Mlhos píše:"Troll píše:
Zkoušel jsi ten sonar? Jak funguje? A co automatické přistání ? Někde jsem četl, že ty sonary ve stavebnici nejsou nic moc. Na tom mém byl sonar koupen zvlášť a všechno celkem funguje.
Boby110 píše:
Ahoj, přistání se sonarem jsem ještě nezkusil, sonary mám dva, jeden byl v sadě s králíkem a jeden jsem si objednal zvlášť pánč jsem nevěděl, že je v sadě. Jsou úplně stejný(ty sonary). Mám nastaveno ovládání letových režimů k.5 a k.6 a tak jsem sonar testoval jen tak na stole a je to super.
Jo jo mám i ultrazvuk, ale mám ho na K7 přepínání a když chcí usnadnit přistání tak cca 2m nad zemí tak to přepnu. Ale to musím mít tak 1,2promilea nechce se mi vychutnat to príma skákací přistání."
Zdravím, Rabbbita mám od pátku na stole, než mi přišel tak jsem se snažil číst vlákno na rcgroups a tam se několikrát řešil červený sonar s pěti piny, s tím že s Rabbitem nefunguje a musí se koupit modrý se čtyřmi piny. To říká i cmPang, chlapík co je přímo z vývojového týmu. Tobě Boby opravdu funguje? A jak ho máš zapojený? A verze firmwaru? Díky.
Sonary mám dva, oba jsou stejný červený, zapojený je mám přesně podne návodu na Rabbit,(není zapojen pin out). Firmware mám originál co přišel v rabbitu, ještě jsem nedělal žádný upgrade ani update. Funguje normálně.