Kvalitní baterky.
baui to je věčnej boj
Našel jsem třeba toto:
1. FlighPower nesou označení nejlepší články
2. PolyQuest ty o něco horší
3. zbytek po vytřídění prodávají téměř "na kila" a jsou známé např. i pod označením Hyperion apod.
Rozhodně se nechci hádat. Každý si stejně koupí to co chce. Pro mně je rozhodující cena. Klidně si koupím za čas zase nové.
Prochy má 250ky za nějakech 128 kaček. Ano opakuji se, je to výborné. O tom se nepřu. Nemusíš se dělat s konektorem. Jsou hotové. Připravené. To je pro modeláře nemodeláře. Znám takové lidi.
Ale já například bych z nich neměl radost!!! Fakt ne.
Pokud koupím 5 kousků za dvě kila a pěkně si je přizpůsobím, tak to je potom dobrý pocit. Pokud vydrží polovinu nebo třetinu pořád se mi to sakra vyplatí!!!
Víc než 3x ty vychvalované hyperiony stejně nevydrží. A i kdyby tak budou mít stejně ke konci pokles jako ty z HK. Takže ta křivka jde opět dolů. Do té doby vrtulník roztřískám několikrát nebo přejdu na jinej vrťas což je asi nejpravděpodobnější a k čemu mi budou pořád dobré baterie? Prodám je? Asi těžko když jsou jeté. Maximálně je daruju jako bonus. Další věc je pokud je budu nabíjet opravdu 5C půjde křivka opět razantněji dolů. Navíc kde máme v dnešní době jistotu kvalitních aku??? Viděli jste jak přelepují např. alkaliky duracell??? Je to o psychice ale uvnitř máme třeba zase čínu. Neříkám, nemusíme, ale můžem.
Ano, je to všechno věc názoru. Ale jak jsem se koukal tak stejně nikde jinde ty hyperiony nejsou k mání a obzvlášť za tu cenu. A kdo ví jestli vůbec budou. Ještě je měli tady
http://www.bestbuymodel.com/detail.asp? ... 0102000061 a prý se do 5ti dnů expedujou, ale kdo ví jestli je také mají. Chtěl bych alespoň dvě koupit abych si ověřil kvalitu sám. To je nejlepší.
Takže sorry za ten sloh, každý to řešme po svém.
Udělal jsem fotky tak až měl syn pustí k druhému PC tak sem hodím úpravu těch solo pro aby jste měli inspiraci. Věřím, že se po nich v HK jen zapráší!!!!!!!