Homer.Simpson píše:graup15 píše:No tak jsem si udělal maličkou radůstku..no.
To už známe...
Edit:Alebo teraz vazne?
Hihi, jasně, je Davida.., ale jsem z něj na šrot. To je naprosto dokonalé rejdio.
Homer.Simpson píše:graup15 píše:No tak jsem si udělal maličkou radůstku..no.
To už známe...
Edit:Alebo teraz vazne?
lipan píše:Dnešní létání
Dalibor a jeho nové letadlo![]()
![]()
![]()
creagel píše:Muzete se kluci podelit, jak mate nastavene sve f3x brusy? Zkousim ted prepipat jedno ero (4 servove kridlo) a lamu si hlavu jak to udelat smysluplne. Jednotlive rezimy jsou mi +- jasne. Spis mi jde o takove veci, jako ovladani butterfly (jestli to mate na prepinac, nebo do pulky kniplu vam jdou jen klapky a pak se pridaji i kridelka, ...). Jelikoz mam ero omotorovane, tak zvazuju zda dat v letovem rezimu START motor na knipl a v ostatnich na 3 polohovy prepinac apod. Coz trochu tapu, jak prepnout rezim a pritom si nepustit motor nebo nevysunout klapky (kdyz plny motor mam na kniplu od sebe, ale zaroven na tom samem kniplu od sebe mam zatazene klapky /v jinem rezimu/). To musim prepnout rezim s plnym plynem, nebo na to je nejaky figl?
kovaco píše:Jirko, hezkýýý. Dnes jsem byl na kopečku za barákem a kluci s easystarem lítali 1,30 hod v termice. Nádherné počasí, prostě kafíčko. Včera byla sibiř..Ještěže jsem si alespoň podržel v ruce tu nádheru.
![]()
Ondra
lipan píše:Tak tady máte jedno video nesestříhané, jak jsem se snažil. Komentář netřeba, ta silná slova jsou slabý odvar toho, když se na vás Energic řítí.![]()
![]()
![]()
http://vimeo.com/37891599