"Total magor", příspěvek

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Metalius

"Total magor", příspěvek

#1 Příspěvek od Metalius »

Při čtení jedné diskuze jsem narazil na tyto dva příspěvky. Jsou to opravdu perly s velkým P. :) :roll: :?:
1.
Kup AMD Radeon HD7770, asi, to ne​-můžeš, prostě, si Na​-hrát, místo, toho, Operačního sy​-stému Microsoft WINDOWS XP Proffesional SP3, asi ně​-jaká verze CZ, si na​-hrát, alespoň, ten Operační sy​-stém MIcrosoft WINDOWS Vista ULTIMATe SP2, asi ně​-jaká verze CZ, aby jsi, mohl, hrát, hru Crysis 2, v Novějším ro​-zhraní než, je, ro​-zhraní, asi tak, DirectX9.0c, asi nějaká verze CZ, ale, jestli zase, hraješ, starší, hry, na ro​-zhraní DirectX9.0c, asi ně​-jaká verze CZ, Maximálně, případně, starší, ještě, tak, pak, je, asi Lepší, ten AMD Radeon HD6850, to, je, asi, pravda, to je, fakt, do​-cela, zase, tedy, no, jo no! :​-)

2.
Co se ti, na Té Grafické KArtě AMD Radeon HD6850, líbí, když je na staré, Technologii, a žere, asi tak, o 30 Wattů, více, než ta, stejně výkonná Grafická Karta a to, ta, Grafická Karta AMD Radeon HD7770, to jsem, z toho, Jetel, ale já si budu, jezdit, v té mojí Mazdě RX​-8, s Povinným Ru​-čením, jako za Škodu Felicia 1.3 GLXi, ale, s Výkonem, asi tak 170 KiloWatt, pro tu, Mazdu RX​-8, a vy, se, třeba, za​-hrabte, ale, dělejte, jak my​-slíte, Kupte si Porsche, 3.6 Litr Diesel, s Výkonem, asi tak, 170 KilWatt, ale, s povinným ru​-čením, jak, kráva, ne ne​-mám, ani, Jedno, z těchto, Aut, ale, Dávám, to jako příklad, když budete, Kupovat, Auto, koupíte, si Radši, Auto, třeba, Se stejným objemem, a se, stejným Výkonem, Motoru, na tom, stejném oběmu, těch Dvou Aut, ale vy si radši, koupíto, to Auto, oba Benzín, pro příklad, tak vy, si koupíte, to se stejným výkonem, ale, s o 2 Litry vyšší spotřebou, toho, Benzínu, asi, tak, na 100 KiloMetrů, tak, to, mně, trochu, překvapujete, ale, v po​-hodě, zase, tedy! :​-)

Zdroj:http://www.svethardware.cz/disc_doc-NDD80DB752EF8235AC12579A4007BBF90.html?ansid=8
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
Hunger

Re: "Total magor", příspěvek

#2 Příspěvek od Hunger »

To je kouř to je kouř to je kouř :D :D :D ty vole to je síla, já tomu rozuměl jen 4 slova a to názvy procesorů a grafek :D
"Šmirgl to jistí!"
error414
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od error414 »

To je Ladik :D, ten takhle pise uz strasne dlouho, na root.cz, zive.cz atd.... asi se tim bavi. Nikdo uz se nad tim nepozastavuje.
Logo 600 + spirit
pepin

#4 Příspěvek od pepin »

Ladík,to mi něco říká,zhruba před deseti lety nějaký ladík každý týden v bazaru na radiu jedna sháněl rádio Elite boy, vždy jsem si lámal hlavu,co to asi musí být za spešl strojek,no tak ted už to vím :D

díky za nakopnutí :D

http://www.youtube.com/watch?v=VgYdHHjn-FQ
fiser.modely
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od fiser.modely »

Co-že,to,ta-m,vla-stně,pi še. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zablabla

#6 Příspěvek od zablabla »

fiser.modely píše:Co-že,to,ta-m,vla-stně,pi še. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To ne-řež !!!!! :D :D :D
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
zdekar

#7 Příspěvek od zdekar »

Normální šifrovaný text. Domlouvá se s kamarádem v kolik hodin půjdou do kina na jeden akční film z poslední doby. V textu je schválně vloženo několik frází neustále se opakujících, které však nemají žádný význam a jen slouží k stížení dešifrace. U zbytku slov, která zdánlivě dávají smysl, se jedná o substituci významu. Takže i když si je poskládáte a vyjde vám nějaký smysl, pak vězte, že autor psal úplně o něčem jiném. ;-) :D

PS: pokud by někdo to chtěl dešifrovat, je k tomu potřeba počítač IBM 5100.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RiMr »

Je to kretén, z DDWorldu už byl před časem vykopán, zasíral tam diskuze tím svým kokokoktáním asi verze CZ dlouho.

#9 Příspěvek od Lapras »

zdekar píše:Normální šifrovaný text. Domlouvá se s kamarádem v kolik hodin půjdou do kina na jeden akční film z poslední doby. V textu je schválně vloženo několik frází neustále se opakujících, které však nemají žádný význam a jen slouží k stížení dešifrace. U zbytku slov, která zdánlivě dávají smysl, se jedná o substituci významu. Takže i když si je poskládáte a vyjde vám nějaký smysl, pak vězte, že autor psal úplně o něčem jiném. ;-) :D

PS: pokud by někdo to chtěl dešifrovat, je k tomu potřeba počítač IBM 5100.

Tak to mě dostalo :D Ještě teď píšu a přitom se válím po zemi xD
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*

*maximální spokojenost
Earl
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Earl »

To jsem netušil, že hulení takhle zdebilňuje :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“