Loop VA-models
Re: Loop VA-models
Tak sem ho konecne zalital, na vecer vitr ustal a zalet zacal. Vzlet byl proveden preventivne z asfaltu, Po velkem pretrimovani uz to letelo celkem v klidu. Reakce na kridelka prijemne rychla, vyskovka tupa(70 procent expa) pote bez nich a v pohode. Jinak diky tezsimu motoru to skvele lita, ale bude ot chtit doladit jeste teziste, zatim je zbytecne moc ve predu, jeste pred doporucenou centrazi. Jinak se ale LOOP chova velice nezaludne, nepada po kridle a az ho doladim, tak to bude super ero.
Tak to je paráda,dnes mi přijde,ještě řeším,čím ho lepit,jestli celé vteřinákem!?čím jsi ho lepil?A motor jsi tam dal o jaké váze?Já mám 140g.dík Petr
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
jasny, cely sem to lepil vterinakem, nevidim duvod proc to lepit necim jinym. jinak motor nevim kolik ma. celkem dost. Axi2820/14. S vrtuli 14X7 10minut letu s 2600mAh. a to tam jeste mam ledky na nocni litani s rc spinacem.
Jo tak paráda koupil jsem hustý vteřinák a řídkého mám hafo.Dnes stejně nedorazil,až ve středu.Ale díky za odpověd!Ještě,je něco,na co si při stavbě dát pozor,myslím něco,co tě zaskočio!!?Petr
Zaskocilo, toani ne, ale nastvali me ty variabilni koncovky. maji vuli jak krava a to me fakt stve. a jinak musi clovek byt dost rychlej pri lepeni ostruhy, nejak sem to nestih na poprvy, tak sem to tam bohuzel musel vyriznout a zalepit na podruhy. ale nejsem nejsikovnejsi. A jinak motorovou prepazku sem lehce vystuzil jeste jednim tenkym kouskem preklizky, myslim jen ten dil co jsou v nem diry na motor.
Ted jí dávám dohromady tu přepážku!Musel jsem brousit nějak to do sebe všechno nešlo,ted už napasováno.Budu tam dávat taky dvojtou,ta 3ka překližka,by to asi sama neudržela.Ty koncovky,no uvidím,přinejhorším koupím jiné.Trochu jsem s tím počítal,že nebude vše 100%.Jinak ty barvy na tom,oproti Hacker,jsou dobré.
Jinak sem tam udelal do toho celkem hezky osvetleni, ted uz me ceka jen nocni zalet. Jinak sem zjistil, ze tim ze je tam male vzepeti kridla, tak je potreba celkem dost dlouhy rozjezd pri startu, pristava to na polovicni draze/zkouseno na asfaltu/. Jinak koukam ze si z Kladna, napis, ze bych si kdyztak k vam prijel zalitat.
Vzepětí??Tam nemá být žádné!Jojo jsem z Kladna a není problém,jezdím na Velkou Dobrou na letiště!Dnes jsem lepil křídla a všechny překližkové bazmeky.Serva budu dávat všechna HS81ky.Nevím kdy to dám dohromady,ale rád bych to viděl jak to létá.
lastfever píše:Jinak sem tam udelal do toho celkem hezky osvetleni, ted uz me ceka jen nocni zalet. Jinak sem zjistil, ze tim ze je tam male vzepeti kridla, tak je potreba celkem dost dlouhy rozjezd pri startu, pristava to na polovicni draze/zkouseno na asfaltu/. Jinak koukam ze si z Kladna, napis, ze bych si kdyztak k vam prijel zalitat.
Tys tam dělal vzepětí? Kamarád ho dostal po týdnu čekání a na den práce hotovo, zalítano, neviděl jsem, ale je spokojen. Ve stavebnici už měl i výztuhu motorové přepážky, je tam překlížka s 6 vrstvami, která se zasouvá do zámků a na ní ještě lepil dodanou druhou 3mm překlížku, v návodu
totiž upozornili na nutnost vyztužení při použití silnějšího motoru. Překlížka je krásně řezaná a okouřena laserem, ale asi je problém, který řešíváme často i u konstrukce, že tloušťka překlížky je vždy o nějakou desetinu rozdílná... no jo dřevo a čím dál nepřesnější tloušťky desek, neboj, i kámoš lehce brousil.
Ale vzepětí tam určitě nemá žádné, jsem si i stáhl videonávod a tam je dokonce pěkně zobrazena náběžná hrana z detailu ihned po lepení, vše jede pěkně v rovině, tak nevím. To vzepětí si dělal schválně nebo nezalepil jsi tam nějak špatně ty vyztužující dráty, kdysi jsem takhle špatně vyztužil deskáče a křídla byla do tvaru "u", vše lepím prstolepem a nějak jsem to už nestihl vyrovnat
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m
Promin, nemyslel sem vzepeni, ale uhel serizeni(nabehu) oproti trupu. Takze je to tak jako ze tetiva profilu je schodna s osou trupu a vyskovkou, takze se opravdu ceka na vztlak.... me zase zase rusila draha polovicka a pak pisu takovyhle kraviny
- jedelsky
- Kontaktovat uživatele:
extrémně předimenzovaná motorová jednotka mi bohužel svým kroutícím momentem roztrhla 6vrstvou překližku, va- models mi proto dodalo ještě jeden díl který již teď standart-ně dodávají do stavebnice, problém zmizel motor již drží. při použití doporučovaných motorů není potřeba tento díl lepit standart-ně to lože je velice pevné ale pokud použijete motor mnohem silnější než je doporučován radši tento díl použijte
Naposledy upravil(a) jedelsky dne stř 09.05.2012 16:14, celkem upraveno 2 x.
Sakra,to je pešek!!jinak éro v pohodě??Ted ho stavím.
- jedelsky
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě motor předběhl letadlo a zůstal viset na drátech , štěstí že loop tak klouže, ted mám lože nové už asi 10startu a bez problémů kopáče pod plným nožové výrtky..., standart ně to vydrží ale je to malinko přehnal s motorizací
tak se mi to ukroutilo :/
Tak to je dobře,že je to v pořádku.Já ted řeším směrovku,furt se mi nějak bimbá,zkusím vyměnit bllimp,ten má maličko vůli,ještě tam nemám ostruhu tak uvidím,prostě ta směrovka je měkká.Ještě dotaz,dával jsi na výškovku oba ty pásky?myslím ty,co spojují poloviny vop!No ještě si s tím asi budu muset krapet pohrát!
- jedelsky
- Kontaktovat uživatele:
Určitě dát oba,ty dva totiž dělají něco jako torzni skříň a pak se vzájemně nekroutí půlky výšovky. Hlavně ostruhove kolečko nelepit na ten kousek směrovky jak je ve videomanuálu !! Nevydrží to... Nalepit to klasicky až na trup jak to bylo u elita katane atd..