Oznámení od ARDA1
Oznámení od ARDA1
Takže tímto zde končím i jako moderátor i jako user-tohle už není manie, ale stoka-nechávám si změnit heslo a dávám fiktivní mail -nechci aby to vyznělo jako nějaký dramatický odchod-pár jsem jich měl zde-vždy jsem to nevydržel a vrátil se- i na moje hobby- tam nejsem již čtvrt roku a nehodlám se nikdy vrátit.Tímto nechci vyvolat někou vlnu emocí-berte to jenom jako konstatování .Pokud někdo chcete místo moderátora, napiště losnovi a požádejte ho o ně-čus bus ARDA1
vcelku Ardu chapu a sympatizuji s nim- kam se RC Mania dostala posledni dobou - to nema s tim krasnym konickem nekterych z nas pranic spolecneho, kvalita prispevku klesla , posun od modelarstvi k tlachani je neunosny, to uz vazne o nicem neni., prokousavani novymi vlakny, kde 90% maji hodnotu 0 ... je mi to fakt lito a myslim to uprimne, uprimne - tim myslim doopravdy uprimne.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Co balznite? Ja naopak mel pocit, ze s odstehovanim vykalu do smetiste , uz se to zase bajecne zlepsilo. Smetiste ignoruju a zbytek je uz zase bezvadnej. Prizpevky jsou k veci a zdaji se mi i zajimave.
Co to do Vas zase vejelo? Ze vy se tam v tom smetaku zase nejak hasterite? Ja tam nelezeu a jsem spokojenej.
Co to do Vas zase vejelo? Ze vy se tam v tom smetaku zase nejak hasterite? Ja tam nelezeu a jsem spokojenej.
Vzduchoplavec píše:Co balznite? Ja naopak mel pocit, ze s odstehovanim vykalu do smetiste , uz se to zase bajecne zlepsilo. Smetiste ignoruju a zbytek je uz zase bezvadnej. Prizpevky jsou k veci a zdaji se mi i zajimave.
ja to taky nechapu, ale vis jak to je...
K U . V A .kdo to spískal by potřeboval do držky.Znám jedno přísloví.Ráno bývá moudřejší večera.Všichni co lezete na smetiště-chovejte seb jako dospělý a ne jako puberťáci.A už vůbec se tu nesnažte ardu přemlouvat.V tomto threadu držte zobáky. A teď do mě.
Naposledy upravil(a) Terry dne čtv 23.08.2007 22:00, celkem upraveno 1 x.
ardo počkej
Ardo, jestli tady stále si, tak prosím neodcházej, myslím, že si již nedílnou součástí tohoto fóra, a tak by to byla škoda nejen pro všechny, kteří tady jsou, ale případně i pro ty další potencionální členy, kterým tady ještě určitě mockrát pomůžeš, když zde zůstaneš.....
Tak prosím nejen za sebe....
Zůstaň díky
Tak prosím nejen za sebe....
Zůstaň díky
Terry píše:K U . V A .kdo to spískal by potřeboval do držky.Znám jedno přísloví.Ráno bývá moudřejší večera.Všichni co lezete na smetiště-chovejte seb jako dospělý a ne jako puberťáci.A už vůbec se tu nesnažte ardu přemlouvat.V tomto threadu držte zobáky. A teď do mě.
Já s tebou souhlasím. Jsem pořád jen pokročilejší začátečník a dotazy které jsem měl byly často blbosti a přesto jsem na ně dostal odpověď.
Někdy říznou, jindy vtipnou ale dostal. A od toho tady přece RCmanie je ne? Ardy je mi líto. Byl to guru této RCmanie a vždycky poradil.
Je mi z toho smutno...
Naposledy upravil(a) Vladan dne čtv 23.08.2007 22:20, celkem upraveno 1 x.
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele: