic neříká nad největší akci na Slovensku mu příjde poněkud hodně nefér. Howgh.

Nemám potřebu se hádat :-)
Sorry - jen jsem napsal svůj názor - nic víc....

BTW - ono tohleto poletování s čímkoli není jen o příspěvcích.... je to i o jisté solidaritě a to nemluvím o tom, že čekám, až odlítá kolega - ale to mixérům zřejmě nic neříká - mimochodem zatím jsem se potkal jen s jediným vrtulníkářem, který se chová naprosto fér právě ve vztahu k zajištění při pořádání na oficiálních akcích na domácím letišti.

A ta poznámka o nepotřebnosti posečené plochy je hodně OUT tedy.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#412 Příspěvek od Howking »

msob píše: je to i o jisté solidaritě a to nemluvím o tom, že čekám, až odlítá kolega - ale to mixérům zřejmě nic neříká
- aha, takže když hodinu čekám na svůj pětiminutový let, zatím co na ploše stoji dva lidé není solidarita v čekání, jo? Zajdi se kouknout na tabuli na Trnávku - je tam napsáno "pokud se sejde více lidí, tak každý má právo na 5 minut letu - ostatní chtějí taky lítat" - tohle vymáhat důsledně na Dinu, tak vlaštovkáře trefí šlak.
youtube.com/heyingosl
msob

#413 Příspěvek od msob »

Howking píše:- aha, takže když hodinu čekám na svůj pětiminutový let, zatím co na ploše stoji dva lidé není solidarita v čekání, jo? Zajdi se kouknout na tabuli na Trnávku - je tam napsáno "pokud se sejde více lidí, tak každý má právo na 5 minut letu - ostatní chtějí taky lítat" - tohle vymáhat důsledně na Dinu, tak vlaštovkáře trefí šlak.

No tak snad naposled

NAPSAL JSEM SVŮJ NÁZOR :!: :!: :!:

Mimochodem - to co je na Trnávce na tabuli je už úplně OUT - to zaprvé, zadruhé sám sis vybral helinu a tedy sólo lítání - kdybys měl plošník, tak můžeš startovat ve skupině a nemusíš půlden čekat na svých 5 minut slávy - takže tohle opravdu není relevantní argument :-) No a zatřetí - původně je DINO letiště pro plošníky - a už jen z tohoto nepopiratelného důvodu mají vlaštovky prioritu :-)

No a snad by stačilo.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#414 Příspěvek od Howking »

msob píše: No a zatřetí - původně je DINO letiště pro plošníky - a už jen z tohoto nepopiratelného důvodu mají vlaštovky prioritu :-)

No a snad by stačilo.

OK - zbohem Dino.
youtube.com/heyingosl
sgames
Kontaktovat uživatele:

#415 Příspěvek od sgames »

jezis dane,
potkal ses nekdy na letisti s msobem ? nepotkal....
moc dobre vis,ze na dinu to funguje tak,ze kdo rekne ze chce letet, my bud pristanem nebo letime nekam doprdele. jak kdybys tam byl poprve prosimte.
draceq
Kontaktovat uživatele:

#416 Příspěvek od draceq »

Přesně tak - pokud se zrovna netrénuje přistávání nebo neletí "soutěžní" let, tak si, alespoň větroně a heliny, absolutně nepřekáží. Jestli stojím na ploše a nebo u aut je při řízení větroně ve 300m buřt..... Takže plochu stíníme v případě větroňů jen pokud trénujeme přistání a lety na čas - a v tom případě se zase musím Dana zastat, že opravdu solidárně vyčkává (pravda, někdy i musí, páč nabíjí :mrgreen: ). Prozatím jsme se vždycky dohodli....

Jiná situace je při létání s motoráky, ovšem ty zase o moc déle než těch 5 minut nevydrží....

Co se týče pomoci při soutěži - nutit někoho stylem " jsi člen, musíš přijít" není to pravé ořechové... Každý má priority někde jinde a kdyby mi někdo říkal, že nemůžu jet na soutěž dejme tomu do Olomouce s větroněm proto, že helináři potřebují na domácím letišti komisaře, taky by se mi to asi nelíbilo... Takže takhle ne.
Jo, něco jiného by to bylo, kdybych měl tak jako tak volno a třeba si jel jen rekreačně polítat na vedlejší letiště místo abych jim pomohl - ale to už si musí každý ve svědomí srovnat sám.
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
sgames
Kontaktovat uživatele:

#417 Příspěvek od sgames »

hele PR managere, neudelame cedulky ? imho chtel jsem dneska nebo zitra nekde ukrast 2-3 pražce, a dat je pred plochu at na ni nemuze nikdo vjet.
pomuze nekdo ? vim o jednych co se vali uz delsi dobu v petrovicich u karvine,a pak (pokud tam jeste jsou) v detmarovicich
draceq
Kontaktovat uživatele:

#418 Příspěvek od draceq »

A jseš si vědom toho, kde ty pražce skončí, že jo?

Nestačily by šutry? Ne kolem plochy, ale na konci parkoviště, lajna tam co je teď červená cedule..... co metr jeden pořádný... na Dinu se jich válí dost.....
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
sgames
Kontaktovat uživatele:

#419 Příspěvek od sgames »

ok domluveno.
dneska tam udelame nejaky zataras z sutraku + barevne oznaceni sprejem.
mozna zkusime vyznacit i prijezdovou cestu atd ...
sgames
Kontaktovat uživatele:

#420 Příspěvek od sgames »

tak jsme se tam sesli
ja, draceq a petan64.

sutry co jsme hazeli do skarpy jsme opet vytahli na drahu, "zasadili", nabarvili, cedulecky dali a trosku pohrabali ty koleje na letisti.
Přílohy
IMG00091-20120618-1917.jpg
IMG00090-20120618-1917.jpg
IMG00089-20120618-1917.jpg
Zamčeno

Zpět na „Kluby“