Oznámení od ARDA1

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

Oznámení od ARDA1

#1 Příspěvek od arda1 »

Takže tímto zde končím i jako moderátor i jako user-tohle už není manie, ale stoka-nechávám si změnit heslo a dávám fiktivní mail -nechci aby to vyznělo jako nějaký dramatický odchod-pár jsem jich měl zde-vždy jsem to nevydržel a vrátil se- i na moje hobby- tam nejsem již čtvrt roku a nehodlám se nikdy vrátit.Tímto nechci vyvolat někou vlnu emocí-berte to jenom jako konstatování .Pokud někdo chcete místo moderátora, napiště losnovi a požádejte ho o ně-čus bus ARDA1
georg
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od georg »

OK ty víš muj názor, když ses rozhodl tak OK beru to. Mě to tu taky už trošku vadí, ale co nadělám(už jsem nenapíšu tak se do mě nestrefujte)
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
zelda

#3 Příspěvek od zelda »

ardo co blaznis?pokud je to kvuli smetisti tak ho klidne zrus, radsi se vzdam smetaku nez prijit o nekoho jako ty...hele byvas nekdy na ICQ?
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MakoBear »

vcelku Ardu chapu a sympatizuji s nim- kam se RC Mania dostala posledni dobou - to nema s tim krasnym konickem nekterych z nas pranic spolecneho, kvalita prispevku klesla , posun od modelarstvi k tlachani je neunosny, to uz vazne o nicem neni., prokousavani novymi vlakny, kde 90% maji hodnotu 0 ... je mi to fakt lito a myslim to uprimne, uprimne - tim myslim doopravdy uprimne.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Co balznite? Ja naopak mel pocit, ze s odstehovanim vykalu do smetiste , uz se to zase bajecne zlepsilo. Smetiste ignoruju a zbytek je uz zase bezvadnej. Prizpevky jsou k veci a zdaji se mi i zajimave.

Co to do Vas zase vejelo? Ze vy se tam v tom smetaku zase nejak hasterite? Ja tam nelezeu a jsem spokojenej. 8O
zelda

#6 Příspěvek od zelda »

Vzduchoplavec píše:Co balznite? Ja naopak mel pocit, ze s odstehovanim vykalu do smetiste , uz se to zase bajecne zlepsilo. Smetiste ignoruju a zbytek je uz zase bezvadnej. Prizpevky jsou k veci a zdaji se mi i zajimave.

Co to do Vas zase vejelo? Ze vy se tam v tom smetaku zase nejak hasterite? Ja tam nelezeu a jsem spokojenej. 8O

ja to taky nechapu, ale vis jak to je...
Terry
#7 Příspěvek od Terry »

K U . V A .kdo to spískal by potřeboval do držky.Znám jedno přísloví.Ráno bývá moudřejší večera.Všichni co lezete na smetiště-chovejte seb jako dospělý a ne jako puberťáci.A už vůbec se tu nesnažte ardu přemlouvat.V tomto threadu držte zobáky. A teď do mě.
Naposledy upravil(a) Terry dne čtv 23.08.2007 22:00, celkem upraveno 1 x.
8Dandee

ardo počkej

#8 Příspěvek od 8Dandee »

Ardo, jestli tady stále si, tak prosím neodcházej, myslím, že si již nedílnou součástí tohoto fóra, a tak by to byla škoda nejen pro všechny, kteří tady jsou, ale případně i pro ty další potencionální členy, kterým tady ještě určitě mockrát pomůžeš, když zde zůstaneš.....

Tak prosím nejen za sebe....

Zůstaň díky
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vladan »

Terry píše:K U . V A .kdo to spískal by potřeboval do držky.Znám jedno přísloví.Ráno bývá moudřejší večera.Všichni co lezete na smetiště-chovejte seb jako dospělý a ne jako puberťáci.A už vůbec se tu nesnažte ardu přemlouvat.V tomto threadu držte zobáky. A teď do mě.

Já s tebou souhlasím. Jsem pořád jen pokročilejší začátečník a dotazy které jsem měl byly často blbosti a přesto jsem na ně dostal odpověď.
Někdy říznou, jindy vtipnou ale dostal. A od toho tady přece RCmanie je ne? Ardy je mi líto. Byl to guru této RCmanie a vždycky poradil.
Je mi z toho smutno...
Naposledy upravil(a) Vladan dne čtv 23.08.2007 22:20, celkem upraveno 1 x.
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja bych to nevidel tak cerne.

Arda sem tam predvede mensi divadelni vystoupeni na tema "Jsem zdrcen - odchazim!" a az se dosyta nabazi toho, jak vsichni sborem volaji: "Ardoooo! Neopoustej naaaas!" tak se zase da do pohody. :lol:
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RadimHnilica »

už zas Ardo1 :D :oops: a někteří se z toho můžou ........ vždyť je to zas divadlo :lol: ale de ti to
Radim
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Mad_Box »

RadimHnilica píše:už zas Ardo1 :D :oops: a někteří se z toho můžou ........ vždyť je to zas divadlo :lol: ale de ti to

A něco mi to silně připomíná, takhle už to na jednom nejmenovaném foru probíhalo .......
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
zelda

#13 Příspěvek od zelda »

RadimHnilica píše:už zas Ardo1 :D :oops: a někteří se z toho můžou ........ vždyť je to zas divadlo :lol: ale de ti to

fakt mu to jde..ja to taky minimalne jednou zazil jeho ,,tragicky odchod"..
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RadimHnilica »

ale tak zas musíme uznat že na nejmenovám fóru to opravdu na třetí či čtvrtý pokus vyšlo :lol:
Radim
Terry
#15 Příspěvek od Terry »

Nemelte kraviny o tom ,že arda hraje divadlo.Asi má k tomu důvod.Netěší mmě to a pokud to dodrží bude mi to vadit.Ale respektujme ho ať se rozhodne tak mebo tak.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“