Tak za prvé experimentovat nemohu .. jak jednou serva zelepím už je nechci dloubat ven, snad jedine kdyz se podelaj, moc grozi poskozeni kridla. Bohuzel je musím mít nastevna tak aby vyhovoval abud jednomu nebo druhemu vyklopení.
A za druhe s f3k sem v zivote neletal a celkove toho mam naletano malo takze fakt nevim co je pro takoveto ero dobre nebo ne ?
Prosím o konzultaci BRZD dle foto
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Experiment
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
OK
OK DIK
ty jo vcera se ukazala sila futab 3114 ... nejak sem si zapomel nastavit max vychylku a kridelko se zastavilo o kridlo .. a servo pokracovalo s pakou na tahlu v klidu dal za mohutneho rup .... normalne mi to vyrvalo zalepenou paku z kridelka ... kridelka jsou takova jakoby papiro balzova
no nic uz vymejšlim jak to opravit
ty jo vcera se ukazala sila futab 3114 ... nejak sem si zapomel nastavit max vychylku a kridelko se zastavilo o kridlo .. a servo pokracovalo s pakou na tahlu v klidu dal za mohutneho rup .... normalne mi to vyrvalo zalepenou paku z kridelka ... kridelka jsou takova jakoby papiro balzova
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
- sopta
- Kontaktovat uživatele:
díval jsem se před chvílí na několik fotek f3k-ček a na některých fotkách byly křidýlka nahoru, ale převažovaly křidýlka dolů. Výchylku dolů máš dostatečnou,tak je dej dolů. Letadlo hodně zpomalí už při klapkách na 20st. tak máš rezervu-vyzkoušíš optimum. Potřebuješ zpomalit na minimum,protože jsi psal,že máš směrovku i dolů. Klapky na max používej jen v rovným letu před přistáním a před dosednutím je vrať do neutrálu a nic tím nepokazíš a budeš spokojenej.
polynom
mal som to na serve najnižšie a na krídielku úplne hore (rezpektíve na krídielku som mal len jednu dieru
)ale čim menšia páka tým lepšie, teda aspon si myslím... bo keď chytíš flater, tak sa tak lahko neprenese na servo....
tie vrzdy záležia dosť aj od tvaru krídla
tie vrzdy záležia dosť aj od tvaru krídla
... urobíme tak, aby bolo dobré ...