Loop VA-models

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lehnertlubos

Re: Loop VA-models

#136 Příspěvek od lehnertlubos »

Na siestu je to možná dobre :lol: ale to letadlo je na 3D akrobacii a nějake ty prasarny.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Vojc29 »

No ale to nic neznamená když se líbí tak ať s tím lítají třeba aerovleky :)
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od jedelsky »

tak tak proč né.. :) třeba termiku :P však je na každém co si s tím bude dělat a klasickou akorbacii to bude lítat i při dvou kilech :) když se loop libí muže litat cokoliv ne :)
Riskuj jinak se nikdy nic nenaučíš !!
lehnertlubos

#139 Příspěvek od lehnertlubos »

Ja vím že to nic neznamená :lol: je to každého věc co si s tim udělá. :D
xener

#140 Příspěvek od xener »

ani jeden ste nepochopili brtov zamer :-)

brta, drzim ti palce, bude to dobry pylonak.
brta
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od brta »

V prvním mém příspěvku je odkaz na video 1. a 2. letu Loopa.
Vzhledem k vibracím při plném výkonu jsem všechno létal do cca 60% plynu ale právě proto , že to byly první lety jsem toho moc nevyzkoušel.
Mám ale doma MX-2 zhruba stejných rozměrů a s motorem 700W a o váze cca 2000g podle baterky - jak ten pohodově létá je možno nahlédnout na http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17334__MX2_Blue_3D_1400mm_EPO_PNF_.html .
Tak proč by Loop nemohl také.
Mám rád letový projev pokud možno podobný skutečným letounům , ne nějaké nadpřirozené lomcováky jako v hale EPP placky.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Vojc29 »

brta píše:V prvním mém příspěvku je odkaz na video 1. a 2. letu Loopa.
Vzhledem k vibracím při plném výkonu jsem všechno létal do cca 60% plynu ale právě proto , že to byly první lety jsem toho moc nevyzkoušel.
Mám ale doma MX-2 zhruba stejných rozměrů a s motorem 700W a o váze cca 2000g podle baterky - jak ten pohodově létá je možno nahlédnout na http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17334__MX2_Blue_3D_1400mm_EPO_PNF_.html .
Tak proč by Loop nemohl také.
Mám rád letový projev pokud možno podobný skutečným letounům , ne nějaké nadpřirozené lomcováky jako v hale EPP placky.

Tak to je jen závist nebo nevím co není na tom nic nepřirozeného a je to umění zalítat ty lomcováky a když se podíváš co dnes lítají už dospělá letadla tak to není zase až takové scifi :) Nevím ale proč pořád slýchám od lidí co nelítají 3D že to je prakticky na ho... a podobně ale následně se ukáže že by to v životě nazaletěl. Ale tvůj případ to nemusí být že :)
chrpos

#143 Příspěvek od chrpos »

Tak tohle je můj pilot LOOPa :lol:
Fotografie0054.jpg
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od jedelsky »

Hrubě ten pilot :)
Kubesta
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Kubesta »

chrpos píše:Tak tohle je můj pilot LOOPa :lol:
Fotografie0054.jpg

Ty jo, to s tím pilotem je bomba. Přiznám se, taky jsem si ho pořídil a maximální spokojenost, prostě to už je dospělé letadlo a fakt se mi moc líbí! Uvažuji, že si tam budu muset dát taky nějakého pilota, jak to tak vidím a dokonce uvažuji o osvětlení, pro efekt. Máte někdo nějaký námět na světelný modul, který by se tu dal šoupnout? Díky
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m
brta
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od brta »

Co třeba tohle - a je to.
Přílohy
IMG_2516.JPG
chrpos

#147 Příspěvek od chrpos »

brta píše:Co třeba tohle - a je to.

Tak to je libovka :lol: jen doufej,že nebude taky tak nešikovný na pilotování!Ale dobrý.
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Vojc29 »

Tak pánové LOOP zalítnut dneska 5 baterek zalítání nastavení a hurá blbnout. Smekám před Radkem to letadlo je famozní na to že to je EPP a že sem jich už tolik olítal :D se chová neskutečně. Není nic co bych nezálital co se týče 3D i klasiky a kupodivu na EPP hodně přesně :)...osazení kdyby chtěl někdo vědět mohu poskytnout info stačí SZ a hned odpovím. Dostal sem jej abych ho testnul spolu s Petou Jedelským šoupnu vám pak i videa a fotky. Jinač jestli někdo říkáu že to nelítá tak je padlý na hlavu a neumí si postavit letadlo nebo nevím ale letadlem to není :)...
Kubesta
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Kubesta »

chrpos píše:
brta píše:Co třeba tohle - a je to.

Tak to je libovka :lol: jen doufej,že nebude taky tak nešikovný na pilotování!Ale dobrý.

:lol: To je taky vcelku COOL!!
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m
Kubesta
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Kubesta »

Vojc29 píše:Tak pánové LOOP zalítnut dneska 5 baterek zalítání nastavení a hurá blbnout. Smekám před Radkem to letadlo je famozní na to že to je EPP a že sem jich už tolik olítal :D se chová neskutečně. Není nic co bych nezálital co se týče 3D i klasiky a kupodivu na EPP hodně přesně :)...osazení kdyby chtěl někdo vědět mohu poskytnout info stačí SZ a hned odpovím. Dostal sem jej abych ho testnul spolu s Petou Jedelským šoupnu vám pak i videa a fotky. Jinač jestli někdo říkáu že to nelítá tak je padlý na hlavu a neumí si postavit letadlo nebo nevím ale letadlem to není :)...

Musím s Tebou souhlasit, jsem taky naprosto spokojen, hlavně jak píšeš s tou přesností, pokud si člověk dá
záležet a stavbu neodflákne, tak to je opravdu velice přesné a hodné letadlo s majestátným projevem.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“