georg píše: klido mě ukamenujte pokud jsem něco blbě napsal.
to si piš, že napsal
georg píše: klido mě ukamenujte pokud jsem něco blbě napsal.
smoke píše:georg píše: klido mě ukamenujte pokud jsem něco blbě napsal.
to si piš, že napsaljak můžeš napsat, že nikdo neni dokonalej, když píšeš do trejdu, kerej založil bleeejt... teda bleklajt.. měl by ses mu omluvit, nebo sem přestane chodit a to přeci nikdo nechce, žene??? já teda určitě ne, dokonce bych založil nějakej fond, aby všichni na něj přispěli a on nám zase přišel říct, jaký jsme idioti.... prosííím, neodcházej bleku
![]()
![]()
blacklight píše:smoke píše:georg píše: klido mě ukamenujte pokud jsem něco blbě napsal.
to si piš, že napsaljak můžeš napsat, že nikdo neni dokonalej, když píšeš do trejdu, kerej založil bleeejt... teda bleklajt.. měl by ses mu omluvit, nebo sem přestane chodit a to přeci nikdo nechce, žene??? já teda určitě ne, dokonce bych založil nějakej fond, aby všichni na něj přispěli a on nám zase přišel říct, jaký jsme idioti.... prosííím, neodcházej bleku
![]()
![]()
Třeba taky pan kouř je úplně vedle.Ten sem plete totální blbosti.
Ty nenecháš na pokoji ani Georga , který napsal svůj názor na což má právo , to ukazuje na tvou omezenost , nebo zkouřenost.
blacklight píše:1) já nikoho nenapadám , on začal
2)mě to tu přestává bavit , proto jsem se snažil to změnit
3)sem si budu asi opravdu jen chodit číst ty perly o tom jak někomu nefunguje drát...atd.
4)nikomu jsem neřekl že je idiot
5) měl jsi příležitost se k tomu motoru vyjádřit a pořádně to prodiskutovat že shořel - no jo , ono se to opravdu musí pekelně prodiskutovat , je to důležitá věc
K tomu motoru: když dáš na takový motor takovou vrtuli tak nemůžeš čekat že ti motor pojede jak skvěle a ještě si u toho bude zpívat
arda1 píše:Hele to s tím drátem jsem zpočátku bral jako recesi ale jak jsi pak napsal že je to pro to , abychom se chytli za rypák a ukázal nám jací jsme trotli že o něčem takovém dokážeme diskutovat a ty rek který nám to teda nandal-promiň ale myslím si o tom svoje.Já taky občas založím nějaký"sranda thread"-ale pro to aby jsme se pobavili a pak to smažu-možná jsem s tím trapnej ale já už jsem takovej.Jinak myslím že tvými plodnými thredy " ucpanej drát a hořící dřevo" se ti opravdu fest povedlo zvednout úroveň tohoto poslední dobou ubohého fóra.Gratulace-navrhnu tě losnovi na nějakou cenu -třeba "rozštípaný Flash"
![]()
![]()
franc258 píše:1) dal si sem příklad s motoru(co sem založil), dal sem semle 2témata co si založil ty
2)když tě to přestává bavit tak sem nemusíš chodit
3)jestli je pro tebe hlavní témata číst něco nesmyslnýho, můžeš chodit jinam na forum
k motoru: Ptal sem se protože je doporučený 3čl. lipol, a vrtule 10/4,7. použil sem 3čl a vrtuli 10/4,7 a motor shořel. Tak sem chtěl zjistit proč shořel, motor sem koupil nový(dualsky) tam je taky doporučená vrtule 10/4,7 a 3čl lipol, tak nevim jestli jí tam můžu použít aby neshořel
arda1 píše:Kdokoli může požádat o smazání threadu-rádi vyhovíme. S tím místem ve skříni to nepřeháněj- bude to na cucky a v pytlíku.![]()
![]()
blacklight píše:Děkuji za nominaci , už jsem si udělal místo ve skříňce.
blacklight píše:To co jsi říkal : "abychom se chytli za rypák a ukázal nám jací jsme trotli že o něčem takovém dokážeme diskutovat "
-to sis tak přeložil ty a já nemůžu za to ,že se s tím stotožňuješ
blacklight píše:Já jsem chtěl napsat že se tu někdy řeší zbytečné blbosti , nic víc.A jestli sis to tak přebral ty , Kouř , a František tak můžeme diskutovat o potrefené huse.....![]()
blacklight píše:Mě třeba taky vždy nebavily ty tvoje přblblé témata , co jsi zakládal ,ale tak jsem to bral že se nudíš , nebo tím chceš něco říct a nikdy jsem ti na to nenapsal nic špatného. A to musíš uznat že jsi toho založit hooodně. Já takdy založím 2 věci , kterými jsem chtěl na něco upozornit a ty s pár lidma se tu s toho skoro poserete
-zamysli se nad sebou co tu děláš ty a co jsem tu udělal já . Ty jsi tady největší šéf a pan šéf si to smažer když se to nehodí , jenže já pan šéf nejsem a ani to mazat nechci.
Pak je napováženou kdo tu opravdu dělá bordel a kdo chce vyřešit situaci. Mohl jsem začít nadávat , ale já jsem to pojal vtipně a komu to nedošlo , nebo si to překroutil jinak tak je to jen jeho problém a smůla.
Já už ale vůbec nevím o čem teď točíš-nejde o to že někdo někoho ubil ale přestává mi to bavit- asi takblacklight píše:
Vidíš teď už se do mě nepustíš za to co jsem napsal.Radši to stáhneš jinam a je to.To je teda řešení. Když jsem ubit argumenty , stáhnu to jinam a budem se bavit o počasí.
blacklight píše:Vidíš teď už se do mě nepustíš za to co jsem napsal.Radši to stáhneš jinam a je to.To je teda řešení. Když jsem ubit argumenty , stáhnu to jinam a budem se bavit o počasí.