Shořelo mi dřevo

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
smoke
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od smoke »

georg píše: klido mě ukamenujte pokud jsem něco blbě napsal. :idea:

to si piš, že napsal :evil: jak můžeš napsat, že nikdo neni dokonalej, když píšeš do trejdu, kerej založil bleeejt... teda bleklajt.. měl by ses mu omluvit, nebo sem přestane chodit a to přeci nikdo nechce, žene??? já teda určitě ne, dokonce bych založil nějakej fond, aby všichni na něj přispěli a on nám zase přišel říct, jaký jsme idioti.... prosííím, neodcházej bleku :cry: :cry: :cry:
blacklight

#32 Příspěvek od blacklight »

smoke píše:

to si piš, že napsal :evil: jak můžeš napsat, že nikdo neni dokonalej, když píšeš do trejdu, kerej založil bleeejt... teda bleklajt.. měl by ses mu omluvit, nebo sem přestane chodit a to přeci nikdo nechce, žene??? já teda určitě ne, dokonce bych založil nějakej fond, aby všichni na něj přispěli a on nám zase přišel říct, jaký jsme idioti.... prosííím, neodcházej bleku :cry: :cry: :cry:

Třeba taky pan kouř je úplně vedle.Ten sem plete totální blbosti.
Ty nenecháš na pokoji ani Georga , který napsal svůj názor na což má právo , to ukazuje na tvou omezenost , nebo zkouřenost.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
smoke
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od smoke »

blacklight píše:
smoke píše:

Třeba taky pan kouř je úplně vedle.Ten sem plete totální blbosti.
Ty nenecháš na pokoji ani Georga , který napsal svůj názor na což má právo , to ukazuje na tvou omezenost , nebo zkouřenost.

nojó, teď 's mi to natřel :( to už bych se ani neměl vyjadřovat, aby si na mě neukazovali prstem :( pro ostatní: kdo nepochopil můj předchozí příspěvek, ať zvedne ruku... a aspoň někdo, ať neni sám, chudák :cry:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od arda1 »

Hele to s tím drátem jsem zpočátku bral jako recesi ale jak jsi pak napsal že je to pro to , abychom se chytli za rypák a ukázal nám jací jsme trotli že o něčem takovém dokážeme diskutovat a ty rek který nám to teda nandal-promiň ale myslím si o tom svoje. :wink: Já taky občas založím nějaký"sranda thread"-ale pro to aby jsme se pobavili a pak to smažu-možná jsem s tím trapnej ale já už jsem takovej.Jinak myslím že tvými plodnými thredy " ucpanej drát a hořící dřevo" se ti opravdu fest povedlo zvednout úroveň tohoto poslední dobou ubohého fóra.Gratulace-navrhnu tě losnovi na nějakou cenu -třeba "rozštípaný Flash" :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
blacklight

#35 Příspěvek od blacklight »

Jakto že jsi mu neporadil s tím stříďákem? , dyť to je to čím se chceš zabývat , jakto že jsi neporadli lidem , kteří tu už třeba po desáté napsali o Skylday , vždyť ty jsi naznačoval že hrozně rád čteš a odpovídáš znova a znova na to stejné.

Třeba je to tak že si vlastně pamatuješ jen to co se tu opakuje minimálně pětkrát , proto ses stal rytířem opakování , a budeš opakování bránit až do své smrti.A neustále psát jak tedy vyvážit tu skylday a jak nastarovat spalovací motor, co dělat když se pokazí servo ve skylday a čím ho nahradit.

My bychom právě na tebe měli složit sbírku abychom ti zajistili odbré PC a rychlé připojení abys mohl podávat vyčerpávající odpovědi.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od arda1 »

Jo a bych dokončil výčet plodných threadů tak ještě doplním" a teď už vážně a nastříkáme si logo na gzichty" :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
franc258
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od franc258 »

blacklight píše:1) já nikoho nenapadám , on začal
2)mě to tu přestává bavit , proto jsem se snažil to změnit
3)sem si budu asi opravdu jen chodit číst ty perly o tom jak někomu nefunguje drát...atd.
4)nikomu jsem neřekl že je idiot
5) měl jsi příležitost se k tomu motoru vyjádřit a pořádně to prodiskutovat že shořel - no jo , ono se to opravdu musí pekelně prodiskutovat , je to důležitá věc
K tomu motoru: když dáš na takový motor takovou vrtuli tak nemůžeš čekat že ti motor pojede jak skvěle a ještě si u toho bude zpívat

1) dal si sem příklad s motoru(co sem založil), dal sem semle 2témata co si založil ty
2)když tě to přestává bavit tak sem nemusíš chodit
3)jestli je pro tebe hlavní témata číst něco nesmyslnýho, můžeš chodit jinam na forum

k motoru: Ptal sem se protože je doporučený 3čl. lipol, a vrtule 10/4,7. použil sem 3čl a vrtuli 10/4,7 a motor shořel. Tak sem chtěl zjistit proč shořel, motor sem koupil nový(dualsky) tam je taky doporučená vrtule 10/4,7 a 3čl lipol, tak nevim jestli jí tam můžu použít aby neshořel :roll:
blacklight

#38 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:Hele to s tím drátem jsem zpočátku bral jako recesi ale jak jsi pak napsal že je to pro to , abychom se chytli za rypák a ukázal nám jací jsme trotli že o něčem takovém dokážeme diskutovat a ty rek který nám to teda nandal-promiň ale myslím si o tom svoje. :wink: Já taky občas založím nějaký"sranda thread"-ale pro to aby jsme se pobavili a pak to smažu-možná jsem s tím trapnej ale já už jsem takovej.Jinak myslím že tvými plodnými thredy " ucpanej drát a hořící dřevo" se ti opravdu fest povedlo zvednout úroveň tohoto poslední dobou ubohého fóra.Gratulace-navrhnu tě losnovi na nějakou cenu -třeba "rozštípaný Flash" :lol: :lol: :lol:

Děkuji za nominaci , už jsem si udělal místo ve skříňce.

To co jsi říkal : "abychom se chytli za rypák a ukázal nám jací jsme trotli že o něčem takovém dokážeme diskutovat "
-to sis tak přeložil ty a já nemůžu za to ,že se s tím stotožňuješ

Já jsem chtěl napsat že se tu někdy řeší zbytečné blbosti , nic víc.A jestli sis to tak přebral ty , Kouř , a František tak můžeme diskutovat o potrefené huse..... :roll:

Mě třeba taky vždy nebavily ty tvoje přblblé témata , co jsi zakládal ,ale tak jsem to bral že se nudíš , nebo tím chceš něco říct a nikdy jsem ti na to nenapsal nic špatného. A to musíš uznat že jsi toho založit hooodně. Já takdy založím 2 věci , kterými jsem chtěl na něco upozornit a ty s pár lidma se tu s toho skoro poserete
-zamysli se nad sebou co tu děláš ty a co jsem tu udělal já . Ty jsi tady největší šéf a pan šéf si to smažer když se to nehodí , jenže já pan šéf nejsem a ani to mazat nechci.
Pak je napováženou kdo tu opravdu dělá bordel a kdo chce vyřešit situaci. Mohl jsem začít nadávat , ale já jsem to pojal vtipně a komu to nedošlo , nebo si to překroutil jinak tak je to jen jeho problém a smůla.
blacklight

#39 Příspěvek od blacklight »

franc258 píše:1) dal si sem příklad s motoru(co sem založil), dal sem semle 2témata co si založil ty
2)když tě to přestává bavit tak sem nemusíš chodit
3)jestli je pro tebe hlavní témata číst něco nesmyslnýho, můžeš chodit jinam na forum

k motoru: Ptal sem se protože je doporučený 3čl. lipol, a vrtule 10/4,7. použil sem 3čl a vrtuli 10/4,7 a motor shořel. Tak sem chtěl zjistit proč shořel, motor sem koupil nový(dualsky) tam je taky doporučená vrtule 10/4,7 a 3čl lipol, tak nevim jestli jí tam můžu použít aby neshořel :roll:

To , že jsem se opřel do tebe pokládej za náhodu a trochu smůlu.
Ale řekni mi co na tom chceš vyřešit? Třeba mi vysvětli co jsi tím získal??, kromě toho že jsi dal lidem vědět že shořel , což je dobrá informace kdyby si ho chtěl někdo třeba koupit.
Ale na shořelém motoru nic nevyřešíš , pro sebe si můžeš vydedukovat že tam tu vrtuli příště nemáš dávat a že výrobce kecá ,a pokud ti jich takhle shořelo víc tak nechápu proč na to tu vrtuli ještě dáváš.
To by pak bylo jak ten indián co šktrá sirkama a jak ji vždy zapálí tak si řekne: Ta je dobrá. a vrátí ji do krabičky.
Naposledy upravil(a) blacklight dne stř 15.08.2007 14:14, celkem upraveno 1 x.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od arda1 »

Kdokoli může požádat o smazání threadu-rádi vyhovíme. S tím místem ve skříni to nepřeháněj- bude to na cucky a v pytlíku. :wink: :lol: :lol:
ICQ 638556901
blacklight

#41 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:Kdokoli může požádat o smazání threadu-rádi vyhovíme. S tím místem ve skříni to nepřeháněj- bude to na cucky a v pytlíku. :wink: :lol: :lol:

Vidíš teď už se do mě nepustíš za to co jsem napsal.Radši to stáhneš jinam a je to.To je teda řešení. Když jsem ubit argumenty , stáhnu to jinam a budem se bavit o počasí.

Jestli tím logem narážíš na můj návrh tak rýpej.
Mě to přišlo jako dobrý nápad , já jsem v Holešově viděl RadimaHnilicu jen díky tomu ,že ho vyhlašovali že jde létat ,až tehdy jsem věděl že je to on , kdyby měl třeba nášivku RCmania tak jsem mohl vědět že je to on a třeba s ním pokecat.
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od RadimHnilica »

No já bych si tu nášivku na to triko stejně nedal. uplně stejně jako když to bylo před pár roky na Mojehobby. necitím potřebu se řadit mezi místní diskutéry a to asi právě kvůli tomu co se nelibí i tobě:0) měl ses na pokec zastavit jak jsem dolétal :D
Radim
smoke
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od smoke »

blacklight píše:Děkuji za nominaci , už jsem si udělal místo ve skříňce.

spíš místo v hlavě... searching "místo"... not found

blacklight píše:To co jsi říkal : "abychom se chytli za rypák a ukázal nám jací jsme trotli že o něčem takovém dokážeme diskutovat "
-to sis tak přeložil ty a já nemůžu za to ,že se s tím stotožňuješ

neokecávej, když chci něco říct, tak to řeknu a nezakládám témata, "kterejma chci něco říct" - to bere jako provokaci víc lidí[/quote]

blacklight píše:Já jsem chtěl napsat že se tu někdy řeší zbytečné blbosti , nic víc.A jestli sis to tak přebral ty , Kouř , a František tak můžeme diskutovat o potrefené huse..... :roll:

můj názor už znáš

blacklight píše:Mě třeba taky vždy nebavily ty tvoje přblblé témata , co jsi zakládal ,ale tak jsem to bral že se nudíš , nebo tím chceš něco říct a nikdy jsem ti na to nenapsal nic špatného. A to musíš uznat že jsi toho založit hooodně. Já takdy založím 2 věci , kterými jsem chtěl na něco upozornit a ty s pár lidma se tu s toho skoro poserete
-zamysli se nad sebou co tu děláš ty a co jsem tu udělal já . Ty jsi tady největší šéf a pan šéf si to smažer když se to nehodí , jenže já pan šéf nejsem a ani to mazat nechci.
Pak je napováženou kdo tu opravdu dělá bordel a kdo chce vyřešit situaci. Mohl jsem začít nadávat , ale já jsem to pojal vtipně a komu to nedošlo , nebo si to překroutil jinak tak je to jen jeho problém a smůla.

Ty nic neřešíš, jen ukazuješ svoji mentální nevyrovnanost. Je rozdíl odlehčit (pobavit) a "chtít něco říct"... to s tim šéfem.. no to je na blití...a bordel? hádej kdo :) nadávat? ty? jeeee :D proč bys to dělal? vtipně pojal? no jak jsi to pojal snad už víš :D
Naposledy upravil(a) smoke dne stř 15.08.2007 14:25, celkem upraveno 1 x.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od arda1 »

blacklight píše:
Vidíš teď už se do mě nepustíš za to co jsem napsal.Radši to stáhneš jinam a je to.To je teda řešení. Když jsem ubit argumenty , stáhnu to jinam a budem se bavit o počasí.
Já už ale vůbec nevím o čem teď točíš-nejde o to že někdo někoho ubil ale přestává mi to bavit- asi tak :wink:
ICQ 638556901
smoke
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od smoke »

blacklight píše:Vidíš teď už se do mě nepustíš za to co jsem napsal.Radši to stáhneš jinam a je to.To je teda řešení. Když jsem ubit argumenty , stáhnu to jinam a budem se bavit o počasí.

no tak když se podváš na svůj příspěvek, kde reaguješ na to, že jsem řekl Georgovi, že někdo tady dokonalej opravdu je (smekám :) ), tak vidíš, kdo tady okecává, neboť mu docházej argumenty... or not? :)
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“