Stabilizovaný průlet lesem - jak na to?

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Stabilizovaný průlet lesem - jak na to?

#16 Příspěvek od Drondys »

Woita píše:Co takhle vůbec neletět, udělat si nosič do ruky, nějaký solidní madlo...

Na tohle se hodí parafráze z "Marečku, podejte mi pero" aneb "Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!" zde to bylo daleko více než čtvrthodinu viz to co popisuješ je dafacto již nabízené řečení typu Steady cam, které zde již dříve zmínil draceq a 211 k tomu uvedl, že "...toto vypadá že splní účel velmi dobře". :wink:
Woita
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Woita »

Drondys píše:
Woita píše:Co takhle vůbec neletět, udělat si nosič do ruky, nějaký solidní madlo...

Na tohle se hodí parafráze z "Marečku, podejte mi pero" aneb "Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!" zde to bylo daleko více než čtvrthodinu viz to co popisuješ je dafacto již nabízené řečení typu Steady cam, které zde již dříve zmínil draceq a 211 k tomu uvedl, že "...toto vypadá že splní účel velmi dobře". :wink:

To jo, máš pravdu, ale jsme tady na modelářským fóru, tak jsem navrhoval zamontovat do toho tu elektroniku z (třeba rozmlácenýho) vrtulníčku a ovládat to RC soupravou...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Drondys

#18 Příspěvek od Drondys »

Woita píše:To jo, máš pravdu, ale jsme tady na modelářským fóru, tak jsem navrhoval zamontovat do toho tu elektroniku z (třeba rozmlácenýho) vrtulníčku a ovládat to RC soupravou...

To by ovšem bylo spíš kontraproduktivní, vzhledem k tomu jak dobře funguje Steady cam i bez toho, ale máš pravdu proč to dělat jednoduše když to jde složitěji. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“