1.
Kup AMD Radeon HD7770, asi, to ne-můžeš, prostě, si Na-hrát, místo, toho, Operačního sy-stému Microsoft WINDOWS XP Proffesional SP3, asi ně-jaká verze CZ, si na-hrát, alespoň, ten Operační sy-stém MIcrosoft WINDOWS Vista ULTIMATe SP2, asi ně-jaká verze CZ, aby jsi, mohl, hrát, hru Crysis 2, v Novějším ro-zhraní než, je, ro-zhraní, asi tak, DirectX9.0c, asi nějaká verze CZ, ale, jestli zase, hraješ, starší, hry, na ro-zhraní DirectX9.0c, asi ně-jaká verze CZ, Maximálně, případně, starší, ještě, tak, pak, je, asi Lepší, ten AMD Radeon HD6850, to, je, asi, pravda, to je, fakt, do-cela, zase, tedy, no, jo no! :-)
2.
Co se ti, na Té Grafické KArtě AMD Radeon HD6850, líbí, když je na staré, Technologii, a žere, asi tak, o 30 Wattů, více, než ta, stejně výkonná Grafická Karta a to, ta, Grafická Karta AMD Radeon HD7770, to jsem, z toho, Jetel, ale já si budu, jezdit, v té mojí Mazdě RX-8, s Povinným Ru-čením, jako za Škodu Felicia 1.3 GLXi, ale, s Výkonem, asi tak 170 KiloWatt, pro tu, Mazdu RX-8, a vy, se, třeba, za-hrabte, ale, dělejte, jak my-slíte, Kupte si Porsche, 3.6 Litr Diesel, s Výkonem, asi tak, 170 KilWatt, ale, s povinným ru-čením, jak, kráva, ne ne-mám, ani, Jedno, z těchto, Aut, ale, Dávám, to jako příklad, když budete, Kupovat, Auto, koupíte, si Radši, Auto, třeba, Se stejným objemem, a se, stejným Výkonem, Motoru, na tom, stejném oběmu, těch Dvou Aut, ale vy si radši, koupíto, to Auto, oba Benzín, pro příklad, tak vy, si koupíte, to se stejným výkonem, ale, s o 2 Litry vyšší spotřebou, toho, Benzínu, asi, tak, na 100 KiloMetrů, tak, to, mně, trochu, překvapujete, ale, v po-hodě, zase, tedy! :-)
Zdroj:http://www.svethardware.cz/disc_doc-NDD80DB752EF8235AC12579A4007BBF90.html?ansid=8