Oznámení od ARDA1
Chlapi co krucinal hystercite? Klidne at ten smetak tady je, me nevadi, jen me zlobi, ze nove vlakna smetaku vytlacuji zajimave thready z poslednich 10. No co, prece kvuli tomu nebudu ochazet z rcmanie, to mi pripada takove ubohe. Arda1 tu udelal poradny kus prace, to tu musim napsat, ale proc odchazet kvuli smetaku?... kvuli takove blbosti? nechapu. Jsem pro jedno dlouhe vlakno ve smetaku, kde si muzete pokecat o cemkoliv, rekneme - pro odlehceni, nemuzem prece porad jen resit ty modely... Taky nejak nechapu, ze nekdo odchazi, kdyz se to tu zhorsuje (franc258). Kdyz uz mas pocit, ze se to tu horsi, tak prijd s necim zajimavym - ja napriklad vytvoril vlakno na F14 Tomcat z depronu s dvemi EDFkami a snazim se tam vyresit motor, pohon, rozpeti a hmotnost. To je takova moje reakce na smetak, at si tu klidne je, kdyz pobavi, ale chtel jsem at se tady resi neco zajimaveho (alespon si myslim, ze to zajimave snad je). Neni to totiz zadna sranda neco navrhovat, dneska jsem resil pres SZ s kolegou profil, zatim to vypada na MH30 nebo podobny... a taky se mi ozyvaji na SZ nebo mail lide, ktere neznam a kteri mi posilaji plany a pisou, ze tohle nebo tohle je uz vyresene atd...Pritom ti lide se tady na foru moc nevyskytuji, ale je videt, ze ho obcas ctou. Netvrdim, ze je F14 z pronu v rozpeti 1.3-1.5m je nejake extra zajimave tema, ale aspon mam z toho dobry pocit, ze to snad k necemu bude... Rad bych videl, jak treba vyresite baterie pro motor dmychadla na max 2x50A, kdyz tam budou LiFe, tak to bude tezke, u LiPol zase je problem se spickovymi odbery a rychlou degradaci baterii - takze snizit proud? To zase vede na mensi dmychadlo s nizsim statickym tahem a je treba snizit hmotnost era, takze takovy maly zapeklity problem... Nerad bych tou F14 otravoval lidi co to nezajima, ale davam to tu jen jako priklad. Tak misto breceni a utirani nosu zkuste vymyslet neco zajimaveho, prijdte s nim na forum a nefnukejte tu jako stare baby... Fnukat a nadavat dovede kazdy, ale neco vymyslet? To asi uz ne, hrozne z toho boli hlava a tak budem radsi zase jen fnukat.... No je to asi pro mnoho z nas pohodlnejsi...
PS: Lidi co odchazeji kvuli smetaku at klidne odejdou, jsou dulezitejsi veci nez nejaky blby smetak, treba poradit zacatecnikum a pritahnout nove lidi k letani at se nepoflakuji po sidlistich a nehuli nekde travu za rohem... A bych byl moc rad, aby si tohle uvedomili ti, co tady posledni dobu fnukaji...
Pavel
PS: Lidi co odchazeji kvuli smetaku at klidne odejdou, jsou dulezitejsi veci nez nejaky blby smetak, treba poradit zacatecnikum a pritahnout nove lidi k letani at se nepoflakuji po sidlistich a nehuli nekde travu za rohem... A bych byl moc rad, aby si tohle uvedomili ti, co tady posledni dobu fnukaji...
Pavel
pp píše:Chlapi co krucinal hystercite? Klidne at ten smetak tady je, me nevadi, jen me zlobi, ze nove vlakna smetaku vytlacuji zajimave thready z poslednich 10. No co, prece kvuli tomu nebudu ochazet z rcmanie, to mi pripada takove ubohe. Arda1 tu udelal poradny kus prace, to tu musim napsat, ale proc odchazet kvuli smetaku?... kvuli takove blbosti? nechapu. Jsem pro jedno dlouhe vlakno ve smetaku, kde si muzete pokecat o cemkoliv, rekneme - pro odlehceni, nemuzem prece porad jen resit ty modely... Taky nejak nechapu, ze nekdo odchazi, kdyz se to tu zhorsuje (franc258). Kdyz uz mas pocit, ze se to tu horsi, tak prijd s necim zajimavym - ja napriklad vytvoril vlakno na F14 Tomcat z depronu s dvemi EDFkami a snazim se tam vyresit motor, pohon, rozpeti a hmotnost. To je takova moje reakce na smetak, at si tu klidne je, kdyz pobavi, ale chtel jsem at se tady resi neco zajimaveho (alespon si myslim, ze to zajimave snad je). Neni to totiz zadna sranda neco navrhovat, dneska jsem resil pres SZ s kolegou profil, zatim to vypada na MH30 nebo podobny... a taky se mi ozyvaji na SZ nebo mail lide, ktere neznam a kteri mi posilaji plany a pisou, ze tohle nebo tohle je uz vyresene atd...Pritom ti lide se tady na foru moc nevyskytuji, ale je videt, ze ho obcas ctou. Netvrdim, ze je F14 z pronu v rozpeti 1.3-1.5m je nejake extra zajimave tema, ale aspon mam z toho dobry pocit, ze to snad k necemu bude... Rad bych videl, jak treba vyresite baterie pro motor dmychadla na max 2x50A, kdyz tam budou LiFe, tak to bude tezke, u LiPol zase je problem se spickovymi odbery a rychlou degradaci baterii - takze snizit proud? To zase vede na mensi dmychadlo s nizsim statickym tahem a je treba snizit hmotnost era, takze takovy maly zapeklity problem... Nerad bych tou F14 otravoval lidi co to nezajima, ale davam to tu jen jako priklad. Tak misto breceni a utirani nosu zkuste vymyslet neco zajimaveho, prijdte s nim na forum a nefnukejte tu jako stare baby... Fnukat a nadavat dovede kazdy, ale neco vymyslet? To asi uz ne, hrozne z toho boli hlava a tak budem radsi zase jen fnukat.... No je to asi pro mnoho z nas pohodlnejsi...
Pavel
naprosty souhlas, vystihl si to uplne presne..
Souhlasím s PP. Vždyť už tady kolikrát někdo dával najevo nelibost toho či onoho vlákna a ostatní mu dali odpověď jasnou "Tak to nečti"!!! Tak když se někomu nelíbí Smetiště, tak ať tam neleze. Vždyť ostatní témata fungují nadále, akorát teď se nějak nehrnou nové kloudné dotazy či témata. Vždyť to zase přijde, až v podzimním a zimním období se modeláři nahrnou do dílen k tvoření nových výtvorů. Jak už jsem tady psal, já nekoukám na vrtulníky, elektroniku a RC-házedla. A jsem snad za zrušení těchto témat? Když tomu nerozumím či nehovím, tak tam nelezu. Ardy si vážím, ale tento jeho krok je jeho boj a ať se s tím nějak popere.
- blacklight
Jestli arda odejde nebo ne , to je jeho věc. Ale kdyby všichni lidé co přicházejí a odcházejí zakládali trhead tak tu nečtem nic jiného a on by si to měl uvědomit.
Mě (stejně jako několika ostatním) přijde divné že má potřebu to takhle oznamovat.Co od toho čeká? "Néééé Ardo prosím nechoď , na kolenou klečím , plazím se po zemi , zrušíme všechno jen aby bylo po tvém a ty jsi mohl zůstat." Proč? Když chce odejít tak ať odejde ale nebude kolem toho dělat scény. Ale on se beztak vrátí a bude dělat jakože nic.
Mě (stejně jako několika ostatním) přijde divné že má potřebu to takhle oznamovat.Co od toho čeká? "Néééé Ardo prosím nechoď , na kolenou klečím , plazím se po zemi , zrušíme všechno jen aby bylo po tvém a ty jsi mohl zůstat." Proč? Když chce odejít tak ať odejde ale nebude kolem toho dělat scény. Ale on se beztak vrátí a bude dělat jakože nic.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
muzes si byt jisty, ze ti moderovani nezavidim ani trochu - je to prace pekne nevdecna a hlavne zbytecna
muzes se citit jako hrdina, ze prejmenujes thread, ktery nebyl vystizne pojmenovany nebo ho preradis do kategorie do ktere podle tebe patri spis, ale nastves tim lidi, kteri se uz k tematu vyjadrili, chteji se podivat co se zmenilo a uz ho nemuzou najit... kazda mince ma svuj rub a lic, dobre se tu zilo i bez modu
lepsi nez zakladat dalsi teatralni oznameni by bylo se teto funkce vzdat - ulevi se ti
a rcmania bude opet svobodna...
muzes se citit jako hrdina, ze prejmenujes thread, ktery nebyl vystizne pojmenovany nebo ho preradis do kategorie do ktere podle tebe patri spis, ale nastves tim lidi, kteri se uz k tematu vyjadrili, chteji se podivat co se zmenilo a uz ho nemuzou najit... kazda mince ma svuj rub a lic, dobre se tu zilo i bez modu
lepsi nez zakladat dalsi teatralni oznameni by bylo se teto funkce vzdat - ulevi se ti