Loop VA-models

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

Loop VA-models

#1 Příspěvek od rampa_mckvak »

http://www.produce.va-models.com/index.php/cs/epp-produkty/akro-stredoplosniky/loop
Viděl jsem ho na modelhobby a dost mě zaujal. I když jsem si řekl, že musím už konečne prubnout nějaký ty prkýnka a houby nechat být, přesto mám zase brouka v hlavě. Takže když ho budete mít někdo dříve jak já podělte se prosím.
Co neubrzdíš neukecáš.
Earl
Kontaktovat uživatele:

Re: Loop VA-models

#2 Příspěvek od Earl »

Netušíš, kdy ho začnou prodávat? Nějak se mi to nepodařilo zjistit.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dejfak »

Také jsem na něj koukal.
Moc pěkný... Co jsem postřeh tak do konce roku by měl být k mání, co jsem pochopil vyrábí ještě nějaké díly...
Co mi řikal chlapík cenu tak 2500,-
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
paegas123

#4 Příspěvek od paegas123 »

Když jsem Loopa viděl na modelhobby tak jsem se do něj hned zamiloval.Na obrázkách vypadá hezky a ve skutečnosti nádherně.Cena by měla být kolem 2500Kč a prodávat by se měl myslím že říkal ten starší pán zřejmě výrobce začátkem příštího roku myslím do března?Chtěl sem si ho koupit hned na modelhobby jenže nechtěl prodat:-) :-(
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#5 Příspěvek od rampa_mckvak »

Taky myslím, že šlo na modelhobby udělat předběžnou objednávku, ale s tím, že nevěděli jestli to do vánoc stihnou a člověk ho dostane. Cena 2500 byla tak nějak orientační s předobjednávkou a prý spíše půjde nahoru. Takže bych si tipnul, že po vánocích cena bude 2900 a více, jestli ne 3200.
Co neubrzdíš neukecáš.
Earl
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Earl »

No tak to jste mě nepotěšili. Pro mě by to bylo aktuální tak do poloviny listopadu. Takže mám smůlu.
rampa_mckvak

#7 Příspěvek od rampa_mckvak »

Taky jsem na něj tak nějak nadrženej, ale na druhou stranu má člověk tak nějak čas si některé věci promyslet. Neboj ta správná chvíle přijde vždy když přijít má. A když přijít nemá, tak prostě nepřijde.
Co neubrzdíš neukecáš.
Earl
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Earl »

rampa_mckvak píše:Taky jsem na něj tak nějak nadrženej, ale na druhou stranu má člověk tak nějak čas si některé věci promyslet. Neboj ta správná chvíle přijde vždy když přijít má. A když přijít nemá, tak prostě nepřijde.

Jenže další narozeniny budu mít až příští rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
imagin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od imagin »

rampa_mckvak píše:Taky myslím, že šlo na modelhobby udělat předběžnou objednávku, ale s tím, že nevěděli jestli to do vánoc stihnou a člověk ho dostane. Cena 2500 byla tak nějak orientační s předobjednávkou a prý spíše půjde nahoru. Takže bych si tipnul, že po vánocích cena bude 2900 a více, jestli ne 3200.

Jj - vypada to pekne (tedy v ramci moznosti EPP). Verim, ze vahove to tak bude a mohlo by to byt "letavy". Nicmene pokud se cena vysplha na zminovanych cca 3.200 myslim, ze uz to tak atraktivni nebude.Z meho pohledu je samozrejme lepsi si to osadit sam dle uvazeni, nebot co si budem nalhavat "setovy setup" vydrzi max. prevoz k zakaznikovi, ale finalni cena pak muze nekoho odradit, nevim. Jsem zvedav, nebot na pristi rok ci zimni obdobi, jsem o nejakem EPP premyslel, takze se uvidi..
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
Igel
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Igel »

Vyzera to fakt dobre...
WW2
rampa_mckvak

#11 Příspěvek od rampa_mckvak »

imagin píše:
rampa_mckvak píše:Taky myslím, že šlo na modelhobby udělat předběžnou objednávku, ale s tím, že nevěděli jestli to do vánoc stihnou a člověk ho dostane. Cena 2500 byla tak nějak orientační s předobjednávkou a prý spíše půjde nahoru. Takže bych si tipnul, že po vánocích cena bude 2900 a více, jestli ne 3200.

Jj - vypada to pekne (tedy v ramci moznosti EPP). Verim, ze vahove to tak bude a mohlo by to byt "letavy". Nicmene pokud se cena vysplha na zminovanych cca 3.200 myslim, ze uz to tak atraktivni nebude.Z meho pohledu je samozrejme lepsi si to osadit sam dle uvazeni, nebot co si budem nalhavat "setovy setup" vydrzi max. prevoz k zakaznikovi, ale finalni cena pak muze nekoho odradit, nevim. Jsem zvedav, nebot na pristi rok ci zimni obdobi, jsem o nejakem EPP premyslel, takze se uvidi..

Letavý to bude určitě. Prý je to konstruováno na pomalý let aby se s tím dalo vyvádět ve 3D. Cena bude jen za model a bužuterii. Zbytek si si musíš dovybavit sám. VA-models žádný setovky nedělaj i když jich dříve ze své vlastní výroby nabízeli. Ale nebyly to ty made in čína s mizernou elektronikou atd. No a tady je pro mnohé zájemce ten zádrhel a řeknou proč mám dát 3000 jen za letouna bez výbavy. No uvidíme kolik nakonec bude stát.
Co neubrzdíš neukecáš.
Luboš ZLÍN
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Luboš ZLÍN »

tady píší, že ta "krásná" novinka bude už příští měsíc :-)
https://www.facebook.com/#!/pages/Va-Mo ... 4049922481
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
imagin
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od imagin »

rampa_mckvak píše:Letavý to bude určitě. Prý je to konstruováno na pomalý let aby se s tím dalo vyvádět ve 3D. Cena bude jen za model a bužuterii. Zbytek si si musíš dovybavit sám. VA-models žádný setovky nedělaj i když jich dříve ze své vlastní výroby nabízeli. Ale nebyly to ty made in čína s mizernou elektronikou atd. No a tady je pro mnohé zájemce ten zádrhel a řeknou proč mám dát 3000 jen za letouna bez výbavy. No uvidíme kolik nakonec bude stát.

Mas samozrejme pravdu, konkretne u MX2 u mne nezustal "kamen na kameni" - cili ve finale se cena stejne vysplha cca k 5t. Takze to, ze to neni kompletni "set" beru jako vyhodu, nez naopak. I kdyz je to 3D akrobat a nepocita se tedy s uplnymi zacatecniky, trochu je problem uz ve vyberu vhodneho setupu, coz muze byt take pro uplne neznale "odrazujici". Lec vypada to, ze bych do nej asi sel - vali se mi tady 4 ks dig. serv co jsem koupil do MX2 + 55 A regl takze bych to osadil. Co byste doporucili za motor? (ne v cene AXI ;-)) - tedy nejaky TGY ci podobne.
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
rampa_mckvak

#14 Příspěvek od rampa_mckvak »

Myslím, že na modelhobby říkali, že je doporučenej motor 900 - 1100 ot/v. Vrtule 12" - 13". No já osobně zase do žádný TGY nepůjdu. A právě Axík bude mezi prvními až se začnu rozhodovat.
Co neubrzdíš neukecáš.
sviznik

#15 Příspěvek od sviznik »

Docela mne štvou ty jejich sliby - nejprve polovina listopadu, pak že určitě do Vánoc - asi mysleli ty příští.... Přitom tvrdili, jak to dlouho ladili a ten na výstavě, že už je ten vyladěný...
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“